Muusikoiden.net
25.06.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Konsertit, keikat, tapahtumat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Raskaampaa Joulua Muhoksella!
1
Muovinen
30.11.2010 21:24:30
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Morjens! Perässä MELUn Raskaampaa Joulua -tiedote:
 
Muhoksen elävän musiikin yhdistys MELU ei lannistu! Muhos-Kellari menetettiin keskustan tulipalossa (http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010102312574621_uu.shtml), mutta Raskaampaa Joulua tulee silti ja vie tonttuilun aivan uudelle tasolle!
 
Tällä kertaa joulun ruosteinen kello kumajaa Muhoksen työväentalolla, jolla on moni nimekäs artisti vieraillut vuosikymmenten saatossa. Rock, joulu ja perinteinen ohrapirtelönkumoamisympäristö siis kohtaavat mitä hienoimmalla tavalla. Jouluruokailu jäänee tänä vuonna väliin, mutta sepä ei paljoa haittaa, kun ohjelmisto on tuttuun tapaan rautainen. Sielunruoka on siis taattu!
 
Muhoslainen TOR-bändi on tehnyt hiljattain arvokkaan joululahjan Muhoksen Jääklubille. Muusikot ovat säveltäneet ja sanoittaneet kannustustunnarin jääklubin käyttöön. Tämä kappale esitetään muun setin lomassa 18.12. työväentalolla. Sinkku kyseisestä biisistä tulee myyntiin ensi vuoden puolella, mutta nyt se on mahdollista kuulla livenä. Annetaan siis yhdessä vastalahja muusikoille ja saavutaan paikalle nauttimaan hyvästä menosta.
 
MELUn tutut Hevitiernapojat ovat hioneet esitystään entistä rupisemmaksi ja raskaammaksi. Jo yksin tämäkin legendaariseksi muodostunut perinne on riittävä syy tulla todistamaan joulun raskautta ja pimeyttä.
 
Viime kesän MELU-festarit jätti järjestäjille ja talkoolaisille, ikävä kyllä, lähes ainoastaan känsät käsiin. Oli hyvät puitteet ja esiintyjät, mutta ei sitä tärkeintä eli yleisöä. Nyt me MELUlaiset vetoamme teihin, jotka uskotte monimuotoiseen, aktiiviseen ja rohkeaan kulttuuriin. Vielä on mahdollisuus pelastaa kesän paha mieli ja tulla isolla joukolla paikalle. Paras melulahja on ostettu pääsylippu ja näin tulevatkin suunnitellut tapahtumat toteutuvat.
 
MELU haastaa kaikki entiset nuoret juhlistamaan pikkujoulua raskaasti. Järjestävä organisaatio lupaa tehdä kaikkensa, että illan ohjelmasta onnistuminen ei jää ainakaan kiinni. Kaikki nykyiset ja entiset nuoret ovat tervetulleita eli ilmestykää paikalle, jos uskallatte.
 
Muhoksen elävän musiikin yhdistys MELU on joukko paikallisia aktiiveja, jotka paiskovat töitä muhoslaisen musiikkikulttuurin eteen. Pyrimme piristämään paikallista kulttuurikenttää järjestämällä erilaisia tapahtumia ja koulutuksia jäsenille sekä muille kiinnostuneille.
 
Nyt on valitettu ja haastettu niin paljon, että loput jätetään työväentalolle. Tervetuloa!
 
Ohjelmisto koostuu seuraavista esiintyjistä:
klo 21 Kaneli__ _
klo 22 TOR ___
klo 23 Feedback__
klo 24 Hevitiernapojat __
klo 00.30 Beach Lions__
+ mahdolliset yllärit
 
MELUn Raskaampaa Joulua Muhoksen työväentalolla lauantaina 18.12.
Lipunmyynti alkaa klo 18:00 Sarvipääsammakon ovelta ja ohjelma n. klo 21:00. Sisäänkäynti Sarvipääsammakon ovesta. Liput 10e. K-18
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti