Muusikoiden.net
20.05.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Mitään copyright free musaa?
1
Addict!
31.10.2012 22:13:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aattelin että tää vois olla hyvä musa foorumi kysästä. Joten oisko teillä kellää mielessä mitään copyright free bändejä, jotka soittaa pop/rock, alternative metal-rock, punkrockia. Toki saa ehdotella myös ihan sellasia jotka ei ole copyright free mutta mieluusti ottaisin niitä mut kumpiki käy :D joskus vois videoissaki käyttää mutta perus kuunteluki käy toki :P
 
Esimerkiksi Celldwellerin ja Blue Stahlin kaltasta musaa. Myös suomalaisia (vaikka vähn jo unohdettuja) bändejä jotka laulaa englanniksi kuten esim. Disco Ensemble joka on sellasta punk rockia. Oisko kellää ehdottaa mitään? :)
 
Coran
31.10.2012 22:23:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Täältä löytyy kaikenmoista kampetta, jos jaksaa kelailla: http://freemusicarchive.org/
 
Niin, Popeda on vähän sellainen Suomen Tool. Jos ei diggaa, nii ei vaan ymmärrä. -dixi19
Addict!
31.10.2012 22:41:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Coran: Täältä löytyy kaikenmoista kampetta, jos jaksaa kelailla: http://freemusicarchive.org/
 
Jep selailenpa tuon sivun tässä nyt. Olen siis jo selaillu tuon kaltaisia sivuja ennenki (royalti free music jne) mutta aika huonoa kamaa löytyny tähän mennessä :/
lisäisin viel jos joillaki tulee sellasia emo bändejä mieleen nii sanokaa(copyright free plussaa :D). esim Her bright skies. tai ei toi ihan emo musaa ole (punk-rock-pop) mut bändit jäsenet just tollasia pitkäletti teinejä "emoja" (niiku disco ensemble).
 
mut saa sanoa ihan mitä bändejä mitä vaan tulee mieleen joka voisi olla sellasta hyvää musaa mitä kuvailin ekas viestissä. :)
 
jannu
31.10.2012 22:56:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Haluan nyt ehdottomasti päteä sen verran että ei ole olemassa "copyright free"-musiikkia. Paitsi jos ignooraa koko länsimaisen käsitteen tekijänoikeudesta.
 
"You really can't be jealous of something you can't fathom." -Nigel Tufnel
jannu
31.10.2012 22:57:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

+ ootko Heikki Järvinen?
 
"You really can't be jealous of something you can't fathom." -Nigel Tufnel
Addict!
31.10.2012 23:17:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jannu: Haluan nyt ehdottomasti päteä sen verran että ei ole olemassa "copyright free"-musiikkia. Paitsi jos ignooraa koko länsimaisen käsitteen tekijänoikeudesta.
 
Monet bändit antavat muusikkinsa vapaaseen käyttiin, ilmaista mainontaa. Copy right free:llä tarkotan nyt tässä sellasta musaa mistä youtube ei ala valittamaan.
Tiedän että biisin äänenkorkeutta yms. saa muutettua ja monia tekijänoikeus suojattuja biisejä saa laitettua videoihin. Välillä vaan sitten video saatetaan estää joissakin maissa (Saksa) sen takia :/
 
Mut pointti on että saa nyt antaa mitä tahansa musaa kunhan ois jotain ton tyylisuunnan mukasta. Ihan vain kuunnellakseni. Tommosia hyviä elecktonista-rockia yms. soittavia on aika harvassa, tai olen kai ison osan tunnetuista jo käynyt läpi(tuskin) siksi jos joku tietää lisää niin saa kertoa! :)
 
ja en ole Heikki jos multa kysyit. En tunne koko tyyppiä.
 
Kallekorvola
01.11.2012 08:19:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mä en oikein ymmärrä mitä merkitystä tekijänoikeuksilla, rojalteilla ja suojaamattomuuksilla on minkään kanssa, jos musaa meinaa vaan kuunnella. Jos taas hakee rojaltivapaata musaa esim. videoonsa, kannattaa kysyä suoraan artistilta käyttölupa ja oikeudet, tai muussa tapauksessa vaan kiltisti maksaa korvausta käyttämisestä.
 
Tehdäänkö nopeasti, halvalla vai hyvin? Valitse kaksi mieleisintä vaihtoehtoa.
Addict!
01.11.2012 10:57:04 (muokattu 01.11.2012 10:59:30)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kallekorvola: Mä en oikein ymmärrä mitä merkitystä tekijänoikeuksilla, rojalteilla ja suojaamattomuuksilla on minkään kanssa, jos musaa meinaa vaan kuunnella.
 
Ei niillä olekaan mutta kysäsinki tässä samalla videoihin musaa sekä ihan tavalliseen kuunteluun. Sanotaan nyt vielä kerran tuoki nyt jos et tajunnut...
 
Jos joku täällä nyt ois sattunut tietää jotakin hyvää copyright free musaa, koska monet "underrated" bändit ovat sellasia, kuten juuri tuo Her Bright Skies (alussa ainakin yleensä ovat). Ton kaltasia bändejä on varmaan aika paljon mutta niitä ei youtubest vaan löydä koska videoilla ei ole miljoonia katselukertoja.
 
EDIT: Kuten sanoin: "Mut pointti on että saa nyt antaa MITÄ tahansa musaa kunhan ois jotain ton tyylisuunnan mukasta. Ihan vain kuunnellakseni. Tommosia hyviä elecktonista-rockia yms. soittavia on aika harvassa, tai olen kai ison osan tunnetuista jo käynyt läpi(tuskin) siksi jos joku tietää lisää niin saa kertoa! :)"
(sanoinki mitä tahansa musaa, unohda ne tekijänoikeussuojat jos häiritsee).
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti