Muusikoiden.net
26.04.2018
 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: H.I.M Screamworks etc.
1 2 3 4 5 6
jassi
08.02.2010 09:29:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Perkale! Mulle toimii tämä tämmönen. Taitaa olla ukkojen uran vahvimpia, ellei vahvin esitys. Enkä ole edes kaikkia biisejä edes kuullu. Melodiakynä ollu terävänä. Myspacella zipaleita kuultavissa!
 
Siis, jos sä koko ajan tytsän kanssa jutellessas mietit sitä että "tää on tytsä, mitä mä sanon, tää on tytsä, mitä mä sanon ... jne" niin reisillehän se menee.
MV
08.02.2010 10:24:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lienee koko levy myspacessa? Kuuntelin nuo kaikki eilen ja vaikutti kyllä kevyesti paremmalta kokonaisuudelta kuin viime levy. Hyvä hyvä!
 
-jonne-
08.02.2010 10:26:28 (muokattu 08.02.2010 10:39:35)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jassi: Perkale! Mulle toimii tämä tämmönen. Taitaa olla ukkojen uran vahvimpia, ellei vahvin esitys. Enkä ole edes kaikkia biisejä edes kuullu. Melodiakynä ollu terävänä. Myspacella zipaleita kuultavissa!
 
Jaa. Mun mielestä Screamworks taas on todella muovisen ja tylsän kuuloinen ( Niiden viiden kuulemani biisin perusteella). Ei löydy Greatest Lovesongsin tai Venus Doomin kaltaisia paikoittain synkkiä fiilistelykohtia. Voi toki olla että levyltä löytyykin yksi tai usemapi ok biisi. Taitaa Herra Valon kynä olla vähän jenkkien "pop-kamaa" varten terotettu. Ei herätä tunteita juurikaan ollenkaan.
 
EDIT: Ode To Solitudessa on sentään jotain otetta :) Linde vois lisätä vähän rouheutta ja murinaa keppisaundiin niin toimis!
 
" uutta suolee ku vanha kuolee - snus ABC"
Fuu
08.02.2010 11:06:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaks kertaa llevyn kuulleena voin todeta että kova lätty on kyseessä. Kuten tuossa aikasemmin jo sanoin niin aika amerikkailaisen kuuloista mikä sinällään ei nyt haittaa. Kaikki synkistelyt loistaa poissaolollaan mikä on melko jännää Himin levyksi. Mutta näin alkuhuumassa kyllä tämä levy heittämällä menee Himin levyistä kolmospaikalle Love Metalin ja Venus Doomin taakse.
riimu
08.02.2010 11:07:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

On tuo kyllä täynnä pirullisen tarttuvia ja hyvin sävellettyjä pop-kappaleita. Ehdottomasti ukkojen tuotannon kärkipäätä.
 
Don't ask me about Grim Fandango.
Lesko
08.02.2010 12:11:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vaikka Heartkiller ei toiminut niin lujaa biisinä kuin Venus Doom, niin odotan vesi kielellä keskiviikkoa, jolloin tuo lätty julkaistaan ja en edes halua kuulla niitä biisejä mistään sitä ennen. Kyllä tämä varmaan hyvä on. Tuskin Him tekee enää koskaan niin sysipaskaa levyä, kuin Love Metal.. eikä Dark Light paljon paremmaksi vetänyt. Joten ylös on tie, vaikka Venus Doom olikin aivan törkeen kova.
lukethesis
08.02.2010 12:22:11 (muokattu 08.02.2010 12:24:11)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jotenkin hupaisaa, kuinka nää biisit toistaa vuodesta ja levystä toiseen sitä "join in me death" -tematiikkaa lyriikoiden puolesta. No, sama mies, samat jutut. "Dying Song"? "Sacred Death"? "Heartkiller"? Samankaltaisuudesta puheenollen...on noi kyllä biiseinäkin AIKA samankuuloista kamaa...taitaa olla tismalleen sama tempokin melkein kaikissa? :)
 
Bonuksena järkyttävimmän näköinen kansitaide about ikinä!
 
No, keikkalistaa katsellessa ei voi kyllä olla kuin vakuuttunut, hyvin tuntuu pyyhkivän. Taitaa myspace-profiilillakin olla 16 miljoonaa katselukertaa? Ja kaikki on kiitos Bam Margeran ja Kat von D:n ;)
 
bedlam
08.02.2010 12:37:11 (muokattu 08.02.2010 12:37:37)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pitipä pistää tilaukseen. Heartkiller ei iskenyt yhtään, mutta Rumbassa niin kauheesti kehuttiin. En kakkoslevyn jälkeen ole kuullut kuin radiobiisit, mutta edellisen levyn aikoihin kiinnostuin uudelleen. Mikshän mä en sitä levyä kuitenkaan koskaan ostanut sitten... Venus Doom oli vissiin vähän riffipohjaisempaa ja raskaampaa poljentoa, vai?
 
Lesko
08.02.2010 13:21:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

bedlam: Pitipä pistää tilaukseen. Heartkiller ei iskenyt yhtään, mutta Rumbassa niin kauheesti kehuttiin. En kakkoslevyn jälkeen ole kuullut kuin radiobiisit, mutta edellisen levyn aikoihin kiinnostuin uudelleen. Mikshän mä en sitä levyä kuitenkaan koskaan ostanut sitten... Venus Doom oli vissiin vähän riffipohjaisempaa ja raskaampaa poljentoa, vai?
 
Venus Doom on ekan levyn jälkeen parasta Himiä ja ihan viiden tähden levy. OSTA SE, se on vitun kova!
Super-Jari
08.02.2010 13:35:31
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvältähän tuo kuulosti, niinku kaikki Himit tähän asti. Ostaahan se pitää.
 
Jag
08.02.2010 13:35:38
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei oo tuo sinkkubiisi toiminut yhtään allekirjoittaneelle. Ja myspacesta levyn kuuntelin niin ei kyllä sekään sytyttänyt sitten yhtään. Kovin latteaa. Ei oikein tiedä mihin tuossa tarttuisi.
 
"Ja jotta soppa olisi täydellinen, sulassa sovussa näiden pahuuden palvelijoiden kanssa metallimusiikista nauttii sivareita, kasvissyöjiä ja muita ekoaktivisteja". -MOT
Terry Pantheras
08.02.2010 13:54:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En kyllä tajua tuota helskyttelyä - kohta tulee varmaan joululevy... Taitaa jäädä kaupan hyllyyn mun osalta.
 
einzweidreivier MASTEROID ~~ stoner rock - doom - heavy - death metal ~~
Booombox
08.02.2010 14:58:24 (muokattu 08.02.2010 14:59:06)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Him on kyllä sellanen bändi josta olen aina diggaillut salaa. Uus levy kuulostaa ihan kelpo kamalta, kappaleet pesee kauttalinjan 95% prosenttia perus radio rockin uuden rokin illassa soivista biiseistä. Joka ei edes ole kova suoritus mutta kuitenkin jotain kertoo.. Saundi ehkä kuulostaa vähän liian tuotetulta, itte diggasin venus doomin saundista enemmän. Tosin sovitukset vaikuttaa paremmilta. Jatkan kuuntelua.
 
Get your money for nothin' Get your chicks for free
doppelgänger
08.02.2010 15:34:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Loistavan Venus Doomin jälkeen odotukset oli todella korkealla mutta pikaisen myspace kuuntelun jälkeen vähän pettynyt fiilis. Aika muoviselta ja tylsältä kuulostaa ja edellisen levyn tyylinen synkistely loistaa poissaolollaan.
Tulee tämä vanhana fanipoikana todennäköisesti kuitenkin ostettua ja aika saa näyttää onko tästä levystä mihinkään.
 
Entinen basisti jr. "Never argue with a fool,they only lower you down to their level and beat you with experience" -J.R.R Tolkien
Lesko
08.02.2010 15:54:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sieltä tulee Voicelta NYT Him-spesiaali ja äsken tuli tuo Heartkiller... se säkeistö on ihan jees, mutta muuten vähän kyllä kuivahko biisi, niinkuin muistinkin ekan kuuntelun perusteella... jotenkin nyt taas mentiin sinne LM/DL-linjalle ja tuo Venus Doomin raakuus on tiessään..
Tumppa
08.02.2010 16:22:15 (muokattu 08.02.2010 16:24:47)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Levyn 2cd-versio on tilattu aikoja sitten ja ylihuomiseksihan tuon pitäisi saapua, ei millään jaksaisi odottaa. Heartkillerin, Like St. Valentinen, Scared to Deathin ja Love, the Hardest Wayn studioversiot olen kuullut ja hyvältä vaikuttaa, tuskin muut biisit sen huonompia on.
 
Aluksi kyllä petyin kuultuani Heartkillerin, kun Venus Doom oli sen verran hyvä levy, mutta kyllähän tuo Heartkiller alkoi kuulostaa kerta kerralta paremmalta ja varsinkin Scared to Death vakuutti.
 
Cathi777
08.02.2010 16:40:13
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Himillä on selkeästi nyt sellainen linja menossa, että joka toinen levy on poppis ja joka toinen sitten ainakin "rankempi" raaempi. Kun jengi tässä valittaa, että ei tullut samanlainen levy kuin edellinen niin sehän on vain positiivista, että ei julkaise kahta samanlaista levyä vaan juuri, että tekee erilaisia. Sehän tän homman vahvuus juuri on, että on monenlaista tavaraa tarjolla.
 
Uusi levy maistuu kyllä itselleni erittäin hyvin ja kyllä nämä popbiisit toimii. Tarkemmassa kuuntelussa aina huomaa, että ei ne sovitukset kuitenkin ihan peruskauraa ole vain sellaisia pieniä jippoja, varsinkin rytmillisiä, on jatkuvasti mukana ja ne pitävät homman mielenkiintoisena.
 
Alkupää levystä on varsinaista loistavuutta, eli biisit 1-6. Sen jälkeen hieman mennään alaspäin, mutta ei huonoa matskua lopussakaan.
 
Akustinen levy on kyllä tuossa todella kiva lisä, mutta onhan ne aika samankuuloisia sitten ne biisit pelkästään akkarin ja laulun varassa esitettynä. Toisaalta olen aina tykännyt Villen äänestä tuollaisessa minimalistisessa esiintymisessä niin tuossa sitä pääsee sitten levyllisen verran kuuntelemaan.
 
Hieno levy, hienolta bändiltä. Varmasti lisää kuulijoita tullaan tällä hankkimaan,
 
Only pop music can break my heart...
Terry Pantheras
08.02.2010 16:51:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Cathi777: Kun jengi tässä valittaa, että ei tullut samanlainen levy kuin edellinen niin sehän on vain positiivista, että ei julkaise kahta samanlaista levyä vaan juuri, että tekee erilaisia,
 
Kuka missä tässä moisesta valittaa?
 
einzweidreivier MASTEROID ~~ stoner rock - doom - heavy - death metal ~~
KillingMachine
08.02.2010 17:05:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei ollut ihan sitä mitä Venus Doomin metalliryminän jälkeen odotin, joka on mielestäni viiden tähden levy. Mutta perkule, täähän on täynnä hittipotentiaalisia kappaleita ja taivaallisia melodioita. Montaa kertaa en oo kuunnellu vielä läpi mutta kyllä tää on selkeästi yks HIMin tasaisimpia ja parhaimpia levyjä. Miinusta antaisin siitä että olisin toivonut että pari pitempää biisiä olis ollu. Kun näin loistavia biisejä on saatu aikaan niin ei niiden kaikkien lyhyitä ja ytimekkäitä tarvi olla.
 
carlos
08.02.2010 17:13:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos ei jaksa MySpacea, niin levy löytyy Spotifystakin.
 
by the grace of God
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 5 6

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti