Muusikoiden.net
22.06.2018
 

Rummut: rumpukamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Oikeat kalvot oikeisiin rumpuihin
1
RJL
27.04.2011 16:37:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Luin jostain foorumista, että koivurunkoisiin tomeihin sopii hyvin päälle kirkkaat Evans G2 ja alle G1 Tätä myös sitten kokeilin ja soundista tulikin muhkeampi ja selvempi. Tehdaskalvot eivät siis ole kovinkaan hyviä edes resona..
 
Kertokaas hyviä kalvokompinaatioita ottaen huomioon rungon materiaalin, sekä tietysti onko virveliin, basariin taikka tomeihin. Esim. clear ja coated eroja ja mihin sopii? Mihin 1-ply, 2-ply tai multi-ply kalvot? yms, yms.
 
R-J.L
moderndrummer88
27.04.2011 16:48:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Enemmänkin kalvohommissa on kyse siitä, että minkälaista soundia rummuistaan haluaa irti. Siitä että mitä soundia mistäkin kalvosta tulee, on täällä paljon keskusteluja.
 
wavelength
27.04.2011 18:11:16
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

RJL: Luin jostain foorumista, että koivurunkoisiin tomeihin sopii hyvin päälle kirkkaat Evans G2 ja alle G1.
 
Eihän tämä täysin valheellista ole, jos kohta hieman harhaanjohtavaa. Tuohan on aivan hyvä kombinaatio rumpuun kuin rumpuun valmistusmateriaalista riippumatta, ja jos noilla vielä korvaa köpöiset ensiasennuskalvot, on soundin paraneminen melkoinen itsestäänselvyys.
 
EDELLEEN myytävänä Jackson PS4 -sähkökitara...
RJL
28.04.2011 12:09:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

wavelength: Eihän tämä täysin valheellista ole, jos kohta hieman harhaanjohtavaa. Tuohan on aivan hyvä kombinaatio rumpuun kuin rumpuun valmistusmateriaalista riippumatta, ja jos noilla vielä korvaa köpöiset ensiasennuskalvot, on soundin paraneminen melkoinen itsestäänselvyys.
 
Nykyään yhä useammalla rumpuvalmistajalla on Remon tehdaskalvot. Silti vaihtaessaan sen kaupasta ostettuun Remon kalvoon soundi on aivan toista. Ei ole aivan itsestäänselvyys lähtä vaihtamaan Remon resokalvoa Remon resokalvoon, vaikka se kyllä sitten kannattaakin.
 
R-J.L
moderndrummer88
28.04.2011 15:46:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

RJL: Nykyään yhä useammalla rumpuvalmistajalla on Remon tehdaskalvot. Silti vaihtaessaan sen kaupasta ostettuun Remon kalvoon soundi on aivan toista. Ei ole aivan itsestäänselvyys lähtä vaihtamaan Remon resokalvoa Remon resokalvoon, vaikka se kyllä sitten kannattaakin.
 
Monet rumpuvalmistajat laittaa settiinsä ensiasennuksena noita remon kaukoidässä tehtyjä kalvoja halvempiin setteihinsä, joilla ei oo mitään tekemistä niiden made in us kalvojen kanssa.
 
AP
29.04.2011 10:02:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

moderndrummer88: Monet rumpuvalmistajat laittaa settiinsä ensiasennuksena noita remon kaukoidässä tehtyjä kalvoja halvempiin setteihinsä, joilla ei oo mitään tekemistä niiden made in us kalvojen kanssa.
 
Hoh. Ajatelkaas, jos autotehtaat tilais ensiasennusrenkaiksi jotain tunnetulla nimellä leimattuja aivan paskoja kiinalaisrenkaita. Kyllä siinä meteli nousisi.
 
"Että se tulisi seinän läpi ja kaataisi hellan, ja menisi toisesta seinästä ulos. Sitten muumimamma sanoisi että "kah, nyt taitavat kakkuset uunissa olla hieman vituillaan" -Tempura
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti