Muusikoiden.net
20.04.2018
 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Coheed And Cambrian tuleva tupla-albumi
1
JackiesGerbil
06.08.2012 02:02:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

New Yorkilainen, progetyyppistä musiikkia esittävä orkesteri Coheed And Cambria on ilmoittanut julkaisevansa tupla-albumin: Vol: 1 ilmestyy tämän vuoden lokakuussa, ja Vol: 2 ensi vuoden helmikuussa. Minkälaista tavaraa odotatte muunmuassa "Sentry The Defiant" -kappaleen perusteella? Entä mitä mieltä olette toistaseksi uusimmasta, fanien kesken melko kiistellystä Year Of The Black Rainbow -albumista? Ja onko kenties bändiltä tiettyä suosikkialbumia? Mielipiteitä vapaasti, mutta turhat trollailut ja bändin haukkumiset mielellään jätettäisiin pois hyvänmielen nimissä.
 
- One among the Fence
 
carnation
06.08.2012 04:11:04
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?plink=10486675#p10486675
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
Osmo
06.08.2012 23:22:07
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JackiesGerbil: New Yorkilainen, progetyyppistä musiikkia esittävä orkesteri Coheed And Cambria on ilmoittanut julkaisevansa tupla-albumin: Vol: 1 ilmestyy tämän vuoden lokakuussa, ja Vol: 2 ensi vuoden helmikuussa. Minkälaista tavaraa odotatte muunmuassa "Sentry The Defiant" -kappaleen perusteella? Entä mitä mieltä olette toistaseksi uusimmasta, fanien kesken melko kiistellystä Year Of The Black Rainbow -albumista? Ja onko kenties bändiltä tiettyä suosikkialbumia? Mielipiteitä vapaasti, mutta turhat trollailut ja bändin haukkumiset mielellään jätettäisiin pois hyvänmielen nimissä.
 
- One among the Fence

 
Ristiriitainen orkesteri kieltämättä kyseessä. Viimeisin oli kyllä mielestäni melkoinen riman alitus, mutta tämä (laskeva) trendi oli kyllä havaittavissa koko ajan. Jotenkin jos saisivat paketin uudelleen kasaan, ja ne hyvät biisit keskiöön, niin olis kyllä kova. Ainekset kuitenkin on! Ja paras albumihan on tietysti In Keeping Secrets of Silent Earth. Toisaalta ei seuraavakaan levy kauaksi jää... Sitten meni vähän hapuiluksi. Tai sitten vaan itselläni tuli ähky tähän bändiin.
 
Pixies.
JackiesGerbil
07.08.2012 18:49:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Osmo: Ristiriitainen orkesteri kieltämättä kyseessä. Viimeisin oli kyllä mielestäni melkoinen riman alitus, mutta tämä (laskeva) trendi oli kyllä havaittavissa koko ajan. Jotenkin jos saisivat paketin uudelleen kasaan, ja ne hyvät biisit keskiöön, niin olis kyllä kova. Ainekset kuitenkin on! Ja paras albumihan on tietysti In Keeping Secrets of Silent Earth. Toisaalta ei seuraavakaan levy kauaksi jää... Sitten meni vähän hapuiluksi. Tai sitten vaan itselläni tuli ähky tähän bändiin.
 
IKSOSE:3 on kieltämättä paras levy tähän mennessä, suurimpina syinä kappaleet IKSOSE:3, The Crowing ja 21:13. Myös muut levyt on loistavia, vaikkakin YOTBR on tavallaan huonoin. Levy on ihan hyvä, mutta siihen se melko pitkälti jääkin. Levyllä on havaittavissa todella "epä-Coheedmaiseen" tapaan jopa tavallaan hieman "täytebiisejä", eli This Shattered Symphony ja In The Flame of Error. Muut kappaleet ovat tosin vähintäänkin loistavia, vaikka esim World of Lines ei ole lähellekkään A Favor House Atlanticin tasoa, vaikka samantyyppistä kappaletta on ilmeisesti haettu.
 
One among the Fence
Davos
08.08.2012 11:09:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meikä on ihan päinvastasta mieltä uusimmasta rieskasta, ehdottomasti prasta Coheedia sitten No World For Tomorrowin. Nimenomaan hyvät biisit on keskiössä ja turhanpäiväset poppirallatihilipatihippaa -vedot on jätetty kokonaan pois, ja se on vaan helkkarin hyvä. Kovia biisejä ja kovis rumpali, harmi että ottivat sen orkkiksen takas kun tää viimisin äijä oli niin ylivoimanen tekijä. Ei sillä että vanhatkaan huonoja olis ollut, ekasta lätystä asti oon diggaillu ja mun mielestä suunta on kolmella viimisellä levyllä ollu vaan ylöspäin.
 
www.myspace.com/cardiaccatalyst
Ali
08.08.2012 13:14:58
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jatketaanhan keskustelua tuolla oikeassa threadissa.
 
"Jesus was crucified for doing nothing, but God is worshipped for even less"
Levylista
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti