Muusikoiden.net
27.05.2018
 

Konsertit, keikat, tapahtumat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kivestivaalit 2v 25.5 Klubi,Tku /Cleaning Women-THJKB-Kiveskives
1
turpaduuri
21.05.2013 16:31:24
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kivestivaalit 2V! 25.5. Klubi, Turku
 
-Cleaning Women
-Tuomas Henrikin Jeesuksen Kristuksen Bändi
-Kiveskives
-Mümmö
 
Klubi, Live-kerros
Liput 7e/9e
Ennakot: 8raita & Levykauppa Äx
Ovet 21.00
 
Kivestivaalit täyttää kaksi vuotta ja syntymäpäiviä juhlitaan Turun Klubilla lauantaina 25.5.2013. Tapahtuman etkoja vietetään Turun Klubin sisäpihalla 25.5. Siivouspäivän pihakirppiksen myötä klo 12-15. Siivouspäivä on kansallinen tapahtuma, johon Turun Klubi ottaa ensi kertaa osaa. Kivestivaalien isäntä Pietu Sepponen sekä Kiveskives-yhtyeen Markus Kettinen siivoavat omat pöytälaatikkonsa ja esiintyvät soolona Klubin parvekkeelta klo 14.
 
Ensimmäiset Kivestivaalit vietettiin 1.6.2011 Turun Klubilla tapahtuman järjestäjän oman Kiveskives-yhtyeen Euroopan kiertueen varainkeruukeikan yhteydessä. Tapahtuma oli menestys ja antoi uskoa siihen, että Turussa on tilausta säännöllisesti järjestettävälle vaihtoehtomusiikin tapahtumalle. Kivestivaalien kaksivuotispäivänä tulee täyteen myös järjestäen 20. Kivestivaalit.
 
25.5. synttärijuhlia tahdittamaan on saatu paljon Kivestivaaleille toivottu Cleaning Women, Tuomas Henrikin Jeesuksen Kristuksen Bändi, Mümmö ja itseoikeutetusti tapahtuman synnyttänyt, Kiveskives. Cleaning Women on pitkän uransa aikana saattanut ihmisiä transsiin siivousvälineistä rakennettujen soittimiensa avulla. Cleaning Women on esiintynyt rock-klubeista konserttisaleihin yli kahdessakymmenessä maassa, mm. Kiinassa, Kanadassa, Venäjällä sekä useassa Euroopan maassa.
 
Tuomas Henrikin Jeesuksen Kristuksen Bändi tekee paluun esiintyy Kivestivaaleilla kolmatta kertaa. Oululainen suomirockpunkpopviisikko on julkaissut kolme hienoa albumia ja neljäs levy ilmestyy aivan tapahtuman läheisyydessä. Mümmö on nykyään Turussa majaansa pitävä trio, joka yhdistää musiikissaan tanssia, steppausta, improvisointia ja punkahtavaa rockia hämmentävän toimivaksi ja eteenpäin rullaavaksi äänitaiteeksi. Kiveskives soittaa nintendorockia psykedeelisillä mausteilla, välillä törmätään jäävuoreen ja toisinaan kruisataan luu ulkona ikkunasta.
 
Kivestivaalit, 2 vuotta rakkaudesta musiikkiin, ymmäryksestä vähän oudompienkien juttujen päälle.
 
https://www.facebook.com/events/114361628734188/
www.facebook.com/kivestivaalit
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti