Muusikoiden.net
30.05.2024
 

Konsertit, keikat, tapahtumat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: HELP: Rip Van Winkle (JP), Ghosts on TV, Sumuposauttaja 17.10.
1
yolko
14.10.2018 14:49:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei,
 
olen järjestänyt japanilais-suomalaisen keikkailtaman Lepakkomieheen tulevan viikon keskiviikolle. Monipuolista pop-rock-blues-indie-kattausta yhdistää sumuiset ja savuiset saundit, ja pisteenä i:n päällä yleisöä viihdyttää puoliksi japanilaista levymusiikkia soittava japanilais-DJ. Tervetuloa kuuntelemaan: https://www.facebook.com/events/2108638149450965/
 
Apua kuitenkin tarvitsisin tähän: Japanilainen bändi ilmoitti, että haluaisivat tiistaina 16. lokakuuta (klo 12-22 välillä) tai keskiviikkona ennen roudausta ja keikkaa (klo 9-17 välillä) treenata jollain studiolla/treeniksellä.
 
Bändi on tosiaan Tokiosta, jossa kaikentasoisille muusikoille on kohtuuhintaan tarjolla treenistudioita ympäri kaupunkia (kauempana "keskustasta" edullisemmin), joissa on oletuksena rummut, mikseri ja muutama kajari. Tiloja voi siellä vuokrata vaikka päivän varoitusajalla. Tällaisiahan ei Helsingissä kai ole? Keikkajärjestäjä eli minä asun Jyväskylässä, joten suhteet Helsingin bändiskeneen ovat hyvin vähäiset, eikä illan toinen bändi voi tarjota treenimahdollisuutta. Jos siis pystyt tarjoamaan treenistäsi kamoineen korvausta ja/tai panttia vastaan, ota yhteyttä! Keikalle pääsee myös totta kai ilmaiseksi myös.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «