Muusikoiden.net
24.06.2018
 

Rummut: rumpukamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Yamaha Recording Custom VAI Absolute Birch?
1
petri.huttunen
06.08.2009 14:18:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nykyisen RC-settini syvät räkkitomit ovat tympinert jo jonkin aikaa, koska niitä ei saa riittävän matalalle eivätkä ole herkästi syttyviä. Olen ajatellut hankkia matalat RC-tomit, sillä tykkään Recording Customeiden soundista. MUTTA Myös Abslute
Birch -setin (perinteisellä YESSillä) hankkiminen on vahvasti vaihtoehtona. En ole kuitenkaan päässyt missään testaamaan
AB-settiä.
 
Millaisia kokemuksia teillä on Abs. Birchillä soittamisesta? Herkkyyttä ilmeisesti on hyvin, mutta entä jyhkeyttä? Kumpaa suosittelette: RC:ssä pysymistä vai AB-setin hankintaa?
 
-Pete
 
Tindrum
06.08.2009 16:34:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

RC:ssä on omanlaisensa saundi, joka on hhhmmm... erilainen. Todella hyvä tomisaundi, mutta yllättävän vaisu bassari. Tuossa AB-satsissa on mielestäni "tavallisempi" yleissaundi, mutta tanakampi bassari.
Molemmat ovat parhautta, omalla tavallaan. Vaikea valinta edessä.
 
Yritys on ensimmäinen askel epäonnistumiseen. -Homer Simpson-
markkuliini
06.08.2009 20:45:16
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tindrum: ...yllättävän vaisu bassari.
Molemmat ovat parhautta, omalla aika oudolla logiikalla.

 
Korjasin. :)
Virhe. Liian hyvä kirjoitus.
 
"Ei se totuudesta kovin kauaksi heitä, jos omistaa minun kaltaisen kokemusmaailmani."
Zuni2112
06.08.2009 21:15:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

petri.huttunen: Myös Abslute Birch -setin (perinteisellä YESSillä) hankkiminen on vahvasti vaihtoehtona. En ole kuitenkaan päässyt missään testaamaan
AB-settiä...? -Pete

 
Mikäli mielit hankkia uuden (ei käytetyn) Absolute Birch -setin perinteisellä YESS systeemillä, kannattaa alkaa pitää kiirettä, sillä Yammu on ajamassa alas tuon "vanhan" Absolute Birch Customin valmistusta.
Tämän vuoden loppuun tilatut setit saa vielä normaaliin hintaan, mutta jo ensi vuoden alusta hintaan tulee n. 15% "erikoisvalmistuslisä".
"Vanhan" AB:n valmistus loppuukin sitten kokonaan viimeistään parin vuoden päästä tai kunnes tarvittavat osat (kuten juuri nuo perinteiset YESS kiinnikkeet) Yamahalta loppuvat.
 
Mikäli haluat testata vanhan mallisia Birch Customeita (tai uusia) Kaisaniemenkadun F-Musiikista löytyy settejä kokeiltavaksi.
 
And the meek shall inherit the earth...
VeKrio
05.09.2009 02:16:06
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pystyskohän tässä taktikoimaan, että varttuis ensi vuoteen ja siten saisi jo poistuvan mallin halvemmalla? Vai nouseekohan hinta päinvastoin, kun muuttuu erikoistilaukselliseksi. (Hemmetti mikä sana.)
 
Velli
05.09.2009 14:56:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

VeKrio: Pystyskohän tässä taktikoimaan, että varttuis ensi vuoteen ja siten saisi jo poistuvan mallin halvemmalla? Vai nouseekohan hinta päinvastoin, kun muuttuu erikoistilaukselliseksi. (Hemmetti mikä sana.)
 
Luultavasti liikkeissä olevat setit voidaan ehkä myydä vähän halvemmalla, mutta tilaustuotteet ovat ihan varmasti kalliimpia.
 
Zuni2112
13.09.2009 22:21:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Velli: Luultavasti liikkeissä olevat setit voidaan ehkä myydä vähän halvemmalla, mutta tilaustuotteet ovat ihan varmasti kalliimpia.
 
Juuri näin. Poistuvan malliston tuotteita saa aina yleensään edullisemmin, mutta silloin ei välttämättä saa juuri haluamaansa väriä yms.
 
And the meek shall inherit the earth...
fabarm
03.10.2009 21:44:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla on Absolute-setti maple-bassarilla ja birch-tomeilla. Kuten arvelitkin syttyvät herkästi, ja jyhkeyttä riittää vaikka muille jakaa. Todella monisävyiset pöntöt, soivat herkästi, ja tarpeen vaatiessa jytisevät miehekkäästi. Eipä ole enää tarvinnut rumpusetin vaihtoa miettiä. Suosittelen.
 
Harva on seppä syntyessään,eikä kovin moni vielä kuollessaankaan. Kyllä se on näinikkään.
iekku84
23.12.2009 21:09:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tindrum: RC:ssä on omanlaisensa saundi, joka on hhhmmm... erilainen. Todella hyvä tomisaundi, mutta yllättävän vaisu bassari. Tuossa AB-satsissa on mielestäni "tavallisempi" yleissaundi, mutta tanakampi bassari.
Molemmat ovat parhautta, omalla tavallaan. Vaikea valinta edessä.

 
Tohon basarin vaimeuteen haluaisin sanoa oman kommenttini.
Viskasin tänään 22"x16" rc basariin powerstroke3 kalvot clearin lyönniksi ja sen mustan resoksi eikä ole yhtään vaimea volumetaso nousi ihan mielettömästi alkuperäiseen pinstripe/orkkisreso verrattuna
Muttä kyllä jytisee ihan tolkuttomasti ehkä liikaakin eikä tarvitse edes monoa tarjota ihan hissuttelussa menee dominoivaksi lähes..
 
Jokaisessa meissä asuu pieni leebu=)
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti