Muusikoiden.net
20.06.2018
 

Konsertit, keikat, tapahtumat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Amplifier Worship VI @ S-Osis, Turku 21.-22.10.2011
1
slugpace
08.08.2011 14:12:45
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

AMPLIFIER WORSHIP VI
- sixth and final -
 
21.-22. lokakuuta 2011
S-Osis (Rehtorinpellonkatu 4-6 B), Turku
 
Perjantai 21.10. (ovet auki klo 21)
BOAR
http://boar.bandcamp.com
DARK BUDDHA RISING
http://www.varjotila.org/dbr
DEMONIC DEATH JUDGE
http://demonicdeathjudge.blogspot.com
SINK
http://www.sinkprocess.com
 
Lauantai 22.10. (ovet auki klo 20.30)
SOLAR HORN
http://www.kaos-kontrol.org/solarhorn
DEAD IN THE WATER
http://www.myspace.com/ditwfinland
THROAT
http://www.ihatethroat.com
FUN
http://www.noisecorewalze.com
FLESHPRESS
http://www.cfprod.com/kon
 
Liput: 1 päivä 7€, 2 päivää 12€ (ei sis. narikkaa)
Liput myynnissä vain ovelta tapahtuman aikana.
 
Järjestää: Kaos Kontrol, Kult of Nihilow ja Brown Records.
 
Tapahtuman nettisivut: http://www.kaos-kontrol.org/amplifierworship
Facebook event: https://www.facebook.com/event.php?eid=165837466796646
 
Juliste, aikataulu/soittojärjestys, Amplifier Worship Drink Up tiedot yms. julkistetaan pian!
 
slugpace
19.08.2011 11:55:52
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

DARK BUDDHA RISING
Kotimainen Dark Buddha Rising on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi maamme hidastelupiirien arvostetuimmista yhtyeistä. Bändi tunnetaan intensiivisen ritualistisista keikoistaan ja ennenkaikkea klassisen tyylikkäistä vinyylijulkaisuistaan, joista kolmas "Abyssolute Transfinite" ilmestyi alkuvuodesta 2011. Tyylillisesti Dark Buddha Rising yhdistelee elementtejä raskaasta sludgesta, huuruisesta doomista sekä psykedeliasta, joka on aistittavissa niin musiikissa kuin bändin esiintymisessäkin.
 
SINK
Sink on kenties yksi suosituimmista Amplifier Worship kävijöistä, sillä vaikka bändi on vieraillut festareilla jo kahteen otteeseen, toiveita heidän lisäämisekseen seuraavan vuoden kattaukseen kuuluu jatkuvasti, eikä syyttä. Sink on keikoillaan loihtinut hurmosta, jota haastavan kokeilevalla hidastelulla äärimmäisen harvoin nähdään. Epätavallisten riffien, vellovan feedbackin, hitaasti vyöryvien rytmien, kokeellisten efektien ja piinatun laulun yhdistelmä tekee vaikutuksen niin livenä kuin levyllä. Sinkin debyytti "The Process" on vakuuttanut ja hämmentänyt hitaan ja raskaan musiikin ystäviä ympäri maailman ja tänä vuonna bändiltä on jälleen odotettavissa uutta levytettyä materiaalia.
 
FLESHPRESS
Fleshpress kuuluu kiistattomasti Suomen sludge-eliittiin, jo maan ensimmäisen sludgebändin tittelin kantajana, mutta bändi ei missään vaiheessa ole ollut kiinnostunut pitämään turhaa ääntä itsestään vaan on keskittynyt luomaan omaehtoisesti jatkuvasti parempaa materiaalia ja antanut levyjen ja keikkojen puhua puolestaan. Tyylillisesti bändi on aina sujuvasti liikkunut sinne, missä taivas on mustempi ja suo syvempi, pitäen musiikkinsa jatkuvasti elävänä ja kehittyvänä. Viime vuosina Fleshpress on hiljalleen alkanut saada ansaitsemaansa arvostusta laajemminkin ja bändin on nähty jakavan lavoja mm. Electric Wizardin ja Church of Miseryn kaltaisten legendojen kanssa. Myös Fleshpressiltä on lupa odottaa tänä vuonna uutta julkaistua materiaalia.
 
FUN
Fun on vuodesta 2001 alkaen toiminnassa ollut noise rock -orkesteri, joka omapäisesti ja matalalla profiililla on kiertänyt Eurooppaa useaan otteeseen sekä julkaissut kolme täyspitkää albumia ep:iden ja kokoelmabiisien ohella. Bändin soundissa on kuultavissa selkeitä viitteitä etenkin 90-luvun Chicago noise rockiin ja Funin kaksi viimeisintä albumia onkin äänitetty Steve Albinin (Shellac, Rapeman, Big Black) Electrical Audio studioilla, miehen toimiessa myös äänittäjänä Funin toiselle, "Zu-Pa!" albumille. Vaikkei Fun tarjoakaan täyslaidallista fuzz-riffejä, on bändi ehdottomasti paikallaan Amplifier Worshipissä tarjoten omalla tavallaan raskasta ja intensiivistä noise rockia.
 
DEAD IN THE WATER
Hämeenlinnasta kotoisin oleva Dead in the Water on kahlannut syvissä vesissä jo 10 vuoden ajan, vieden ilmaisuaan julkaisu julkaisulta yhä synkempään ja omaperäisempään suuntaan, aina kuitenkin säilyttäen kosketuspintaa tummanpuhuvaan crust/hardcore soundiin, johon bändin juuret on haudattuna. Dead in the Waterin toinen täyspitkä "In the End of Hope" julkaistiin aiemmin tänä vuonna ja bändi on jälleen aktivoitumassa keikkarintamalla pienen luovan hiljaiselon jälkeen.
 
DEMONIC DEATH JUDGE
Toistamiseen Amplifier Worship -festivaalilla esiintyvä Demonic Death Judge on kiistatta lunastanut paikkansa Suomen sludge-scenessä, tarjoten tällä hetkellä maan toimivinta klassista riffinpalvontaa mm. Buzzov*enin, Eyehategodin, Bongzillan ja vanhan Electric Wizardin hengessä - kumartaen esikuvilleen ja silti röyhkeästi keskisormea heilutellen. Bändiltä ilmestyy vuoden 2011 aikana vielä debyyttialbumi, joka aiempien demojulkaisujen perusteella tulee olemaan erittäin vakuuttavaa materiaalia.
 
THROAT
Throat on pari vuotta vanha turkulainen, sludgenkatkuista noise rockia esittävä bändi, jonka musiikissa yhdistyy 90-lukulaiset riitasoinnut ja feedback raskaampaan ja synkempään grooveen. Lyhyestä olemassaolostaan huolimatta Throat on ehtinyt soittaa jo reilut 20 keikkaa, mm. Church of Miseryn ja Brant Bjorkin kanssa sekä julkaista "Good Times" kasetin, "Adult Situations" 7":n (Kult of Nihilow) ja tuoreimpana "Licked Inch Fur" 12":n (At War with False Noise/Kaos Kontrol/Made in Kansas/Verdura) toukokuussa 2011. Bändiltä on luvassa myös uusia julkaisuja ennen lokakuuta.
 
BOAR
Amplifier Worshipin perinteiden mukaisesti mukana on myös tuoreempaa verta, tällä kertaa oululaisen stoner/sludge/doom bändin, Boarin muodossa. Kyseinen trio luottaa liejuisten sludgeriffien ohella myös rokkaavampaan, ajoittain jopa grungehtavaan ilmaisuun kuten myös syviin, psykedeelisiin efektimattoihin. Raskasta groovea on siis tarjolla kautta linjan. Bändiltä on tähän mennessä julkaistu yksi omakustanne-ep ja lisää on lupa odottaa toivon mukaan vielä kuluvan vuoden aikana.
 
SOLAR HORN
Turkulainen Solar Horn on vaihtelevilla kokoonpanoilla nähty aiemminkin Amplifier Worshipissä ja kahden miehen peruskokoonpanolla keikoilla mm. Karjaalla, Turussa ja Lahdessa. Satunnaisesti aktivoituva bändi yhdistelee satunnaisia genrejä sludgesta ambientiin ja noise rockista black metaliin. Solar Hornin ensimmäinen virallisesti saatavilla oleva julkaisu tullaan saattamaan kasettimuodossa päivänvaloon Amplifier Worship VI:ssa, jossa bändi myös pitkästä aikaa nousee lavalle, jälleen vierailijoita sisältävän kokoonpanon voimin.
 
slugpace
23.08.2011 15:28:19
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Amplifier Worship VI Drink Up klubi pidetään lauantaina 22.10. Cosmic Comic Cafessa (Kauppiaskatu 4, Turku) klo 15-20. DJ:t Vekenator, Jesusmikäkuosi ja Jugh soittavat sludgea, stoneria, doomia, psykedeliaa jne. festivaalin hautajaisiin valmistautujille. Ilmainen sisäänpääsy!
 
slugpace
26.09.2011 12:36:42
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

AMPLIFIER WORSHIP VI
 
Perjantai 21.10. (ovet auki klo 21.00)
21:30 BOAR
22:30 DEMONIC DEATH JUDGE
23:30 SINK
00:30 DARK BUDDHA RISING
 
Lauantai 22.10. (ovet auki klo 20.30)
20:30 SOLAR HORN
21:30 FUN
22:30 DEAD IN THE WATER
23:30 THROAT
00:30 FLESHPRESS
 
Juliste: http://www.kaos-kontrol.org/amplifierworship/aw-vi-web.jpg
 
slugpace
29.09.2011 14:44:20
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Amplifier Worship VI:sta on muotoutumassa aikamoiset julkaisukekkerit, sillä samalla viikolla tai itse tapahtumassa (toivon mukaan) ilmestyvät:
 
Fleshpress - Acid Mouth Strangulation LP/CD (Svart Records)
Sink - The Holy Testament LP (Svart Records)
Demonic Death Judge - The Descent CD (Inverse Records)
Solar Horn - ??? Kasetti (Kaos Kontrol)
 
slugpace
10.10.2011 11:14:44
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Enää vajaat pari viikkoa!
 
slugpace
14.10.2011 11:10:09
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Enää viikko odotusta! Ensi viikolla Radio Noisessa Amplifier Worship VI speciaalia, jossa puhutaan pehmeitä ja kuunnellaan biisejä festarin esiintyjiltä.
 
slugpace
18.10.2011 20:46:56
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Radio Noisen Hybris -ohjelmassa tällä viikolla Amplifier Worship VI spesiaali. Biisejä kaikilta tämän vuoden esiintyjiltä sekä haastattelua festarin tiimoilta.
www.noise.fi/radio/ohjelmat/?show=4798
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti