Muusikoiden.net
27.10.2020
 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Saara Forsberg
1 2 3 4 57 8 9 10 11
Kailis
17.05.2015 05:01:36
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tsiisus. Miten nuori lahjakas ihminen voidaankaan kadottaa johonkin lupauksen maailmaan. Tää oli oli oikeesti lahjakas ja hyvä. R.I.P.
 
TRAUM: mua vituttaa idiootit...tai siis ei muuten mutta kun niillä on äänioikeus siinä missä meikäläiselläkin.
Spedemix
17.05.2015 10:58:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hmm, tässäpä SAARA:n (ei Smoukahontaksen) eka sinkku: https://open.spotify.com/track/5yRAGUGUwc5MzNgzNk3SHE
 
Mun mielestä toi biisi lähtee ihan kivasti käyntiin, mut jopa alle kolmeminuuttisena tuntui pikkuisen liian pitkältä. Kaks- ja puolminuuttisena rypistyksenä toi vois toimii paremmin. Lisäksi mua hieman häiritsi se että aina aina kun sieltä botnesta jysähtää jotain (808?) koko biisi hieman hiljenee viideksi sekunniksi nousten sieltä pikkuhiljaa.
 
Mutta kyllä mä muistan kohottaneeni hieman kulmakarvoja kun youtube-tähti olikin yhtäkkiä signattu levylafkalle; eiks leffadiili olis ollu parempi tai jotain?
 
Mut toi on nyt vasta eka biisi; voi olla että seuraavat on paljon parempia.
 
Spede blendaa: https://blend.io/spede
Velli
17.05.2015 11:48:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aivan hyvä se on, kyllä se meille välttää.
 
Tympee Huttunen
17.05.2015 12:48:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Leffadiilihän tuli jo Renny Harlinin ja Jackie Chanin pätkään.
 
Mun mielestä Smo olisi ollut hieno nimi.
 
daredevil
17.05.2015 13:47:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvä se vaan on kun lahjakas suomalainen huomataan maailmalla, ei tarvitse koko ikäänsä kykkiä täällä neukkulassa.
 
Neljä kanavaa riittää musiikin tekemiseen
Gritsen
17.05.2015 13:47:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lahjakas ja hyvä... Miksi muka? Ei ainakaan ton biisin perusteella. Ja kappas, eipä niitä muita biisejä ole edes ollutkaan ennen ekaa sinkkua, ei edes kuuluisaa ekaa demoa. Taidetaan sekoittaa nyt hyvännäköisyys sisältörikkauteen.
 
PsychedelicWarlord
17.05.2015 14:08:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tyypillinen "some"-ilmiö. Pelkkää pintaa vailla sisältöä.
 
"I'm a free spirit baby - olen ilmainen väkevä alkoholijuoma,vauva"
Krice
17.05.2015 16:01:32
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tykkään Saarasta, mutta eka sinkku oli sanotaanko lievä pettymys. Vähän ikävä juttu, että ihminen joka teoriassa osaa laulaa alkaa tekemään jonkun levy-yhtiön tuottajien väsäämää kaupallista (sekin on tässä tapauksessa vähän kyseenalaista) musiikkia.
 
Kailis
17.05.2015 17:40:36
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kai mä jotenkin naivisti ajattelin että mimmiä ei sullottaisi sinne kaikkein tyypillisempään huttusuohon. Eihän sillä tosiaan ollut tätä ennen omia biisejä (ainakaan netissä) mutta diggaan sen äänestä ja olemuksesta ja olisi kiva kuulla jotain persoonallisempaa. Tää eka single on kamala. Mutta kattellaan.
 
TRAUM: mua vituttaa idiootit...tai siis ei muuten mutta kun niillä on äänioikeus siinä missä meikäläiselläkin.
dixi19
17.05.2015 17:46:16
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sara fiittaa myös uudella kesäkumibiisillä: https://www.youtube.com/watch?v=fYqrcgqmI9Y
 
anomus.com
Moby
17.05.2015 19:46:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jenkkien tuottajanimet ovat kyllä onnistuneet tässä juuri siinä minkä parhaiten taitavat: luomaan geneeristä mainstream-tuubaa. Laulusoundista on puristettu ainakin kaikki elämä pois. Soundaa itse asiassa erittäin paljon Rihannalta.
 
Lähtökohdiltaan koko kuvio on kuitenkin edelleen melko absurdi: Capitol Recordsin ovella on nuoria, taitavia ja nättejä naislaulajia jonoksi asti joka ikinen päivä, mutta he päätyivät tekemään sopimuksen suomalaisen youtube -tähden kanssa? Täyttää toki kaikki em. määritelmät ja ehkä sitä youtube-kuuluisuutta voi sitten käyttää markkinointiapuna. On tavallaan tehnyt suomalaista pop-historiaa jo nyt.
 
Dirtyh
17.05.2015 21:28:01
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moby: Lähtökohdiltaan koko kuvio on kuitenkin edelleen melko absurdi: Capitol Recordsin ovella on nuoria, taitavia ja nättejä naislaulajia jonoksi asti joka ikinen päivä, mutta he päätyivät tekemään sopimuksen suomalaisen youtube -tähden kanssa? Täyttää toki kaikki em. määritelmät ja ehkä sitä youtube-kuuluisuutta voi sitten käyttää markkinointiapuna. On tavallaan tehnyt suomalaista pop-historiaa jo nyt.
 
No tää on tätä. Itse kun varailin studiota niin heppu siellä kysyi 1. kysymyksenä(!) että onko meillä taustalla joku tarina. No ei ole ja meidän levyn kuulee ehkä 200 ihmistä. Saaralla on tarina ja tonkin jollotuksen kuuntelee miljoona ihmistä, jos riittää.
 
Toivon pelkkää hyvää. Biisistä en pidä.
 
daredevil
17.05.2015 23:37:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Dirtyh: No tää on tätä. Itse kun varailin studiota niin heppu siellä kysyi 1. kysymyksenä(!) että onko meillä taustalla joku tarina. No ei ole ja meidän levyn kuulee ehkä 200 ihmistä.
 
Kyllähän kaikilla tarina on mutta ei ehkä kaikkien mielestä niin mielenkiintoinen ja myyvä.
 
Neljä kanavaa riittää musiikin tekemiseen
McLeach
18.05.2015 00:06:19
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Miksiköhän kaikki tuntuu olevan sitä mieltä että nainen on jonkin sortin uhri, joka on tungettu muottiin ja jolle isot jenkit tekee ylituotettua paskamusaa? Kielinainenhan on kaupallisuuden, tyrkyn ja yliampumisen perikuva, joka on niin turha julkkis kuin vaan turha julkkis voi olla. Tai ainakin tulee olemaan jos homma etenee. Veikkaisin että musa on just sellasta kun hän itse haluaa julkaista, erittäin turhanpäiväistä niin kuin hänkin "artistina".
 
carnation
18.05.2015 00:15:27
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Heh, M.netin makuuhuonekitaristit eivät saa mitään mainittavaa aikaan. Listatkaa vain kamaa jäsenkuvauksiin ja kuvatkaa youtubeen lisää niitä metallica-covereita, niin ehkä jossain vaiheessa lykästää.
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
Krice
18.05.2015 00:44:03
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

carnation: Heh, M.netin makuuhuonekitaristit eivät saa mitään mainittavaa aikaan. Listatkaa vain kamaa jäsenkuvauksiin ja
 
Hei älä hauku, loukkaannun! Odota vaan kun saan musiikkiani kuunneltavaan muotoon niin.. niin!
 
Jeszse
18.05.2015 00:45:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Krice: Hei älä hauku, loukkaannun! Odota vaan kun saan musiikkiani kuunneltavaan muotoon niin.. niin!
 
Tuleeko pelin kans samaan aikaan?
 
ka uja teletabbies sa o yy sa o kaa sano koo fatpipe -megatherium || The Jasser Arafats || Crimson Day
PsychedelicWarlord
18.05.2015 08:43:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

carnation: Heh, M.netin makuuhuonekitaristit eivät saa mitään mainittavaa aikaan. Listatkaa vain kamaa jäsenkuvauksiin ja kuvatkaa youtubeen lisää niitä metallica-covereita, niin ehkä jossain vaiheessa lykästää.
 
Anteeksi. Emme tienneet ettei tätä musiikillista ja muutenkin monipuolista lahajkkuutta saa arvostella ellei ole vähintään Billboardin TOP 20 USA:ssa tjms.
 
Pahoittelut.
 
"I'm a free spirit baby - olen ilmainen väkevä alkoholijuoma,vauva"
cassette
18.05.2015 10:11:13 (muokattu 18.05.2015 10:11:55)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onhan tämä tarinana lähes käsittämätön, vähintäänkin legendaarinen, ja todellinen osoitus netin voimasta parhaimmillaan.
 
Tuo ensimmäinen biisi oli kyllä mullekin hirveä pettymys, jotenkin todella väkisin väännettyä tusinakamaa. Ja miksi se video näyttää niin halvalta? Pettymys sikäli, että taustalla on mm. Rodney "Darkchild" Jerkinsin tasoista tuottajaa, jolta oli lupa odottaa enemmän.
 
"Hyvään kielikorvaan" yleensä kuuluu myös musikaalisuus, joten sikäli ei ollut yllätys, että tytsy oli kielinaisen lisäksi myös laulajanainen. En dissaa, mutta mitään kovin erikoista suurlahjakkuutta tapauksessa ei siltikään mielestäni ole - vastaavia kun on pilvin pimein. Sikäli tuo "absurdi" on aika hyvä sana kuvaamaan tätä, mutta ehkä se on just tuo "tarina", mitä amerikkalaiset etenkin rakastavat.
 
Lautuma
19.05.2015 20:54:07 (muokattu 19.05.2015 20:54:56)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lastinen: Mun mielestä Simo olisi ollut hieno nimi.
 
Korjasin. Ilmeisesti tuosta biisistä (Ur Cool) on tulossa oikeakin video, mutta voidaan kysyä, miksi siitä täytyy tehdä toinen video? Parempaa biisiä kehiin ja nämä kokeilut nettihistorian syövereihin välimuistitilaan. Vaikka kohderyhmänä tuollaiselle musiikille ovatkin esiteini-ikäiset, ei ihmisiä tarvitse tyhmentää entisestään - 90-luvun lopulsta ollaan tultu tutkitusti ryminällä alas muutenkin.
 
Kielinaiselta löytyy ilmeikkäät kasvot sekä hyvät laulutaidot - nämä voitaisiin yhdistää ennennäkemättömään pöljäilyyn, joka erottuisi massasta taatusti. Söpöily pois, huumoria tilalle ja satiiria musiikkibisneksestä, jolla menee sen verran huonosti, että ainoa mitä se voi kasvonsa säilyttääkseen tehdä, on nauraa itselleen, vaikkapa Saaran kautta.
 
Nyt on muuten kaksi kovaa Saaraa vastakkain, kun Aalto ja Forsberg valloittavat molemmat maailmaa - tosin pallon eri puolia. Itse liputan Forsbergin puolesta, vaikka hällä ruotsalainen sukunimi onkin. Toisaalta Saara A:n seksuaalinen suuntautuminen voi lyödä läpi Kiinassa ennen kuin Forsberg pääsee kunnolla käyntiin. Jäämme odottamaan.
 
"I am a spirit from everywhere, Heaven, Hell, and the Earth; I am in the air, in houses, any place at any time. I've been created millions of years."
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 57 8 9 10 11

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti