Muusikoiden.net
24.06.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Sepi Kumpulainen – 25 vuotta armotonta menoa
1
Janne Flinkkilä
17.11.2016 18:44:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En löytänyt haulla Sepi Kumpulaiselle omistettua viestiketjua, joten nyt kun tämä omintakeinen laulaja-lauluntekijä viettää 25-vuotistaiteilijajuhlaansa, lienee korkea aika perustaa sellainen.
 
Yle.fi/musiikki julkaisi tänään tosi-tv-lyhytelokuvan, joka kertoo Sepi Kumpulaisen kitaranhankinnasta. Soittajanahan mies on eräänlainen Suomen Wilko Johnson kehittänyt aivan omanlaisensa soittotyylin, jonka tunnistaa heti ensinuoteista, mutta joka asettaa tiettyjä haasteita myös kitaravalinnalle. Varsinkin kun Sepin käyttämä avovire ei ole aivan traditionaalisimmasta päästä.
 
"Jeba jeba, mullon uus skeba" löytyy tuolta:
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/1 … mpulainen-25-vuotta-armotonta-menoa
 
Levytysrintamalla Sepi on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa, mutta Tavastialla 18.12. järjestettävälle juhlakeikalle hän on luvannut ainakin yhden uuden biisin ensiesityksen. Laitan lisätietoa keikasta tähän, kunhan Tiketti laskee liput myyntiin, mutta Sepin tuotantoa Tavastialla versioivat mm. Mara Balls, Knucklebone Oscar, Jukka Nousiainen ja Proteus.
 
carnation
17.11.2016 18:58:14
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Janne Flinkkilä: En löytänyt haulla Sepi Kumpulaiselle omistettua viestiketjua
 
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=53346&o=0
 
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=95857&o=0
 
?
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
Janne Flinkkilä
17.11.2016 19:28:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

carnation: https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=53346&o=0
 
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=95857&o=0
 
?

 
Sinä löysit. Hyvä.
 
Janne Flinkkilä
17.11.2016 20:26:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Creat esittää: Sepi Kumpulaisen 25-vuotistaiteilijajuhla

Neljännesvuosisata armotonta menoa! Sepi Kumpulaisen esikoisalbumi Kalevankadun laulava talonmies julkaistiin 25 vuotta sitten. Nyt on aika nostaa tinkimättömästi omia polkujaan kulkenut laulaja-lauluntekijä arvoiseensa asemaan ja juhlistaa legendaarisella Tavastia-klubilla hänen pitkää uraansa.

Taiteilijajuhlassa Sepi Kumpulainen Duo yllätysvieraineen tarjoaa kattavan läpileikkauksen 25-vuotisen uran varrelta. Armotonta menoa -hitin lisäksi Kumpulaisen tunnetuimpia lauluja ovat muun muassa Railakas ilta Venetsiassa, Mä oon mahtava mies, Hirviö tuli mua vastaan ja Kännissä on kiva olla. Artisti on vihjannut, että illan aikan saatetaan kuulla jopa aivan uusien kappaleiden ensiesityksiä.

Sepi Kumpulainen on myös tehnyt vaikutuksen lukuisiin maan eturivin artisteihin, jotka haluavat kunnioittaa juhlailtaa tribuuttiesityksillään. Sepi-covereita illan aikana esittävät muun muassa Mara Balls, Karkkipäivä, Joose Keskitalo, Knucklebone Oscar, Tommi Liimatta, Jukka Nousiainen ja Proteus.

Illan aluksi on mahdollisuus nähdä Sepi Kumpulaisesta kertovan tosi-tv-lyhytelokuvan ensiesitys valkokankaalta. "Jeba jeba, mullon uus skeba" on nähtävillä myös yle.fi/musiikki-sivustolla.

Sepi Kumpulainen Duo (yllätysvieraineen)
+ tribuuttiartistit: Mara Balls, Karkkipäivä, Joose Keskitalo, Knucklebone Oscar, Tommi Liimatta, Jukka Nousiainen ja Proteus (lisäyksiä luvassa).
 
http://www.tiketti.fi/Creat-esittaa … vuotistaiteilijajuhla-lippuja/43375
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti