Muusikoiden.net
20.06.2018
 

Konsertit, keikat, tapahtumat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Saimaa Open Air 22.7.-23.7.2011
1
pendulum1
28.04.2011 16:47:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tässä on Hyväri Ry:n julkaisema lehdistötiedote asiasta:
 
Saimaa Open Air, Itä-Suomen uusi musiikin suurtapahtuma järjestetään Saimaa Gardensin rantapuistossa Rauhassa 22-23.07.2011.
 
Tapahtuma on jatkoa samassa paikassa viime kesänä järjestetylle Hyväri Rock festivaalille. Kuten nimikin kertoo Saimaa Open Air on ulkoilmatapahtuma, jossa bändit esiintyvät kahdella eri lavalla. Järjestäjien yleisötavoite on 8000 katsojaa.
 
Saimaa Open Air lavoilla esiintyy artisteja sekä suomesta, että ulkomailta. Kotimaisista esiintyjistä ovat vahvistettu mm. CMX, Uniklubi ja Poets of the Fall, kertoo tapahtuman promoottori Teemu Vehkaperä. Vahvasta paikallisesta panoksesta vastaa MOKOMA.
 
Naisenergiaa tapahtumassa edustavat Laura Närhi ja Anna Abreu sekä iki-ihana Muska.
 
Vahvan sykkeen tapahtumaan antavat myös Martti Servo & Napander sekä Tumppi Varonen & Proplems.
 
Perjantain pääesiintyjänä tullaan näkemään pitkän uran tehnyt kansainvälinen megaluokan bändi, paljastaa Vehkaperä. Neuvottelut bändin kanssa on saatu päätökseen ja esiintyjä julkaistaan toukokuun alkupuolella. Nyt hiotaan enää vain käytännön järjestelyjä.
 
Saimaa Open Air ohjelmistossa on huomioitu myös lapsiperheet. Lauantai iltapäivällä tapahtumassa on puisto Picknic, jossa esiintyy mm. Sauruxet ja muita kuumia nimiä lapsille ja lapsenmielisille. Picknic juhlien jälkeen lavalle nousevat ihanat naisartistit ja muut illan esiintyjät, aikatauluttaa tapahtuman kulkua Saimaa Gardensin viestintäjohtaja Titta Pitman.
 
Saimaa Open Air ulkoiset puitteet ovat myös massiiviset. Tapahtuman tekniikan, äänentoiston ja valojen sekä screenien kuljettamiseen tarvitaan viisi rekkaa, kertoo aluevastaava Jari Mutikainen Saimaa Gardensista. Tapahtumassa yleisöä palvelevat useat ravintolateltat, kahvio- ja myyntipisteet. Rauhan rantapuisto soveltuu hyvin suurien juhlien järjestämiseen, jo alueen kaavoittamisessa on huomioitu tilaisuuksien tarpeet, jatkaa Mutikainen.
 
Saimaa Open Air järjestämisestä vastaavat Hyväri Ry ja Karelia Events Partnership. Saimaa Gardens toimii tapahtuman taustatukijana ja avustaa markkinoinnissa sekä teknillisissä järjestelyissä. Laajentunut järjestelypohja mahdollistaa tapahtuman toteuttamisen kertoo Hyväri ry:n puheenjohtaja Henry K. Rock.
 
Saimaa Gardens sijaitsee Lappeenrannan Rauhassa ja matkaa Imatran keskustaan on kuusi kilometriä.
Lähiseudun kaupungeista, hotelleista ja junilta tullaan järjestämään kuljetukset alueelle.
 
Tarkemmat tiedot tapahtuman esiintyjistä, aikatauluista ja lipunmyynnistä julkaistaan www.saimaagardens.com ja www.hyvari.com sivustoilla sekä tiedotusvälineissä 10.05.2011.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti