Muusikoiden.net
23.05.2018
Musamaailma | Muutimme Kruununhakaan! 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ugly Kid Joe
1 2
HaloOfFlies
23.04.2011 15:01:33 (muokattu 26.04.2011 13:38:28)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Löytyykö foorumilta tämän bändin kuuntelijoita?
 
Ugly Kid Joe on yksi niistä bändeistä, jotka tuovat heti mieleen 90-luvun alun ja yläasteajat kun sitä jossain kuulee. Harmittaa vaan ettei Suomessa tunnuta ainakaan radioissa tietävän bändin tuotannosta juuri muuta kuin Cat's In The Cradle ja Everything About You, jotka kyllä ovat molemmat erittäin hienoja rock-biisejä.
 
Ugly Kid Joe ei oikeastaan ole mitään tukkaheviä, vaan ihan suoraan sanottuna rockia. Bändillä on aina ollut tietty pilke silmäkulmassa, onhan sen nimikin pilaversio vanhasta 80-luvun meikkibändistä Pretty Boy Floyd. Ja debyyttilevyn ilmestymisen aikoihin grunge-buumi oli jo kovimmillaan, joten ainakin bändi pääsi yllättämään vähän takavasemmalta. Toisaalta myihän debyytti-EP As Ugly As They Wanna Be jo tuplaplatinaa USA:ssa.
 
Mutta loistava debyytti America's Least Wanted on kyllä täynnä kovia rock-biisejä. Neighbor, Goddamn Devil, Busy Bee, So Damn Cool ja varsinkin levyn päättävä Mr. Recordman, jossa virnuillaan kyllä musiikkibisnekselle aika lailla ivalliseen sävyyn. Varsinkin kun biisin on kirjoittanut yksi 90-luvun rockin suurimmista vitseistä eli Nelson(!). Sekä tietysti ne hitit, joihin kyllä Neighbor ja Busy Beekin lukeutuvat.
 
Kakkoslevy Menace To Sobriety ei jää kauas debyytin tasosta. Hieman raskaampi ja rankempi, mutta biisimateriaali loistavaa! Harmi vaan, että levy oli jonkintasoinen floppi USA:ssa, johtuen melkeinpä suuresti grungen jälkivaikutuksista (levy-yhtiö Mercury ei uskonut levyn myyntivoimaan tippaakaan ja sitä ei markkinoitu Jenkeissä). Euroopassa levy oli kuitenkin menestys. Milkman's Son, Jesus Rode A Harley ja Cloudy Skies kuuluvat suosikeihini. Motel California-albumista ei ole sanottavaa kun en ole sitä juuri kuullut. Levy ei myynyt juurikaan, joten bändi hajosi vuonna 1997. Myöhemmin Motel Californiasta on kuitenkin tullut kulttisuosikki fanien keskuudessa. Bändin hajoamisen jälkeen rumpali Shannon Larkin on soittanut Godsmackissa ja laulaja Whit Cranella on ollut sooloprojekteja.
 
Vuonna 2010 Ugly Kid Joe kuitenkin ilmoitti tekevänsä paluun ja uutta materiaalia pitäisi tulla tänä syksynä. Uusi levy kulkee työnimellä Return Of Ugly ja näillä näkymin sen pitäisi ilmestyä syksyllä.
 
http://www.myspace.com/uglykidjoetheband
 
It's always funny until someone gets hurt... and then it's just hilarious! S.M.A.K.-jäsen #5
inkognito
23.04.2011 15:11:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuli kuunneltua juurikin joskus yläastevuosina melko paljonkin. Näin jälkeenpäin kuunneltuna sekä America's Least Wanted että Menace to Sobriety ovat loppupeleissä aika epätasaisia kokonaisuuksia vaikka molemmilta löytyykin muutamia loistobiisejä. Ei voi silti kiistää, etteikö tulisi melko nostalgisia fiiliksiä kun esim. Neighbor pärähtää soimaan. Jos tulee comebackin myötä keikkaa myös Suomeen, niin vois jopa harkita lähtevänsä katsomaan!
 
fuzzgun
24.04.2011 05:00:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ah, Ugly Kid Joe. En yleensä dissaa mitään bändejä vaikka en niistä pitäisikään, mutta tää poppoo aiheutti jo 90-luvulla sellaisia traumoja että toipuminen on vieläkin kesken. Kenties tylsintä ja geneerisintä hard rockia ikinä, siihen kun lisätään vielä tuo "huumori" niin kasassa on katastrrrofaaliset ainekset.
 
"Ketään ei todellakaan haeta himasta. Saa olla aikamoinen Sibelius, jos pitää himasta hakea. Paitsi Silu, se haetaan aina himasta."
phiit
24.04.2011 11:20:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aivan helvetin kova bändi jolta löyty myös soittotaitoa, ehdottomasti kärkikastia 90 luvun alun bändeistä, eikä se "huumori" osasto pilannut, musiikin pitääkin olla hauskaa. Edelleen tulee kuunneltua aktiivisesti :)
 
FrankComa
24.04.2011 12:13:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mukava juttu toi comebacki. Jäi tosiaan sellanen fiilis että bändin ura tyssäs vähän liian nopeaan. Mukavia rockbiisejä esim. bissen nautiskelun lomaan.
 
Give The Mule What He Wants!
kaljataiteilija
24.04.2011 14:24:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Enemmän odottelen Darknessin comebackia.
UKJ oli enemmänkin semmoista amerikkalaisten lukiopojujen pick-up pelleilymusiikkia.
Ei koskaan napannut se.
 
had a rough night, and I hate the fucking Eagles, man... The Big Lebowski
Veikko
24.04.2011 18:52:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

fuzzgun: Ah, Ugly Kid Joe. En yleensä dissaa mitään bändejä vaikka en niistä pitäisikään, mutta tää poppoo aiheutti jo 90-luvulla sellaisia traumoja että toipuminen on vieläkin kesken. Kenties tylsintä ja geneerisintä hard rockia ikinä, siihen kun lisätään vielä tuo "huumori" niin kasassa on katastrrrofaaliset ainekset.
 
Komppaukset Tampereelta.
 
"Ihmisen Jumala rakensi variksenpelättimestä, apinasta ja niistä tunteista, jotka jäivät yli kun lammas oli luotu." - Hotakainen, Syntisäkki
Super-Jari
24.04.2011 23:34:40
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kova bändi ja ihan sikakova laulaja. Kaikki levyt on hyllyssä ja sillontällön päätyvän soittimeenkin asti.
 
Jussiman
25.04.2011 00:16:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Cat's in the Cradle ei edes ole Ugly Kid Joen oma biisi. Ei kyllä ole kovinkaan erityinen bändi, jos multa kysyy. Tyypillinen 1-2 hitin ihme, ei muuta.
 
Fortune
25.04.2011 12:01:27
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Loistava orkesteri, Crane on parhaita rock-ääniä kautta aikojen ja mukavan veikeää hardrockiahan tuo on. Albumit osin epätasaisia, mutta tarpeeksi on ässäbiisejä kuitenkin tehtynä.
 
"Look behind you, a three-string bass!"
teg
25.04.2011 21:34:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lunta tulee tupaan, mutta sanotaan nyt vaan että näiden versio Sabbathin N.I.B.:stä on oikkestaan aika hyvä, ehkä jopa parempi kuin (you know...en uskalla kirjoittaa loppuun, ettei metallipuritanistit revi verkkareitaan). Dikkasin sillon ja dikkaan vieläkin. Tuo uuden levyn valmistelu-uutinen on mennyt aiemmin täysin ohi. Hieno homma.
 
Super-Jari
26.04.2011 06:21:34
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

teg: Lunta tulee tupaan, mutta sanotaan nyt vaan että näiden versio Sabbathin N.I.B.:stä on oikkestaan aika hyvä, ehkä jopa parempi kuin (you know...en uskalla kirjoittaa loppuun, ettei metallipuritanistit revi verkkareitaan). Dikkasin sillon ja dikkaan vieläkin. Tuo uuden levyn valmistelu-uutinen on mennyt aiemmin täysin ohi. Hieno homma.
 
Heh, kuuntelin joskus samaa.
 
Mikko
26.04.2011 11:21:10 (muokattu 26.04.2011 11:21:38)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvä bändi oli. Muistelen että Motel California on edeltäjiään raskaampi ja jotenkin grungempi tunnelmaltaan. Pitänee tutkia levyhyllyä ja kuunnella pitkästä aikaa.
 
nahkalipsi
26.04.2011 12:23:59
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Perkules on päässyt unohtumaan lähes kokonaan koko bändi.
Tästä innostuneena pitääkin kuunnella America's Least wantedia. Aikoinaan pärähti kovaa ko. levy.
Uus lätty = hieno homma, kiinnostaa.
 
Roses are red, violets are blue. All my base are belong to you
käsi
26.04.2011 12:57:27 (muokattu 26.04.2011 12:57:55)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mahtavaa. siis toi uuden levynteko. itselleni oli aikoinaan todella iso juttu tämä bändi. harmi että ei silleen oikein kunnolla lyönyt läpi ja tuntuu että suomessa on unohdettu aika tavalla ko bändi.
 
milkmans son, todella loistava biisi
 
HaloOfFlies
26.04.2011 13:34:32 (muokattu 26.04.2011 13:39:55)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kävin kuuntelemassa yhden kaverini akustista settiä ja aloitti Cat's In The Cradlella. Hieno veto oli. Vaikka onkin Harry Chapinin biisi, niin Ugly Kid Joen versio on minulle SE versio tuosta kappaleesta.
 
Ugly Kid Joe muuten teki paluun samassa kokoonpanossa, jolla äänitettiin Menace To Sobriety.
 
Niin ja Darknessin comebackia on turha enää odotella, kun se on tapahtunut jo.
 
It's always funny until someone gets hurt... and then it's just hilarious! S.M.A.K.-jäsen #5
p130
26.04.2011 13:53:23
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

danny: Motel California-albumista ei ole sanottavaa kun en ole sitä juuri kuullut.
 
Jos levyllä vierailee Lemmy, ei se ihampaska voi olla.
 
Olen mieluummin yksin oikeassa kuin lauman kanssa väärässä.
elon arska
26.04.2011 14:51:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

p130: Jos levyllä vierailee Lemmy, ei se ihampaska voi olla.
 
Kuuntelet Albert Järvisen Countdown singlen ja huomaat takkisi kääntyneen.
 
-Q-
28.04.2011 15:51:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ensimmäisiä bändejä joista teininä muistan tykänneeni, enkä vain kuunnellut "koska muutkin kuuntelee". :-) Muistelisin myös että olin merkittävässä vähemmistössä orkesterista pitävien kanssa.
 
Olivat Def Leppardin lämppärinä jäähallissa silloin joskus. Aikaa kulunut senverran että kummankaan esiintymisestä en paljoa muista, mutta silloin oli tapana hengailla hallin ympäristössä iso osa konserttipäivää ja yrittää bongata staroja. Ei niitä oikeita staroja usein näkynyt, mutta UKJ:n pari jäsentä käveleskeli muina miehinä ja kenenkään häiritsemättä parkkipaikalla ja tuli vaihdettua joku sana. Ja nimmarit levynkanteen. Crane tuli takapihalle myöhemmin vähän isomman staran elkein ja keräsi enemmän ihmisiä paikalle. Allekirjoitan aiemmat lausunnot miehen lauluäänestä täysin. Erittäin Rock.
 
HaloOfFlies
13.09.2011 12:57:20 (muokattu 13.09.2011 17:36:21)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Uusi biisi Love Ain't True kuultavissa täällä:
 
http://www.youtube.com/watch?v=2iPbs7eCF94
 
Kyllähän tämä rokkaa!
 
We're like migrating birds, we smell the air and scratch our arses and say, "Hmm think it's time." - Brian Johnson S.M.A.K.-jäsen #5
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti