Muusikoiden.net
21.05.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: The Scenes
1 2
lennonjohto
03.06.2014 20:55:56
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Empä löytänyt haulla mitään keskustelua tästä oululaisesta bändistä. Keväällä ilmestyi yhtyeen toinen levy, Beige, joka on ainakin itsellä pyöriny tiuhaan soittimessa. Lisäksi keikkaa on näyttänyt olevan suomen lisäksi ainakin Briteissä, joten ilmeisesti kiinnostusta on löytynyt myös sieltä suunnalta.
 
http://www.youtube.com/watch?v=R9qzX6Kf1k0
http://fi.wikipedia.org/wiki/The_Scenes
 
maelstorm
04.06.2014 13:00:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

paska bändi.
 
JIRPPI
04.06.2014 21:16:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

maelstorm: paska bändi.
 
Muusikoiden.netissä jokainen muusikko on yhtä arvokas. Artistin tai kokoonpanon solvaaminen johtaa väliaikaiseen tai pysyvään kirjoituskieltoon. Perustellun mielipiteensä musiikista voi sanoa, mutta asiattomat hyökkäykset musiikin tekijöitä kohtaan ovat kokonaan kiellettyjä.
 
maelstorm
05.06.2014 14:43:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JIRPPI: Muusikoiden.netissä jokainen muusikko on yhtä arvokas. Artistin tai kokoonpanon solvaaminen johtaa väliaikaiseen tai pysyvään kirjoituskieltoon. Perustellun mielipiteensä musiikista voi sanoa, mutta asiattomat hyökkäykset musiikin tekijöitä kohtaan ovat kokonaan kiellettyjä.
 
kai tiesit, että tämä kyseinen bändi on jo ehtinyt haukkua kaikki nykybändit ja nykymusan skenen(paitsi itsensä tietysti), elikkäs tämän bändin jätkät, mainos-topicit ja muut: kokonaan kiellettyjä.
 
Epämuusikko
05.06.2014 14:51:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvä bändi. Haastis-tölväily nyt oli hieman, mutta.
 
"Thank you for the music, white boy". 6-stroke troll #1
maelstorm
05.06.2014 14:52:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

maelstorm: paska bändi.
 
tämä uudestaan.
 
Gritsen
05.06.2014 15:10:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

maelstorm: paska bändi.
 
Gritsen: paska bändi.
 
"Nyt tarjoan sinulle virtuaalioluen kirjoituksesi johdosta, kippis!" - jazzmies
Informaatiokameli
05.06.2014 17:22:34 (muokattu 05.06.2014 17:23:01)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

maelstorm: kai tiesit, että tämä kyseinen bändi on jo ehtinyt haukkua kaikki nykybändit ja nykymusan skenen(paitsi itsensä tietysti)
 
Tää oli aika hurja ja karjahtelua aiheuttanut juttu :D Aika perus indierokkia itsekin soittavat, niin en itse lähtisi ihan samankuuloisia bändejä kauheasti mollailemaan. Mut taitavia poikia ja ihan kelpoa lajissaan musansa, vähän persoonatonta vain.
 
Everybody loves somebody but nobody loves rumpali.
JIRPPI
05.06.2014 20:14:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

maelstorm: kai tiesit, että tämä kyseinen bändi on jo ehtinyt haukkua kaikki nykybändit ja nykymusan skenen(paitsi itsensä tietysti), elikkäs tämän bändin jätkät, mainos-topicit ja muut: kokonaan kiellettyjä.
 
Tämä ketju oli ensimmäinen kerta kun kuulin bändistä. Nuo pari biisiä mitä äsken Youtubesta kuuntelin oli sellasta ihan ok -tasoa. En todennäköisesti enää huomenna muista miltä ne kuulosti.
 
jigsore
05.06.2014 21:34:34
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Huikeita nämä keulahahmojen lausunnot medioissa, huhhuh. Bändinä paremmin tuttu Sininen kaappi, mutta miksi? -ajoilta. Livenä nähty pari kertaa ja on kyllä huikeaa soitto-osaamista, ei siinä.
Meadow
06.06.2014 12:02:31 (muokattu 06.06.2014 12:07:16)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mitä ne on sanonu? Linkkiä
 
E: ei mitään, vissiinkin tämä juttu http://yle.fi/uutiset/the_scenes_kiinnostaa_englannissa_asti/7218680
saeaeh...
 
aivokuolio
06.06.2014 12:09:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutis … nen-the-scenes-vihaamme-nykybandeja
 
Ihan viihdyttävää räkytystähän tuo on ja kuten tässäkin ketjussa huomaa, se herättää huomiota enemmän kuin nämä normaalit "tehtiin levy ja siitä tuli tämmönen"-jutustelut. Tietenkin se ois hyvä että puheiden päälle ois tarjolla myös muutakin. Vähän omaan nilkkaan osuu nuo jutut kun morkataan muiden bändien ulkonäköä ja ollaan ite kuitekin samasta puusta, myös musan suhteen... Vähän tulee mieleen se Dave Chappellen sketsi jossa KKK-henkisen lahkon johtajan hupun alta paljastui sokea mies jolle kukaan ei ollu vaan koskaan kertonut että se on itsekin musta.
elsewhere
06.06.2014 14:26:02
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Näin Ilosaaressa viime kesänä keikasta puolet. Energista menoa ja ihan hyvin soitettua musiikkia, mutta toisaalta se kuulosti ainakin minun korvaani aika tutunkuuloiselta ja turvalliselta telecasterin pieksämiseltä. Ei tehnyt mieli liikahtaa nurmikolta mihinkään, paitsi vähän kauemmas jotta saa juoda kaljaa rauhassa. Briteissä varmasti tykkäävät, kunnes joku toinen samankuuloinen mullistaa rokin taas kerran.
 
~ Love broke out and I forgot it's war.
ekikoo
06.06.2014 14:56:07 (muokattu 07.06.2014 20:13:29)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mmmmh melkein provosoiduin noista haastiksen huuteluista, mutta pojat osaa kai sit markkinoida, kun kaikki kovat muusikot viiltää nykymusiikin skeneä lausunnoissaan.
 
Hyvin sanottu tuo telecasterin pieksäminen :--)
 
edit: Luin lausunnot uudestaan ja tuohan on ihan nerokasta trollaamista, mutta varovainen sais olla kun kansan medialukutaito varmaan on mitä on!
 
I would if I could...! Bitch!
itsy
06.06.2014 15:25:46 (muokattu 06.06.2014 15:26:09)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kuulemani perusteella ihan mukavan omapäistä musiikkia, ei todellakaan mitään Satellite Stories -henkistä jämäindietä, mikä oli mielikuva. Ja mediakommentit ovat epätavallisen kiinnostavia ja herkullisia muusikolle. Toisaalta laulaja on myös kirjailija, joten eipä ihme. Ne joskus jopa uskaltavat sanoa jotain sanomisen arvoista.
 
Meadow
06.06.2014 15:33:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itchy: Kuulemani perusteella ihan mukavan omapäistä musiikkia, ei todellakaan mitään Satellite Stories -henkistä jämäindietä, mikä oli mielikuva.
 
Satellite Stories on keksinyt ihan oman genren. Sen nimi on Two Door Cinema Club.
 
Hokkuspokkus
06.06.2014 16:25:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nojooh, olihan nuo lausunnot sinänsä ihan asiaa. Äijät vaan kuvailee itseään kertoessaan mitä vihaavat samalla kun musiikki on parhaimmillaankin "ihan ok, tuskin kuuntelen toistamiseen" - luokasta. Makuasioita tietysti, mutta eikö tuommonen tosi"taiteellinen"indierock oo ollu pitkään aika nähty juttu? Rubik nyt onnistui siihenkin genreen hieman puhaltamaan eloa sentään.
 
Mikko L
07.06.2014 14:37:38
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hahaha.. miten musta tuntuu että tuo Yle-juttu oli ihan vaan läppä. Ihan niinku tuo muiden bändien ja nykymusiikin vihaaminen olisi omaperäistä. :) Paras oli kyllä "Bändit ovat kuin suoraan vaatekatalogin keskiaukeamalta" kun jätkillä on itsellä toisiin mätsäävät Carlings-vaatteet... kuin suoraa vaatekatalogin keskiaukeamalta. Vai onko se niin että muoti on OK vain jos vaatteet on "beigeä"? ;) Tuo indiemuoti on ollut jo voimassa ainakin 10 vuotta kuitenkin. Vai ihan sattumaltako kaikilla loppu rahat ja ei löytynyt isän vaatekaapista kuin ne 70-luvulla pieneksi jääneet vaatteet jotka laitettiin sitten päälle?
 
Ja mä vielä diggailen tätä bändiä, joskin mua häiritsee etten saa sanoista ollenkaan selvää vaikka englannin kanssa ei ikinä ongelmia ole ollut. Näillähän on ehdottomasti Oulun paras rumpali kuitenkin. Mä menisin keikalle ihan sen takia jo yksistään.
 
Mua lähinnä ottaa päähän Suomessa se meininki että on pakottava tarve haukkua muita bändejä. Meistä kukaan ei ole "menestynyt" vielä näissä skeneissä kovin isosti niin silti tulee se alemmuuden tunne ja pitää solvata Satelliitteja ja Scenepoikia. Kun ei se solvaamisen tarve voi kuitenkaan tulla muualta kuin ajattelutavasta: "nuo tyypit ei ansaitse sitä mitä ne on saavuttanut ja minun pitäisi olla suositumpi kuin nuo" joka on ihan pashapuhetta näissä hommissa jossa kuitenkin kuuntelijat/yleisö/asiakkaat valitsevat sen yhtyeen joka oikeasti on paras. Ja kyllä siihen vaikuttaa myös se vaatetus... sen takia myös Scenesit on pukeutuneet tietyllä tavalla. Ei meillä ainakaan äiti ikinä käskenyt laittamaan joka sormeen 5 sormusta ja pitämään aurinkolaseja sisällä. Jostain se on opeteltu siis.
 
Ois vähän parempi supportti kaikilla ympärillä olevilla jengeillä ja toisen kannustaminen/tukeminen/auttaminen eikä se ikuinen kilpailuasetelma niin ehkä vielä joku päivä joku näistä bändeistä pääsee sille tasolle mihin vain yhden käden sormilla laskettava määrä suomalaisista bändeistä on yltänyt.
 
Tough love. Kyseessä kuitenki yks Suomen kovimmista bändeistä tällä hetkellä.
 
Kaiken voi oppia kunhan vaan lopettaa harjoittelemisen.
Informaatiokameli
07.06.2014 15:40:10
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mikko L: Hahaha.. miten musta tuntuu että tuo Yle-juttu oli ihan vaan läppä. Ihan niinku tuo muiden bändien ja nykymusiikin vihaaminen olisi omaperäistä. :) Paras oli kyllä "Bändit ovat kuin suoraan vaatekatalogin keskiaukeamalta" kun jätkillä on itsellä toisiin mätsäävät Carlings-vaatteet... kuin suoraa vaatekatalogin keskiaukeamalta. Vai onko se niin että muoti on OK vain jos vaatteet on "beigeä"? ;) Tuo indiemuoti on ollut jo voimassa ainakin 10 vuotta kuitenkin. Vai ihan sattumaltako kaikilla loppu rahat ja ei löytynyt isän vaatekaapista kuin ne 70-luvulla pieneksi jääneet vaatteet jotka laitettiin sitten päälle?
 
Ja mä vielä diggailen tätä bändiä, joskin mua häiritsee etten saa sanoista ollenkaan selvää vaikka englannin kanssa ei ikinä ongelmia ole ollut. Näillähän on ehdottomasti Oulun paras rumpali kuitenkin. Mä menisin keikalle ihan sen takia jo yksistään.
 
Mua lähinnä ottaa päähän Suomessa se meininki että on pakottava tarve haukkua muita bändejä. Meistä kukaan ei ole "menestynyt" vielä näissä skeneissä kovin isosti niin silti tulee se alemmuuden tunne ja pitää solvata Satelliitteja ja Scenepoikia. Kun ei se solvaamisen tarve voi kuitenkaan tulla muualta kuin ajattelutavasta: "nuo tyypit ei ansaitse sitä mitä ne on saavuttanut ja minun pitäisi olla suositumpi kuin nuo" joka on ihan pashapuhetta näissä hommissa jossa kuitenkin kuuntelijat/yleisö/asiakkaat valitsevat sen yhtyeen joka oikeasti on paras. Ja kyllä siihen vaikuttaa myös se vaatetus... sen takia myös Scenesit on pukeutuneet tietyllä tavalla. Ei meillä ainakaan äiti ikinä käskenyt laittamaan joka sormeen 5 sormusta ja pitämään aurinkolaseja sisällä. Jostain se on opeteltu siis.
 
Ois vähän parempi supportti kaikilla ympärillä olevilla jengeillä ja toisen kannustaminen/tukeminen/auttaminen eikä se ikuinen kilpailuasetelma niin ehkä vielä joku päivä joku näistä bändeistä pääsee sille tasolle mihin vain yhden käden sormilla laskettava määrä suomalaisista bändeistä on yltänyt.
 
Tough love. Kyseessä kuitenki yks Suomen kovimmista bändeistä tällä hetkellä.

 
Meitsiltä kyllä kaikki supportti jätkille, omassa lajissaanhan tuo on oikein edustavaa kamaa. Ei vaan missään mielessä erottuvaa musaa. Mikä on jännä juttu soittajien ja laulajien tekniseen osaamiseen nähden.
 
Everybody loves somebody but nobody loves rumpali.
18is9
08.06.2014 10:44:18 (muokattu 08.06.2014 11:11:10)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei kun ei mitään, ne näyttää linkanneen tämän keskustelun kotisivuilleen :).
 
"I listened hard but could not see" - YES, And You and I
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti