Muusikoiden.net
24.06.2018
 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Anneke van Giersbergen
1
sustain65
11.05.2013 08:24:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moro, olipahan huikea keikka Tampereen Klubilla helatorstain päätteeksi! Ääni, esiintyminen ja bändin soitto kaikki kohdillaan. Keikka oli rokimpi ja tykimpi kuin odotin, todella tiukkaa menoa ja sitten herkkiä osuuksia sopivasti välissä. Viimeisin levy 'Everything is changing' on todella hyvä ja keikalla musa toimi levyäkin paremmin. On Anneke sellainen laulamisen jumalatar, ettei ole toista!
 
Osteri
11.05.2013 11:33:14 (muokattu 11.05.2013 11:34:17)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

On Anneke sellainen laulamisen jumalatar, ettei ole toista!
 
Asiahan on juurikin näin. Anneke on aivan "Female Voice of Europe" kisan kärkipaikalla. Kaikista muista naislaulajista erottuva, poikkeuksellisen miellyttävä ääni. Helsingin keikalla näki että yleisö oli paikalla nimen omaan hänen ja musiikkinsa takia, satunnaisia osallistuja tuskin oli. Oli hienoa nähdä kuinka Anneke oli tyytyväinen saamastaan huomiosta, eli suosio pohjautuu The Gathering aikaan mutta ei varsinaisesti enää perustu siihen. Annekella on selkeästi ihan uusi vaihde päällä ja tästä on hyvä jatkaa.
 
Bändi oli hyvässä vedossa, soundit hyvin kohdallaan ja kaikenkaikkiaan aivan loistava keikka. Hienosti vedetty Gathering/Devin/Anneke +covers -setti täyttä nautintoa. Odotuksen fiilis oli huikea ja nyt keikan jälkeen vielä aivan liekeissä.
Tällaiselta keikalta full concert taltiointia odotellessa suosittelen katsomaan 2007 The Gathering lopun aikojen tallennetta http://www.youtube.com/watch?v=U-g1uJPn0NU
 
Kiitos ja kumarrus.
 
Kirjoitan.....siis ehkä en just nyt soita....
Milkop
11.05.2013 11:42:36
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tämä Circlesin live iskee aina kylmät väreet.
 
http://www.youtube.com/watch?v=-re4dOZJKAY
 
Ihana nainen. Onneksi tuli aikoinaan Devinin kanssa nähtyä livenä.
 
"Jos olet suuren hotellin aulassa ja kuulet 'Tonava Kaunoisen' soivan, häivy vähän helvetin äkkiä. Älä mieti. Juokse."
Osteri
11.05.2013 11:46:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo vaimon kanssa käytiin myöskin Devinin keikalla Kaapelilla silloin. Hienoa että Anneke mukana vaikka itse mr. taiteilija pääosassa olikin. Mutta Addicted-levy maistuu oikein hyvin siksikin kun Anneken laulut niin merkittävässä osassa.
 
Kirjoitan.....siis ehkä en just nyt soita....
sustain65
11.05.2013 20:23:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Osteri:
suosio pohjautuu The Gathering aikaan mutta ei varsinaisesti enää perustu siihen. Annekella on selkeästi ihan uusi vaihde päällä ja tästä on hyvä jatkaa.

Hyvin kiteytetty, noin minäkin sen koen.
 
The Gathering oli huippu (ja on itse asiassa edelleen), mutta Annekella on uudet kuviot ja vertailuja tai haikailua vanhaan ei todellakaan tarvita.
 
Edelleen euforian vallassa keikan jäljiltä.
 
Utö
12.05.2013 19:44:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mä olin tuolla Tampereen keikalla kaverin seuralaisena satunnainen osallistuja. Oikeesti en tunnistanut kuin cover-biisit. Silti koko puolitoistatuntinen keikka sai pidettyä otteessaan. Anneken läsnäolo teki vaikutuksen, eikä siitä tulkintapuolestakaan nyt valittaa voi, todellakaan. Miellyttävä uusi tuttavuus.
 
isktrfu
12.05.2013 23:42:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Utö: Mä olin tuolla Tampereen keikalla kaverin seuralaisena satunnainen osallistuja. Oikeesti en tunnistanut kuin cover-biisit. Silti koko puolitoistatuntinen keikka sai pidettyä otteessaan. Anneken läsnäolo teki vaikutuksen, eikä siitä tulkintapuolestakaan nyt valittaa voi, todellakaan. Miellyttävä uusi tuttavuus.
 
The Gatheringin levyt kannattaa pistää vakavan harkinnan alle. Vaikka soundi muuttuukin ajan mittaan alun doomipainoitteisemmasta ajan saatossa enemmän Radiohead/Massive Attack-vaikutteisemmaksi, on jokaisella levyllä paljon huippuhetkiä. Samoin Anneken vierailu Devin Townsendin kanssa kannattaa tutkaista. Itselle Addicted on yksi lähivuosien parhaista levytyksistä ja levyn biiseistä varsinkin Numbered! vetää tämän miehen aivan veteläksi. Ja jos tosiaan nuo soolobiisit osuivat, niin kyllä sieltäkin omat komeat hetkensä (Circles, My Boy, Wonder, Beautiful One, Just Fine nyt tähän hätään mieleen tulee löytyy), vaikka eivät ihan Gatheringin tasolle nousekaan.
 
Anneke on monen, myös minun mielestäni, yksi tämän hetken valovoimaisimmista naislaulajista ja itselle tämä Tampereen keikka oli taas yksi osoitus miksi. Hieno artisti ja leppisan ja huumorintajuisen oloinen nainen.
 
jigsore
12.05.2013 23:59:20
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulle The Gathering ei ole koskaan lähtenyt niin kovaa kuin Agua de Anniquen Air-levy, joka on aivan maagista kamaa. Qstockin keikka vuodelta 2008 yks parhaita vetoja koskaan.
MaD PiAnIsT
13.05.2013 13:48:33
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olipa komea keikka eilen Turun Klubilla. Kaikinpuolin energistä ja taitavaa soittoa koko bändiltä. Anneke säteili ja myhäili hyväntuulisena läpi keikan. Setti oli näköjään sama kuin Nosturissa, mutta mielestäni loistava sekoitus raskaampaa ja kevyttä tavaraa. Melkein itketti keikan alkupuolella Circlesin soidessa ja sitten vielä pääsin vähän tanssahtelemaan Anneken kanssa myöhemmin. Tähän asti oli kyllä vuoden paras keikka, kannatti todellakin mennä. On se vaan ihana.
 
"Live like a windrammer as you fuck"
JoeHans
13.05.2013 14:34:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Anneken soolomatsku on kyllä hienoa kuunneltavaa. Näistä yllä olevista hehkutuksista palautui aivan Anneken keikka Teatrialla mieleen muutaman vuoden takaa. Mielellään kyllä näkisi toisenkin kerran livenä.
isktrfu
13.05.2013 15:40:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JoeHans: Anneken soolomatsku on kyllä hienoa kuunneltavaa. Näistä yllä olevista hehkutuksista palautui aivan Anneken keikka Teatrialla mieleen muutaman vuoden takaa. Mielellään kyllä näkisi toisenkin kerran livenä.
 
Kolme kertaa tuo on nyt tsekattu pienen ajan sisään, kahdesti Anatheman Danny Cavanghin kanssa akustisena ja kerran rokkivetona ja ei ole kyllä pettyä tarvinnut. Oli sitten kyse noista seesteisemmistä akustisista, joissa Anneken upea ääni pääsi oikein elementtiinsä tai sitten tuosta energisemmästä Tampereen vedosta bändinsä kanssa. Itse asiassa nämä uuden levyn biisit olivat mielestäni livenä paljon levyversiota tehokkaampia. Ja eihän sitä muuta Anneken tasoiselta artistilta odotakaan.
 
Kyllä tämä rouva tulee kyllä varmasti katsastettua aina kun tänne vaan saapuu.
 
vt1100
14.05.2013 15:47:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oli kyllä hyvä keikka Tampereella, harmi että jouduttiin lähtemään hieman kesken pois. Voisko joku hyvämuistinen kääntää veistä haavassa ja kertoa mitä biisejä tuli vielä Hyperdriven jälkeen?
 
isktrfu
14.05.2013 16:06:34 (muokattu 14.05.2013 16:08:58)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

vt1100: Oli kyllä hyvä keikka Tampereella, harmi että jouduttiin lähtemään hieman kesken pois. Voisko joku hyvämuistinen kääntää veistä haavassa ja kertoa mitä biisejä tuli vielä Hyperdriven jälkeen?
 
Kiipesi akustisesti lauteille ja lauloi U2:den Drowning Manin ja Cindy Lauperin Time After Timen sekä oman biisinsä 4 Yearsin. Komeita vetoja kaikki ja innostuipa yksi yleisön jäsenistä pyytelemään Annekea naimisiinkin kanssaan. Rouva muistutti kiltisti olevansa jo naimisissa, että kaksinnaiminen on lainvaistaista, mutta muisti kuitenkin kiittää kohteliaasti kunniasta. Lopuksi tuli uusi biisi Hope, Pray, Dance, Play, jonka aikana Anneke pomppasi lavalta yleisön sekaan jammailemaan ja keikan lopetti Witnesses totuttuun tyyliin. Varsinaisia encoreja ei ollut vaan setti vedettiin putkeen.
 
Tympee Huttunen
14.05.2013 16:53:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MaD PiAnIsT: Olipa komea keikka eilen Turun Klubilla. Kaikinpuolin energistä ja taitavaa soittoa koko bändiltä. Anneke säteili ja myhäili hyväntuulisena läpi keikan. Setti oli näköjään sama kuin Nosturissa, mutta mielestäni loistava sekoitus raskaampaa ja kevyttä tavaraa. Melkein itketti keikan alkupuolella Circlesin soidessa ja sitten vielä pääsin vähän tanssahtelemaan Anneken kanssa myöhemmin. Tähän asti oli kyllä vuoden paras keikka, kannatti todellakin mennä. On se vaan ihana.
 
Oli kyllä hieno keikka. Itselle iskisi enemmän tuo kevyempi tavara, mitä nuo metallibiisit, mutta käy se noinkin. Oli henkilökohtaisesti yksi parhaista keikoista koskaan.
 
Regalis Apertura
19.05.2013 16:55:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minkäslainen setti oli? Tuliko edes Learn About It joka on Gatheringin (ja yleensäkin universumin) kauneimpia biisejä?
 
isktrfu
19.05.2013 23:56:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Regalis Apertura: Minkäslainen setti oli? Tuliko edes Learn About It joka on Gatheringin (ja yleensäkin universumin) kauneimpia biisejä?
 
Koko Souvenirs on kyllä todella hieno levy. Ei tullut tällä kertaa, mutta Tammikuussa Danny Cavanaghin kanssa lauloi kyllä. Ja silmät lasittuinena tuota kuunteli.
 
Tampereella meni muistaakseni näin:
Feel Alive
My Boy
Take Me Home
Beautiful One
You Want to Be Free
Circles
Here Comes the Rain Again (Eurythmics-cover)
Saturnine
Stay
1000 Miles Away from You
Strange Machines
Hyperdrive (Devin Townsend-cover)
 
Akustisesti:
4 Years
Drowning Man (U2-Cover)
Time After Time (Cindy Lauper-cover)
 
Hope, Pray, Dance, Play
Witnesses
 
Osteri
25.12.2016 21:55:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ja nostoa tälle Euroopan lemmikille.
Anneke van Giersbergen's VUUR - uusi bändi Tuskassa kesällä 2017. Kelasin just jouluaatton iltana/yönä monta pätkää tämän loistavan daamin lauluja. Pakkohan Anneke on käydä taas kokemassa kun tänne tulee.
 
- Rock ... erityisesti kasarirock ! -
sustain65
26.12.2016 12:37:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Osteri: Ja nostoa tälle Euroopan lemmikille.
Anneke van Giersbergen's VUUR - uusi bändi Tuskassa kesällä 2017. Kelasin just jouluaatton iltana/yönä monta pätkää tämän loistavan daamin lauluja. Pakkohan Anneke on käydä taas kokemassa kun tänne tulee.

 
Oho, no Tuskaan pitäisi päästä sitten edes piipahtamaan!
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti