Muusikoiden.net
20.03.2019
 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ryan Adams
1 2 3 4
dixi19
31.05.2010 21:29:49
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Täällä ei taida olla ainuttakaan yleispätevää Ryan Adams -ketjua. Pari levykohtaista löytyi, mutta perustinpa nyt tällaisen, jos muitakin kiinnostaisi miehestä keskustella.
 
Alunperin Adams taisi luokittua ns. alt.country-muusikoksi, mutta sittemminhän mies on tehnyt ties minkälaista musiikillista kokeilua. Viimeisin tuotos on juuri ilmestynyt (tosin jo vuonna 2006 äänitetty) Orion, joka on Adamsin näkemys hevimusiikista. Pikaisen kuuntelun perusteella levyä ei kyllä voi ihan sinne Goldin, Heartbreakerin ja Love is Hellin kunniakkaaseen joukkoon päästää, mutta ihan hauska rykäisy on kuitenkin kyseessä.
 
Miehellä on ikää vasta 35, mutta tuotantotahti on ollut aika järjetön. "Parhaana" vuotena 2006 Adams julkaisi jotain kaksikymmentä albumia, joista tosin suurin osa oli aika hirvittävää kuraa huumorin ja eri pseudonyymien (kuten Sad Dracula ja Werewolph) nimissä. Mutta ns. virallisia levyjäkin on tullut jo aika liuta niin soolona kuin Cardinalsin ja Whiskeytownin alla sekä onhan mies ehtinyt vaikuttaa sivuprojekteissakin kuten The Finger -punkbändissä (jonka toinen osapuoli on Jesse Malin).
 
Ymmärrettävästi tuollaisella tahdilla laatu ei pysy millään tasaisena, joten tuotannosta löytyy lukuisia kehnoja ja yhdentekeviä biisejä, mutta toisaalta myös saman verran parhaimmillaan aivan mahtavaa materiaalia.
 
Onneksi Adamsin päätös musiikin lopettamisesta jäi lyhytkestoiseksi ja Orionin lisäksi sitä perinteisempääkin matskua on taas tulossa. Luvassa pitäisi olla ainakin hiljalleen useamman vuoden aikana työstetty Blackhole, joka parin julkaistun näytteen perusteella vaikuttaisi olevan oikein lupaava levy.
 
Mitäs muut miehestä mieltä?
 
anomus.com
Tarkastaja
31.05.2010 23:50:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lahjakas kaveri tosin juuri tuo järjetön julkaisutahti selkeästi syö laatua levyistä. Vuonna 2005 mies julkaisi 3 studioalbumia joka on kyllä melko paljon. Nuita huumoriprojekteja en ottaisi hirveän vakavasti mutta herralla on kyllä aika paljon ihan oikeitakin studiolevyjä joita ei ole julkaistu. Biisejä tuntuu tai ainakin tuntui syntyvän kuin liukuhihnalta. Esimerkiksi tuossa on lista julkaisemattomista biiseistä jotka on jossain esitetty tai nauhoite on olemassa joten varmasti aika paljon materiaalia on ihan pöytälaatikossakin: http://www.answeringbell.com/Answering%20Bell/Index/unreleased.htm toki joukossa on paskaakin mutta kyllä noista helposti kokoaisi ihan hyvän albumin jos toisenkin.
 
reverend
01.06.2010 07:25:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kannattaa tutustua myös Whiskeytownin tuotantoon.
 
Suchinenu
01.06.2010 09:32:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itselleni on lähiaikoina toiminut ainakin Demolition, Love is Hell Pt. 2 sekä Cardinology. Myös muilta levyiltä on löytynyt hyviä yksittäisiä biisejä, mutta mielestäni nuo mainitsemani kolme levyä ovat parhaimpia kokonaisuuksia. Diggailen varsinkin noista pelkällä akustisella soiteuista vedoista.
 
Täytynee tutustua diskografiaan tulevaisuudessa vieläkin tarkemmin.
 
carnation
01.06.2010 13:21:48
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllähän Ryan on ihan kova jätkä ja lahjakas muusikko, mutta tosiaan tuo turhankin tiivis julkaisutahti on vaikuttanut viime vuosina meikäläisen diggailuun negatiivisesti. Joskus Rock n Roll/Love is Hell -aikoihin löysin artistin ja edelleenkin nämä taitavat olla suosikkijulkaisujani tältä mieheltä, esim. tuo Wonderwall-cover on hieno. Uusia julkaisuja tulee sellaisella tahdilla, ettei niihin ehdi tutustua ja jossain vaiheessa tuntuu, että joka päivä pitäisi vetää kokonaisia kääretorttuja ja mansikkakakkuja, eikä yksinkertaisesti vain jaksa. Kuitenkin noita levyjä on aina tullut hyllyyn osteltua kun edullisesti saa ja niihin tuleekin toisinaan tutustuttua vähän jälkijunassa. Whiskeytowniakin löytyy ne kolme levyä.
 
Mutta kun levyjä tulee noin usein, niitä kuuntelee ehkä vähän puolihuolimattomasti ja ylimalkaisesti. Nytkin tuli ihan yllätyksenä että tuollainen Orion-levy on julkaistu. Oli pakko youtubesta veivata muutama biisi, ihan hauskaa ja erilaista menoa kieltämättä, mutta pahoin pelkään ettei tähänkään jaksa keskittyä ihan sen vaatimalla tavalla.
 
Ryan Adamsilla on vähän sellainen Robert Pollard -syndrooma :)
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
dixi19
08.07.2010 23:25:48
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Uutta matskua näyttäisi tulevan lähitulevaisuudessa vähän enemmänkin, eli kaksi ennenjulkaisematonta levyä ja uusi soololevy. Varsinkin tuo Blackhole kiinnostaa kyllä kovasti, jos kerran kyseessä on ns. Love is Hell Part 3.
 
Ryan Adams has put out a lot of albums during his career, but he's also apparently cut a few that were never released. And in the wake of ORION, his vinyl-only metal album, Adams may have plans to issue some of these unheard archival albums.
 
As Rawkblog points out, Adams updated his Facebook page yesterday with news of two unreleased albums, one of which is a double LP with his old backing band the Cardinals. First off, Adams wrote, "Ryan Adams & The Cardinals, "III/IV" Double LP, (unreleased and in the vault since 2006) fresh from the mastering plant!" After that, he wrote, "oh yeah, p.s. the "Blackhole" LP (recorded over Christmas in 2005) is also back from the mastering plant. I f'n love this thing. It took 4 years to make it and to me it is basically Love Is Hell Part 3... lots of shimmery guitar love on this. Exciting times!!!"
 
Adams didn't specify any release plans for these albums, so no word on whether they might come out on his Pax Americana imprint, but he did post a few pictures of himself holding up the vinyl, as you can see above. Shiny!
 
And Adams is also at work on some solo music. Last week, he posted that he was working on some "soft mellow acoustic jams" after attending Ronnie James Dio's funeral, and now he's posting pictures of himself recording demos.

 
http://pitchfork.com/news/39142-rya … sses-up-unreleased-archival-albums/
 
anomus.com
slowdive
08.07.2010 23:42:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Komppaan kyllä tuossa julkaisutahti asiassa. Olis hienoa olla äijän tekemisten intohimoinen diggari kun julkaisua pukkaa tiuhaan, mutta kyllähän se vaan niin on että se biisien laadussa näkyy.
 
Taitava mies, siitä ei pääse mihinkään, kyllähän ne kaikki tekemisensä yleensä on sen kuuloista että homma on hanskassa, se vaan että ne ässäbiisithän ne pitäisi mielenkiinnon yllä.
 
MYYTÄVÄNÄ paljon levyjä 4e/kpl!
v0zy
12.10.2010 21:12:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olen samaa mieltä Ryanin tuotannon epätasaisuudesta, sinne mahtuu kyllä monta hutia kun tahti on ollut tuollainen! Mutta joo, biisintekijänäkin kehittyy kun niitä biisejä vaan tekee. Whiskeytowniin pitäis tutustua, onko suosituksia?
 
dixi19
12.10.2010 21:23:15 (muokattu 12.10.2010 21:28:52)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

v0zy: Whiskeytowniin pitäis tutustua, onko suosituksia?
 
Stranger's Almanac ja Pneumonia ovat kummatkin hyvä. Levyt vain ovat vähän erilaisia, Almanac enemmän kantria ja Pneumonia lähempänä nyky-Adamsia.
 
Pneumonialta löytyvät myös Whiskeytown-suosikkibiisini:
Sit and Listen to the Rain - http://www.youtube.com/watch?v=1mijK9gHBYM
ja Jacksonville Skyline - http://www.youtube.com/watch?v=QcbGF2lo22Y
 
Noista ylempänä mainituista tulevista levyistä on nyt sen verran tuoreempaa tietoa, että taannoin ilmoitettiin, että kuukauden, parin sisään pitäisi ilmestyä Cardinalsin viimeinen, ennenjulkaisematon levy ja tuo harvinaisuuskokoelma Blackhole.
 
anomus.com
Mikko73
27.10.2010 22:45:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Adams on kyllä loistava biisinikkari ja hyvä herkkien tilojen tulkki. Kävin katsastamassa Cardinalsin keikkakunnon Tukholmassa vuonna 2006. Olihan se selvää soittamisen riemua, mutta vähän liian keskitempoinen oli illan yleisilme.
 
Adams liikkuu ihailtavan onnistuneesti tyylilajista toiseen. Ja näistä hänen metallilevyistä tulee mieleen vapautunut leikkimielisyys, joka luultavasti pitää osaltaan luovuuden rattaita liikkeessä.
 
Tulevia levyjä odotan innolla.
 
Azwethinkweiz
30.10.2010 14:18:21
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ryan Adams oli käynyt eilen vetämässä muutaman biisin jollain Judd Apatow'n isännöimällä hyväntekeväisyyskeikalla. Tämä on Ryanin Facebook-sivuilta:
 
"I had such a blast at the show. Judd was such a wonderful host and I can't say enough about the great people who held the event. It was a total honor and I'm glad I could help out.
I got to meet some great people, hear great music and I saw some of the best comedy I have seen in forever. (Plus I got meet Eric Idle! so ...cool! ) I was Totally honored & I hope Josh Homme who couldn't play because of injury get's well soon. He is a badass,
Setlist was Ashes & Fire" (new), "Dirty Rain" (new) "Shining Thru The Dark" (new ) & "Oh my Sweet Carolina" with my M. RABand on-duty tonight; Me, "Acoustic", "Marshall Vore" Old-Timey Kit, "Sebastian Steinberg" Big Double-Bass, and "Jamie The Candyman Candiloro" on Piano/2n acoustic.
Quiet but mighty vibes from my talented friends."
 
Check out my band Moistmaker http://www.myspace.com/moistmakerband
dixi19
01.11.2010 20:58:06
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Azwethinkweiz: Ryan Adams oli käynyt eilen vetämässä muutaman biisin jollain Judd Apatow'n isännöimällä hyväntekeväisyyskeikalla.
 
Yksi biisi kyseisen keikan harjoituksista: http://www.youtube.com/watch?v=qWfHYj5NBfg
 
anomus.com
Azwethinkweiz
08.11.2010 11:11:07
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Se Cards-levykin on ilmeisesti piakkoin tulossa.
 
http://paxamrecords.com/
 
Tuolta infoa, biisilistaa ja muuta. Ilmeisesti Cold Roses oli "I/II" ja tämä tuleva tupla sitten "III/IV".
 
Check out my band Moistmaker http://www.myspace.com/moistmakerband
Flash
10.11.2010 14:24:18
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minullakin tahtoo aina laahata pari kolme julkaisua perässä mitä tulee Adamsin levyihin. Vähempikin tahti riittäisi. Kaikkia sivuprojekteja en ole edes seurannut.
 
Jostain syystä rakkain levy on edelleen Demolition. Varmaankin sen takia, koska se oli ensimmäinen Ryan Adams levy minkä hankin (siinä vaiheessa uusin). Kovatasoinen levy, vaikka sisältääkin "ylijäämä materiaalia".
 
Live Music Is Better!
Azwethinkweiz
19.11.2010 21:51:42
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Flash: Minullakin tahtoo aina laahata pari kolme julkaisua perässä mitä tulee Adamsin levyihin. Vähempikin tahti riittäisi. Kaikkia sivuprojekteja en ole edes seurannut.
 
Jostain syystä rakkain levy on edelleen Demolition. Varmaankin sen takia, koska se oli ensimmäinen Ryan Adams levy minkä hankin (siinä vaiheessa uusin). Kovatasoinen levy, vaikka sisältääkin "ylijäämä materiaalia".

 
Onhan Demolitionilla monta hienoa biisiä. Enemmän olen silti diggaillut virallisesti julkaisemattomista 48 Hoursista ja The Suicide Handbookista, joiden biiseistä tuo ainakin osittain koostuu. Molemmat olisivat ansainneet tulla julkaistuksi, mutta Lost Highway päätyi lopulta pistämään pihalle "harvinaisuuskokoelman".
 
Cardinalsin III/IV:n ennakkotilaus on muuten tuolla http://store.paxamrecords.com/ käynnissä ja täältä http://paxamrecords.com/downloads/ löytyy Destroyers -niminen kipale ladattavaksi. Ihan ok biisi.
 
Check out my band Moistmaker http://www.myspace.com/moistmakerband
dixi19
20.11.2010 00:22:09
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Azwethinkweiz: Cardinalsin III/IV:n ennakkotilaus on muuten tuolla http://store.paxamrecords.com/ käynnissä ja täältä http://paxamrecords.com/downloads/ löytyy Destroyers -niminen kipale ladattavaksi. Ihan ok biisi.
 
Jep, tilasin vinyylin. Kivempi hyllyssä kuin cd - itse musiikki tulee kuunneltua nykyään lähinnä digitaalisesti. Tuolta tilatessa saa muuten vielä kaupan päälle biisien demoversioita.
 
anomus.com
Azwethinkweiz
22.11.2010 22:28:19 (muokattu 23.11.2010 00:19:18)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

dixi19: Jep, tilasin vinyylin. Kivempi hyllyssä kuin cd - itse musiikki tulee kuunneltua nykyään lähinnä digitaalisesti. Tuolta tilatessa saa muuten vielä kaupan päälle biisien demoversioita.
 
Meitsillekin tarttui vinyyli messiin. Tilasin tuossa hieman aiemmin jonkinlaisen shoppailukohtauksen vallassa Orionin sekä kolme (!) t-paitaa, kun kerran olivat vanhat pahvilaatikot avautuneet ja kaikenlaista Cards-kamaa JCN ja Cold Roses -kiertueilta hetken aikaa saatavilla.
 
Mut hyvin on tullut massia PAX AMille laitettua. Seuraavan kerran taas sitten kun Ryan pistää Blackholen pihalle.
 
Check out my band Moistmaker http://www.myspace.com/moistmakerband
Azwethinkweiz
24.11.2010 21:05:02
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nyt on myös mahdollista halutessaan ostaa "No" -niminen III/IV:n ensisinkku iTunesista. Hyvä biisi, meitsi diggaa!
 
Check out my band Moistmaker http://www.myspace.com/moistmakerband
Proge
25.11.2010 21:28:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

v0zy: Olen samaa mieltä Ryanin tuotannon epätasaisuudesta, sinne mahtuu kyllä monta hutia kun tahti on ollut tuollainen! Mutta joo, biisintekijänäkin kehittyy kun niitä biisejä vaan tekee. Whiskeytowniin pitäis tutustua, onko suosituksia?
 
Mun mielestä kannattaa tutustua ensimmäiseen viski levyyn Faithless streetiin, jossa on astetta rokimpi meno kuin Almanacissa ja Pneumoniassa. Almanac on ehkä kokonaisuutena paras, mutta varsinkin Faithlessin alkupää on pirun hyvä.
 
dixi19
01.12.2010 22:23:13
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

PAX AM julkaisi tänään kaksi uutta demobiisiä:
 
The Darkness http://www.youtube.com/watch?v=t5dH2PekgbY
 
ja Blue Canoe (jota ei vielä tuubista löytynyt).
 
Biisit ovat viime syksyn sessioista, joten ne eivät liity tuleviin III/IV- ja Blackhole-levyihin, vaan saattavat löytyä lopullisessa muodossaan myöhemmin julkaistavalta uudelta sooloalbumilta tai sitten (todennäköisesti) jäävät vain yksittäisiksi bonusbiiseiksi.
 
Blue Canoe on peruskiva punkahtava ns. hupibiisi, mutta tuo Darkness on jo aika vakuuttavaa kamaa, tulee ihan Love Is Hell -levy mieleen. Joten joskus julkaistavalta uudelta sooloalbumilta on lupa odottaa paljon jo tuon demon perusteella.
 
P.S.
Seuraavana julkaistava Cardinalsin III/IV löytyy muuten jo internetin syövereistä, jos joku sen haluaa kuulla ennen virallista ilmestymispäivää. Hevosmiehet kertoivat, että kyseessä olisi vähän niin kuin jalostetumpi Rock N Roll :)
 
anomus.com
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti