Muusikoiden.net
23.05.2018
 

Konsertit, keikat, tapahtumat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: LITTLE BOOGIE BOY BLUES BAND to 3.9.15. Down Home Kivi
1
bluesmannen
20.08.2015 10:52:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:
 
Little Boogie Boy Blues Band (NL/FIN)
 
DownHome Kiven syyslukukauden avajaiset torstaina 3.9.15
Keskustori 2
33100 Tampere
 
Hollantilainen rytmikkään bluesin erikoismies, kitaristi/laulaja Hein Little Boogie Boy Meijer on karismaattinen lavaesiintyjä, joka vauhdikkaalla lavashowllaan ja iloisella asenteellaan tempaa yleisönsä mukaan ilonpitoon.
 
Ehdottomaan Euroopan blues-eliittiin kuuluva Hein innostui mustan musiikin rytmeistä jo lapsena, ja liidasi ensimmäistä blues-yhtyettään jo varhaisessa teini-iässä.
Vuonna 1991 hän tapasi Magic Slim & the Teardrops yhtyeen Hollannissa. Bändin kitaristi John Primer kutsui hänet Chicagoon, ja tuolloin alkoi tähän päivään saakka kestänyt ystävyys ja yhteistyö sekä John Primerin, että Magic Slimin basistin ja veljen Nick Holtin kanssa. Edellämainittujen lisäksi Hein on tehnyt lukuisia Euroopan kiertueita myös mm. Mojo Bufordin ja Harmonica Shahin kanssa. Laajan Chicago-bluesin tuntemuksen lisäksi Hein on hakenut oppia myös Mississipin blues-miehiltä kuten T-Model Ford ja Sam Carr, ja esiintynyt heidän kanssaan mm. sikäläisissä juke jointeissa.
 
Hänen viimeisin levyjulkaisunsa Its All In The Blues on tammikuulta 2014.
 
Little Boogie Boyn Suomen rytmiryhmänä toimivat kansainvälisten blues-artistien kiertueiden luottomiehet Jaska Prepula ja Mikko Peltola. Prepula ja Peltola ovat toimineet vakituisen Tomi Leino Trio yhtyeensä lisäksi kiertuemuusikoina Suomessa, Skandinaviassa, Keski-Euroopassa ja jopa Brasiliassa mm. sellaisten blues-artistien yhtyeissä kuten James Harman, RJ Mischo, Mark Hummel, Mitch Kashmar, Tad Robinson, Steve Guyger, Terry Hanck ja Nathan James.
 
Linkit:
 
Blues Live! Festival 2011 https://www.youtube.com/watch?v=a3iI7ttX9hA
You dont have to go https://www.youtube.com/watch?v=Gu0emi-57Ac
https://www.youtube.com/watch?v=DQFApWLlhgw
https://www.facebook.com/littleboogieboyblues
 
Down Home Kivi - Be there or be square!
 
TERVETULOA!
 
LIPUT 15/12 € (BL-JÄSENET)
 
HUOM! Uusille ja vanhoille jäsenille tiedoksi! Uusien jäsenkorttien postitus tapahtuu viikolla 37 (7.9.15). Yhdistyksellämme on 3.9. Down Home Kivi-tapahtumassa mukana jäsenluettelo, jossa tiedot maksetuista jäsenmaksuista ovat ajan tasalla. Paikan päällä voi myös liittyä jäseneksi.
 
Ovet 20.00. Showtime 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!
 
Ennakkolippuja voi perinteiseen tapaan varata joko yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com tai BluesLovers Facebook-ryhmän kautta (vaatii kirjautumisen). Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org välilehdellä Info. Ko.välilehdellä on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.
 
---
 
BluesLovers ry.
 
blueslovers.info@gmail.com
www.blueslovers.org
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti