Muusikoiden.net
23.10.2020
 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Astrid Swan
1
Osteri
23.10.2013 00:22:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No eipä ollut vielä omaa aihetta avattuna tälle artistille, joten olen ekana.
Tästä uusimmalta levyltä heti tällainen hieno avausraita: http://www.youtube.com/watch?v=wJTBhOU2MJs
 
Mulla on kaikki Astridin aikaisemmat levyt ja pari kertaa on tullu nähtyä livenäkin. Mielestäni tässä meillä on suuri taiteilija, kekseliäs ja luova suomalainen naisartisti, jollaista on vaan ollut kiva kuunnella jo useita vuosia.
http://astridswan.blogspot.fi/
 
Ei kai tässä sitten muuta kuin mars uusimman levyn julkkarikeikalle:
15.11.2013 Record Release Party, @Korjaamo, Helsinki
16.11. Dynamo, Turku
20.11. Telakka, Tampere
23.11. Vakiopaine, Jyväskylä
12.12. UFOn laulukerho@Sir Eino, Helsinki (duo-keikka)
 
Kirjoitan.....siis ehkä en just nyt soita....
Emanta
24.10.2013 13:28:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No niin on, hienoja levyjä - ostin ensimmäisen silloin joskus ihan vaan siksi että on jotain kaukaista sukua kulemma perheenjäsenille. Sitten tulikin ostettua kaikki muut ihan jo musiikillisin perustein. Uusin vielä hankkimatta mutta odotuslistalla. Taitavaa. Ilmavaa. Metkaa. Kuunnelkaa.
 
Osteri
16.11.2013 00:36:38 (muokattu 16.11.2013 00:43:56)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei hemmetti.....kiitos Astridille ja bändille nyt perjantai-illan Korjaamo-keikasta. Aivan loistava keikka. Tää musakin menee todella hyvään suuntaan. Ihan mielettömän hyvin balanssissa fonit, kitara ja rummut Astridin mukana tässä uudella levyllä.
...en malta mennä edes nukkumaan...tää vaan jatkaa soimistaan....perhana.... :) Ja rumpalit huom! Käykääs katsomassa mallia!
 
Kirjoitan.....siis ehkä en just nyt soita....
Osteri
01.06.2018 12:24:56 (muokattu 01.06.2018 12:26:30)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nostoa tälle artistille.
Laitan viittauksia mediassa olleisiin tuoreisiin kirjoituksiin. Se enempää selittelemättä: Kiitos Astrid ja bändi eilisestä Tavastian keikasta. Oli huikean hienoa kuunneltavaa ja koettavaa.
 
===============
 
Rumba 2018
 
Astrid Swan on edelleen Suomen parhaita englanniksi levyttäviä artisteja, ja on sääli, että ei-suomenkielinen kotimainen musiikki on yleisömääriltään meillä niin marginaalissa. From the Bed and Beyond levyn melodiat jäävät mieleen pyörimään pitkäksi aikaa ja pulpahtelevat pintaan yllättävissäkin yhteyksissä. Se on hyvän popmusiikin tuntomerkki.

https://www.rumba.fi/arviot/suru-te … ika-mene-pois-arviossa-astrid-swan/
 
TEOSTO palkinto
https://www.rumba.fi/uutiset/tuntei … ittiin-teosto-palkinnolla/undefined
 
- Rock ... erityisesti kasarirock ! -
teg
04.06.2018 20:28:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olis kyllä kiinnostanut kovasti nähdä tämä keikka. Oon nähny ainoostaan soolokeikalla (tai no kitaristin kanssa). Mutta melkein 200 km suuntaansa ja aamulla 6 töihin, niin ei oikeen innostanu. Ehkäpä tuolla Huvilateltalla sitten elokuussa. Viimeisin levy on kyllä vallan hieno. Vois kyllä pitää melkoisena ihmeenä, ettei sen kummempaa huomioo ole saanut. Tässä maassa on suurta suosioo tullu mitä ihmeellisemmillä teoksilla, mutta ei näin laadukkaalla levyllä. Ihmettelen kovasti.
 
Osteri
17.08.2019 20:39:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

2019 Flow festareila nähtiin täysin erilainen Astrid esitys mihin olemme aikaisemmin tottuneet. Itseltäni tämä eteerinen leijunta meni täysin "yli hilseen" enkä ymmärtänyt sanomaa tai musiikkia. Noh, ehkä seuraava oma keikka on enemmän sitä mitä häneltä on totuttu kuulemaan.
 
- Rock ... erityisesti kasarirock ! -
sormunen
17.08.2019 23:44:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Osteri: 2019 Flow festareila nähtiin täysin erilainen Astrid esitys mihin olemme aikaisemmin tottuneet. Itseltäni tämä eteerinen leijunta meni täysin "yli hilseen" enkä ymmärtänyt sanomaa tai musiikkia. Noh, ehkä seuraava oma keikka on enemmän sitä mitä häneltä on totuttu kuulemaan.
 
Jopa minullekin, somea seuraamattomalle ikämiehelle, oli selvinnyt, että Astrid Swanin ja Stina Koistisen konsertin ydin oli naisten kokema syöpä. Hehän ovat jopa tehneet aiheesta EP:n ja käsittääkseni Swan myös kirjan.
 
Konserttihan meni myös "yli hilseen" Hesarin kriitikolta ja varmaan aiheesta. Ehkä tällaisilla tapahtumilla, joissa kuitenkin melko konkreettisesti kolkutellaan kuoleman portteja, on sitä pointtia, mitä taiteella pitää olla.
 
Vaikka kukaan ja kaikkein vähiten itse osalliset tietävät, kuolevatko he kuluttajille luvatun ajan puitteissa, on asia henkilökohtaisella tasolla tiukka rasti. Sellaisen tuottaminen popmusiikiksi popfestivaaleille on sanoisinko vaikeaa jollei mahdotonta.
 
Voi olla ja varmasti yleisimmin onkin, että tällaisessa esityksessä sorrutaan jonkinlaiseen banaaliuteen; kaikki eivät voi olla oman tilanteensa yläpuolelle suvereenisti asettuvia taiteilijamestareita. Oman pikaisesti tulossa olevan kuoleman käsittely ei voi olla helppoa. Helppoa voi olla vaieta siitä tai rähjätä pubissa, mutta avautua ja analysoida tunteita ei voi olla iisiä.
 
Toki taide on sitä varten, että näin voi tehdä. Siksi, vaikka naisten esitys oli ehkä vaivaannuttava, tekotaiteellinen wtf, niin isot pointsit siitä, että edes yritettiin.
----------------------
Toki tässä on myös käynyt selville, että Astrid ei olekaan välittömästi kuolemassa. Näinhän kävi myös Wilko Johnsonille. En osaa sanoa, millaista se olisi. Saada kuolemantuomio -> tottua siihen -> järjestää asiansa -> saada tieto, että ei vaineskaan.
 
Olisko siinä pettänyt koko ihmiskunnan?
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti