Muusikoiden.net
21.04.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Rock'n'Roll Hall of Fame
1
rokkettirolli
11.04.2010 19:05:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vai pitäisiköhän sanoa Pop'n'Flop Hall of Shame! Ensin jäseneksi kutsuttiin Madonna ja tänä vuonna ABBA! Mitäköhän "jjjokkia" edellämainitut edustavat? Ja silti brittien musiikin aliarvostetuin vaikuttaja on vieläkin ilman tunnustusta - Bolanin nimeä ei vain ole näkynyt siellä!
 
sub zero
11.04.2010 19:14:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

no eiks tää nyt ole jotain rahastusta lähinnä? niillä on joku museo, mihin ne haluaa jengiä
 
en ole kännissä, en elä huumeessa, kirjoitan vaan viestini kovassa kuumeessa / rölötysketjut ovat mulle aika vaikeita, aina ei voi aavistaa moderaattorin aikeita
Jokapaikanapina
11.04.2010 19:19:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Musta tuntuu, ettei tota ota tosissaa kukaa muu ku pellet ja alle 12-vuotiaat.
 
fuzz
11.04.2010 19:22:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaikki tsiljoonittain levyjä myyneet pääsevät ilmeisesti sinne, kunhan on etäisesti yhteyttä rockmusiikkiin.
 
M4ss3 m/: No oon sentään ollu mnetis kauemmin kuin sä!
Tande
11.04.2010 19:24:03 (muokattu 11.04.2010 19:25:14)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

On järjetöntä, ettei Kissiä ole vielä kutsuttu, vaikka yhtye on myynyt tsiljoonittain levyjä ja on olennainen osa rockin historiaa. Myös tarvittavat 25-vuotta debyyttialbumin julkaisusta oli jo toissa vuosikymmenellä..
 
Anteeksi.
Funkånaut
11.04.2010 19:30:27
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tande: On järjetöntä, ettei Kissiä ole vielä kutsuttu, vaikka yhtye on myynyt tsiljoonittain levyjä ja on olennainen osa rockin historiaa. Myös tarvittavat 25-vuotta debyyttialbumin julkaisusta oli jo toissa vuosikymmenellä..
 
Muistuttaa varmaan liikaa rockia tohon puljuun.
 
"He must be smokin' some heavy doobies."
Tande
11.04.2010 19:43:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Funkonaut: Muistuttaa varmaan liikaa rockia tohon puljuun.
 
Niin. Toisaalta onhan tuolla 'Famessa poppisaktien lisäksi myös ihan kovia rock-bändejä. Kissin ulos jättäminen vuosi toisensa jälkeen on kieltämättä outoa.
 
Anteeksi.
rokkettirolli
11.04.2010 20:17:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mikäköhän rahastus voisi olla meneillään? Kakaroilleko suunnattu saitti-paljon mahdollista! Kaikki alkoi hyvin aikoinaan, mutta nykyään Brittney Spearsin jäsenyys näyttää todennäköiseltä. Tyypillistä jenkkien vesittämistä aidoista asioista, kuten aina!
 
HaloOfFlies
11.04.2010 21:54:38
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tande: On järjetöntä, ettei Kissiä ole vielä kutsuttu, vaikka yhtye on myynyt tsiljoonittain levyjä ja on olennainen osa rockin historiaa. Myös tarvittavat 25-vuotta debyyttialbumin julkaisusta oli jo toissa vuosikymmenellä..
 
Olihan Kiss syksyllä ehdolla, mutta ei valittu vielä.
 
Suomalainen sössii aina S.M.A.K.-jäsen #5
Andy Six
25.04.2010 13:32:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

rokkettirolli: Vai pitäisiköhän sanoa Pop'n'Flop Hall of Shame! Ensin jäseneksi kutsuttiin Madonna ja tänä vuonna ABBA! Mitäköhän "jjjokkia" edellämainitut edustavat? Ja silti brittien musiikin aliarvostetuin vaikuttaja on vieläkin ilman tunnustusta - Bolanin nimeä ei vain ole näkynyt siellä!
 
Niinpä....Eihän sinne valitakkaan sen mukaan,onko antanut jotain rockmusiikille,vaan onko levyjä myyty paljon...Onhan sinne päässeet monet sen ansainneetkin,mutta kun joku Britney Spears tosiaan on harkinnassa kyseisen statuksen saajaksi,ei Bolan varmaan tarvi moista kunniaa....Mies on mulle se Maaginen Mestari ilman sitäkin...
 
I get my kicks outta guitar licks......
padaa@dadaa!
25.04.2010 15:21:08
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä se alussa oli jotain, viimeisimpinä vuosina on taso laskenut. Varsinkin Madonnan ottaminen jäseneksi. Eikä muuten kauheasti progen edustajia näy. Oli progesta mitä mieltä tahansa, niin se on kuitenkin tärkeä osa rockin kehitystä.
 
http://en.wikipedia.org/wiki/List_o … ock_and_Roll_Hall_of_Fame_inductees
 
Mika Kangas
25.04.2010 16:59:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lemmy Kilmisterin ikuinen ulosjättäminen on kanssa yksi käsittämättömyyksistä.Toisaalta eipä tolla taida olla mitään tekemistä rock'n'rollin kanssa,sellainen viimeinen "kunnianosoitus" medialta ja levy-yhtiöiltä tai jotain.Kun Chuck Berrylle nyt ei ole rahaa antaa niin tämmöinen sitte...
 
Treenaamalla tulee hyviä treenaajia,soittamalla hyviä soittajia.
Anzalone
26.05.2010 11:19:55 (muokattu 26.05.2010 11:42:02)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Alice Cooper on selkeästi Rock and Roll Hall of Famen eniten syrjimä tyyppi. Cooper kuitenkin on teatraalisen rockin kehittäjä, jonka panos erityisesti 70-luvun rock-musiikkiin on merkittävä. Ilman Cooperin lava-showta ja glam-imagoa ei esim. David Bowie olisi keksinyt Ziggy Stardust -hahmoaan. Bowie kun oli vuonna 1970 pitkähiuksisena folk-laulajana Alicen keikalla ja näki meikkinaamaisen ja naistenvaatteita käyttävän Cooperin-pojan teatteri-shown. Jonkin ajan kuluttua Bowiekin sitten vaihtoi tyylinsä folkista glam rockiin, mistähän mahtoi saada idea?
 
Kun on puhe glam rockin historiasta, monet usein mainitsevat Bowien, sekä Marc Bolanin ja T.Rexin tyylilajin keksijänä. Molemmat olivat 60-luvun lopulla vielä folk-artisteja, kun Cooper jo silloin käytti kiiltäviä kuteita ja silmämeikkejä. Alice Cooper oli historian ensimmäinen glam rock -yhtye, ikävä kyllä vain harvat sen tietävät, saati myöntävät.
 
Alice Cooper on ehdottomasti ansainnut paikkansa Rock and Roll Hall of Famessa. Hänet tunnetaan shock rockin ja teatraalisen rockin kehittäjänä, sekä bändi oli ensimmäinen glam-yhtye. Lisäksi suuri levymyynti, minkä kai RARHOF vaatii.
 
Kaikenmaailman Van Halenit ja Madonnat pääsevät ennen Alicea. Aivan naurettavaa, ottaen huomioon että esim. Van Halenin yksi suurimmista innoittajista oli juuri Alice Cooper. Alice Cooper -bändin sekä koko glam rock -liikkeen vaikutusta punk rockin syntyyn 70-luvun puolivälissä tuskin kukaan kieltää. Esim. Sex Pistolsin yksi suurimmista esikuvista oli Alice Cooper. Johnny Rotten esim. lauloi Cooperin "I'm Eighteenin" Sex Pistolsin koe-esiintymisessä. Ja kun ottaa huomioon sen faktan, että Pistolsit julkaisivat yhden virallisen levyn, eikä kukaan jäsenistä osannut soittaa, täytyy vain ihmetellä, että millä perusteella esim. kyseinen yhtye on paikkansa ansainnut. KISS ei vielä ole päässyt jäseneksi, eikä heidän tulisikaan päästä ennen kuin Alice Cooper on siellä. Toki tässäkin varmaan taas katsotaan levymyyntiä, eikä sitä miten yhtye on vaikuttanut rockiin ja mitä uutta yhtye on tuonut populaarimusiikin saralle. Eli todennäköisesti KISS pääsee Rock and Roll Hall of Fameen ennen Cooperia, mikä on tapahtuessaan suunnaton vääryys.
 
HaloOfFlies
26.05.2010 11:53:02 (muokattu 27.05.2010 13:37:58)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Täyttä asiaa ylläoleva teksti, kyllähän Alice Cooper on niin merkittävä hahmo rockin historiassa, että hänen kuuluisi jo olla valittu Hall Of Fameen ajat sitten. Kuitenkin oli omalta osaltaan näyttämässä, että siellä lavalla voi tehdä muutakin, kuin vaan seistä ja soittaa. Ja kun valintaperusteina nimenomaan on merkitys musiikkiin, niin sitä suuremmalla syyllä
 
Saihan myös Kiss innoituksensa maskeihin nähtyään Cooperin livenä, sitä ennen bändin tyyli muistutti enemmän New York Dollsia, kuin sitä mistä sitten tulivat tunnetuksi.
 
Jossain oli artikkeli, jonka mukaan tulevaisuudessa tuota ehdollepääsyrajaa tultaisiin laskemaan nykyisestä 25 vuodesta 20 vuoteen, kun valintakelpoisten merkittävien rock-bändien lista pienenee. Eli tällä tarkoitetaan esim, 90-luvun bändejä, kuten Smashing Pumpkins, Alice In Chains ja Nirvana.
 
Suomalainen sössii aina S.M.A.K.-jäsen #5
Calliope
14.03.2011 21:04:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olen sitä mieltä, että Bowien lauluntekotaidot ovat Alice Cooperin vastaavia paremmat. Jos vertailukohdiksi otetaan Bowielta "Ziggy Stardust" ja Cooperilta "Billion dollar babies", molemmat ovat suurinpiirtein samoihin aikoihin ilmestyneitä, Bowie voittaa. Pelkästään "Life on Mars" mielestäni oikeuttaisi Bowien RRHF:ään. Ja tämän sanon en erityisen suurena Bowie-fanina.
Bowien ulkoinen olemus sitten onkin toinen juttu. En ole koskaan erityisemmin perustanut tästä hänen kameleonttimaisesta ulkoisesta vaihtelusta.
Folk-innostus lie ollut 60-luvun puolivälissä melkoinen ja syykin lie selvä, tyypillä kun tyypillä oli varaa edes jonkinlaiseen kitaraan. Mutta sitten, jos lähdetään tällaisesta "koskaan et muuttua saa" -ajattelusta, eli artistin pitäisi sitten tehdä aina ja ikuisesti sitä, millä aloittaa, olisi The Beatles-yhtyeellä pitänyt olla pyykkilauta mukana "Let it be" -elokuvan filmauksessa. The Beatleshän oli alunperin skiffle-yhtye.
 
"Your mind makes a promise that your body can't fill"
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti