Muusikoiden.net
19.04.2024
 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe:
1 2 3 4 517 18 19 20 21 22 23 24
sirdickyj
04.04.2019 15:36:28 (muokattu 04.04.2019 20:19:40)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

PsychedelicWarlord: Hakulinen ei ole narsisti eikä mikään tuossa siihen viittaa joten lopetetaan paskapuheet. Tottakai Yö on miehelle läheinen bändi kun käsittääkseni on sen perustajajäseniä ja pääasiallinen säveltäjä ja sanoittaja bändin klassikkokappaleilla. Ja niille hän saa tehdä niinkuin haluaa. Tämä nykyinen Yö on/oli tosiaan enemmän Olli Lindholmin taustabändi. Taustalla soitto on ihan okei ,mutta ei vertaudu millään tasolla Hakulisen ansioihin Yön uralle.
 
Ilmeisesti sirdickyä taas korpeaa kun coverbandejä ei arvosteta? No ei niitä tarvitsekaan arvostaa. Toisten ansioilla eläviä.

 
Mitä kaikkia coverkappaleita Yö on esittänyt? Että sitä voi kutsua coverbändiksi?
 
Tolla logiikalla ilman Izzyä esiintyvä GnR on myös coverbändi.
 
Kyllä jengi on vaan niin kujalla, ei mahda mitään.
 
Niin, ja coverien soittamista dumaa poikkeuksetta sellaiset henkilöt, jotka ei niitä osaa soittaa. Nämä henkilöt eivät myöskään osaa itse luoda omaa musiikkia, joka kiinnostaisi ketään, joten on helppinta pyöriä soitinomaistajien.net:issä viisastelemassa.
 
Icy-Sun
04.04.2019 16:10:36 (muokattu 04.04.2019 16:11:08)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sjömanni: Eikö tässäkin olisi voinut vaan antaa poikain soittaa? Saako noita muuten laulaa vielä karaokessa?
 
Mun mielestä on aivan ok, vaikka Särkynyttä enkeliä ym. vetäisivät kunhan rojaltit maksetaan, sillä onhan Olli antanut kuitenkin äänensä biisille. Sen sijaan joku Joutsenlaulu olisi kummallinen kappalevalinta Olli Lindholm-tributekonserttiin, sillä hänellä ei ole oikein mitään tekemistä levytyksen kanssa. Hakulista en silti pidä narsistina. Kyllä omista tekijänoikeuksistaan on pidettävä kiinni.
 
sirdickyj
04.04.2019 20:17:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei se Hakulisen narsistinen oleminen siihen liity, että ei anna käyttää kappaleitaan. Vaan siihen kokonaisuuteen, että ensin koittaa järkätä oman muistokonsertin ja kun kukaannei lähde siihen messiin niin ilmoittaa että asia loppuun käsitelty ja lehdistön on turha kysellä mitään jne.
 
Ja sen jälkeen seuraa paljon twiittejä ja lehdissä taas annetaan lausuntoja. Eli kun maailma ei loppunutkaan siihen kun Jussi ei järkännyt muistokonserttia, vaan muut järkkää, niin sitten kiukutellaan.
 
Samoin on Jussi aikanaan soittanut yössä, lähtenyt pois jo 86 tai 87, korjatkaa jos muistan väärin, ja sen jälkeen tehnyt tilauksesta kappaleita Yölle. Ja esiintynyt vierailevana tähtenä konserttitalokiertueella. Mutta nuo biisit on tehty tilauksesta Yölle, ja Jussi on niistä saanu asianmukaisen korvauksen ja Olli esittänyt ne kappaleet.
 
Musiikkiin tarvitaan aina esittäjä ja tulkki, pelkkä kappale ei vielä riitä. Ei toki myöskään pelkkä esitys tai tulkinta. Mutta nämä kaksi kulkevat niin käsi kädessä, että niitä on jsein vaikea erottaa toisistaan. Ja pop-musiikissa esittäjällä, kokonaisuudella, on suuri merkitys lopputuloksen ja kappaleen kuolemattomuuden kannalta. Jos näin ei olisi, tulisi kaikista hyvä kappaleen tekijästä TAI esittäjästä automaattisesti tähtiä. Musiikkikapppale on kuitenkin akna editys, Ja n.s.delivery on niin levy- kuon live-esityksessäkin se avainjuttu.
 
Ei Elviskään biisejään ite tehnyt, mutta niin ne vaan ovat saaneet kasvot hänen esittäminään.
 
HotWheels
04.04.2019 20:37:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sirdickyj:
 
Samoin on Jussi aikanaan soittanut yössä, lähtenyt pois jo 86 tai 87, korjatkaa jos muistan väärin

 
85 otti ja lähti.
 
Tympee Huttunen
04.04.2019 21:06:40 (muokattu 04.04.2019 21:10:21)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sirdickyj:
 
Musiikkiin tarvitaan aina esittäjä ja tulkki, pelkkä kappale ei vielä riitä. Ei toki myöskään pelkkä esitys tai tulkinta. Mutta nämä kaksi kulkevat niin käsi kädessä, että niitä on jsein vaikea erottaa toisistaan. . .

 
Niin no, eikö tästä juuri ole kyse? Kappaleen tulkki tai tekijä ei musiikkia nyt esitä?
 
Gunnarivertaus olisi ollut sopiva, jos Axl olisi haudattu ja Buckethead tai DJ Ashba + kaverit ei haluaisi Slashia tai Izzya muistokonserttiin.
 
sirdickyj
04.04.2019 23:36:43 (muokattu 05.04.2019 01:04:03)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tympee Huttunen: Niin no, eikö tästä juuri ole kyse? Kappaleen tulkki tai tekijä ei musiikkia nyt esitä?
 
Gunnarivertaus olisi ollut sopiva, jos Axl olisi haudattu ja Buckethead tai DJ Ashba + kaverit ei haluaisi Slashia tai Izzya muistokonserttiin.

 
Niin paitsi että faktat haltuun; Jussi on itse alunperin järkännyt muistokeikkaa, ja sen jälkeen ilmoittanut ettei halua olla mukana tossa toisessa jutussa. Ei suinkaan että häntä ei haluta sinne.
 
Slash tai Izzy ovat jokseenkin enemmän merkittäviä hahmoja bändille kuin Hakulinen Yölle. Ja olleet mukana myös kauemmin bändissä.
 
Hakulinen on päättänyt lähteä Yöstä silloin kun suosio kåvi vaikeaksi käsitellä, muistan lukeneeni asiasta. Sen jälkeen Olli kantoi bändiä ylä- ja ennenkaikkea alamäissä, Hakulista ei näkynyt jeesaamassa. Bändin pyörittäminen on paljon muutakin kuin se että on tehtynä kappale jota esittää.
 
Mulle Olli oli kaikessa karuudessankin nöyrä mutta määrätietoinen työmies, ja bändinsä nimi oli Yö. Yössä soitti ne soitrajat jotka Olli siihen halusi. Kuten Jani Viitanen aikanaan sanoi, Olli oli järjestänyt asiansa niin että saattoi tehdä Yötä lopppuelämänsä ajan. Ei liene ollut tarkoitus että se loppuelämä loppuu noin lyhyeen. Olli työllisti paljon ihmisiä, myös Hakulisen biisintekijän roolissa. Kaikki ovat saaneet sovitun korvauksen työstään.
 
Yön soittajat jäivät tyhjänpäälle, ja toivon todella että keksivät itselleen hommaa, joko Yön jonkinlaisella versiolla tai ilman. Mutta jos Ollin muistoa kunnioitetaan konsertin avulla, ja mukaan lähtee nykyinen Yö-soittajisto ja luita eturivin solisteja, niin se on hieno homma. Hakulinen on ainoastaan pelleillyt asian tiimoilta, ja vieläpä ollut ilman minkäänlaista oikeutusta lopettamassa Yötä sen nykyisten soittajien puolesta. Täysin seknähullu idea, ja onneksi muut ex-Yöt ei tähän lähteneet. Jussi on siis lähteny bändistä vapaaehtoisesti -85, eli 34 vuotta sitten. Sen jälkeen bändissä on soittanut monta soittajaa, paljon suuremmalla panoksella kokonaisuuden kannalta ja paljon pidempään.
 
Tilanne on täsmälleen sama kuin jos Mikko Saarela olisi Martin kuoltua halunnut vastia Eppu Normaalin lopettamista. Ainoo että Mikon panos Eppujen sanoittajana oli paljon Jussia Yö-panosta laajempi. Sitä en sano, oliko se parempi vai ei. Kaikki kunnia Jussin tekemille biiseille.
 
HotWheels
05.04.2019 15:00:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jussi ei kielläkään
 
https://twitter.com/jussi_hakulinen/status/1114124805224247296?s=19
 
zekeode
05.04.2019 15:02:51
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

HotWheels: Jussi ei kielläkään
 
https://twitter.com/jussi_hakulinen/status/1114124805224247296?s=19

 
Siistiä! Lupasi vielä ettei kommentoi tapausta enempää. Onneksi joillakin riittää tuota mielenlujuutta.
HaloOfFlies
05.04.2019 15:29:06
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Icy-Sun: Mun mielestä on aivan ok, vaikka Särkynyttä enkeliä ym. vetäisivät kunhan rojaltit maksetaan, sillä onhan Olli antanut kuitenkin äänensä biisille. Sen sijaan joku Joutsenlaulu olisi kummallinen kappalevalinta Olli Lindholm-tributekonserttiin, sillä hänellä ei ole oikein mitään tekemistä levytyksen kanssa. Hakulista en silti pidä narsistina. Kyllä omista tekijänoikeuksistaan on pidettävä kiinni.
 
Onhan Olli Lindholm itsekin Joutsenlaulun levylle laulanut, joten mielestäni siinä ei olisi mitään kummallista. Ollin laulama versio Joutsenlaulusta julkaistiin vuonna 2017 Hyvän yön lauluja-albumilla.
 
Out on the street for a living, picture's only begun. Got you under their thumb.
aivokuolio
05.04.2019 17:14:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

HotWheels: Jussi ei kielläkään
 
https://twitter.com/jussi_hakulinen/status/1114124805224247296?s=19

 
Hetkinen... aprillipäivä meni jo?
 
Icy-Sun
05.04.2019 17:22:29 (muokattu 05.04.2019 17:30:01)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

HaloOfFlies: Onhan Olli Lindholm itsekin Joutsenlaulun levylle laulanut, joten mielestäni siinä ei olisi mitään kummallista. Ollin laulama versio Joutsenlaulusta julkaistiin vuonna 2017 Hyvän yön lauluja-albumilla.
 
No joo jos haluaa saivarrella, muttei tuota biisiä kukaan Lindholmin tulkintana muista, joten ei ole ehkä adekvaatein valinta silloin muistokonserttiinkaan.
 
Regalis Apertura
05.04.2019 17:30:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Taidettiin kulissien takana jonkun toimesta antaa tällä kertaa tarpeeksi täpäkkää Hakuliselle kun takki kääntyi ennätysajassa;)...
 
sirdickyj
05.04.2019 23:45:21 (muokattu 06.04.2019 01:44:10)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Regalis Apertura: Taidettiin kulissien takana jonkun toimesta antaa tällä kertaa tarpeeksi täpäkkää Hakuliselle kun takki kääntyi ennätysajassa;)...
 
Ääh, kuten sanoin, narsisti toimii koin. Tekee mitä tahansa saadakseen huomiota ja sitten kun ei oikein kukaan menekään sekaisin vaikka oman merkityksensä universumille vahvasti yliarvioiva henkilö on tehnyt itsestään numeron, niin sitten pitää keksiä jotain muuta.
 
Seuraava draaman aihe Jussilla on, kun ei hänen biisejään soitetakaan muistokonsertissa. Selkeä jatkumo. Itkua piisaa, kun ei biisit kelpaakaan.
 
Yö-yhtyeeltä olisi kyllä hieno ele soittaa ne kappaleet, jotka alunperinkin oli suunniteltu soitettaviksi, ja täten osoittaa olevansa tällaisen narsistisen pelleilyn yläpuolella. Mutta yhtäkaikki oikein ymmärrettävää, ja jopa ihan oikein, jos eivät soittaisi.
 
Jokainen varmasti tunnustaa Hakulisen sävellysten hienouden, mutta yhtä hienoa olisi näyttää että ilmankin pårjätään. Hyvin.
 
jyrivaan
07.04.2019 17:26:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuntuu, että harvoin tulee tämmöistä jälkipyykkiä bändissä jos joku poistuu riveistä ylemmäksi.
 
Harmi ettei Olli voi enää otta kantaa, mutta millähän mielellä seurailisi tätä kaikkea sieltä ylempää.
 
jabajee
19.09.2019 01:12:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Youtubesta Yö Revisetedin 9.9. keikalta muutama biisi.
Jäätävän tasokasta.
https://youtu.be/QyioXsCjsPI
https://youtu.be/-UwGsRMh-KE
 
Niille jotka ei jaksa katsella videoita niin ekassa Jussi vetää Joutsenlaulun sanat ja säkeistöt ihan perseelleen ja tokassa Frogley ei muista Niin paljon me teihin luotettiin sanoja vaikka lukee ne paperista.
 
Hollmi-5: Siihen aikaan tehtiin rummut paremmasta kamasta, kuin nykyään. Siitä sulla tosin ei ole kokemusta, kun sinun omat tuon aikakauden kamat edustaa nykyajan Milleniumtasoa...
Kipponi
19.09.2019 10:00:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jabajee: Youtubesta Yö Revisetedin 9.9. keikalta muutama biisi.
Jäätävän tasokasta.
https://youtu.be/QyioXsCjsPI
https://youtu.be/-UwGsRMh-KE
 
Niille jotka ei jaksa katsella videoita niin ekassa Jussi vetää Joutsenlaulun sanat ja säkeistöt ihan perseelleen ja tokassa Frogley ei muista Niin paljon me teihin luotettiin sanoja vaikka lukee ne paperista.

Hyvä homma! Komea massu Hakulisella. Pojat ei oo enää poikia, alkava dementiakin vaivaa Ha ha.
 
2000-luvun kaikkien aikojen tuottoisin innovaatio on itsepalvelu. Asiakas palvelee itseään ja joku muu rahastaa "palvelun" käytöstä. Toimii hyvin esim. Pankki monopoleilla. Kauppoihin jo tulossa ns. Itsepalvelukassat.
JohnJ
19.09.2019 11:37:55 (muokattu 19.09.2019 11:58:59)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jussi, laulettuaan ensin kertosäettä säkeistön päälle: "Ja sitten kertosäe!"
Bändi vastaa kitarasoololla.
 
:DD
 
Ja aika lailla ala-asteen musiikkitunnilta kuulostaa toi Lumivalkoisen piano-introkin:
https://www.youtube.com/watch?v=gpOBH2e7cWs
 
Metal meets the bone!
Dirtyh
19.09.2019 12:42:54
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Siinä sitten sitten kunnioitettiin näitä biisejä oikein arvoisellaan tavalla..
 
Ai jumalauta, myötähäpeä on kyllä pahimpia tunteita mitä ihminen voi kokea..
 
RockFanatic
19.09.2019 14:16:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jabajee: Youtubesta Yö Revisetedin 9.9. keikalta muutama biisi.
Jäätävän tasokasta.
https://youtu.be/QyioXsCjsPI
https://youtu.be/-UwGsRMh-KE
 
Niille jotka ei jaksa katsella videoita niin ekassa Jussi vetää Joutsenlaulun sanat ja säkeistöt ihan perseelleen ja tokassa Frogley ei muista Niin paljon me teihin luotettiin sanoja vaikka lukee ne paperista.

 
Huhhuh... kännissä?
 
Zed
19.09.2019 14:43:48 (muokattu 19.09.2019 14:44:13)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jabajee: Youtubesta Yö Revisetedin 9.9. keikalta muutama biisi.
Jäätävän tasokasta.
https://youtu.be/QyioXsCjsPI

 
2:39: "Ö-sög-sitg-gte-löysignis-enä kaipa-a-a-aa...".
 
Sattuuhan näitä.
 
33 miestä o istu sonnalla mutta! ,+ -haitaripartio
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 517 18 19 20 21 22 23 24

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «