Muusikoiden.net
23.06.2018
 

Konsertit, keikat, tapahtumat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Big Boom 2010
1
Big Boom 2010
03.02.2010 12:02:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Big Boom on bändikilpailu Jyväskylässä, joka on järjestetty keväisin jo vuodesta 2004. Big Boom tarjoaa levytyssopimusta vailla oleville bändeille mahdollisuuden esiintyä, nousta ihmisten tietoisuuteen, kehittyä asiantuntevien tuomareiden kommenttien avulla ja kilpailla upeista palkinnoista! Jyväskylän maineikkain rockmiljöö Tanssisali Lutakko tarjoaa tänäkin vuonna lavansa finalistien valloitettavaksi. Semifinaali järjestetään finaalia edeltävänä päivänä Jyväskylässä. Big Boomin järjestelyiden takana toimii Campus Entertainment ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun Music and Media Management -koulutusohjelma.
 
Milloin?
2010 Big Boomin finaali on sunnuntaina 11.4.
 
Kuinka voin osallistua?
Lähetä meille postilla mahtava demo + promopaketti bändistäsi 21.2. mennessä. Setin kannattaa sisältää kaksi hyvälaatuista nauhoitusta biiseistä, hyvälaatuisia promokuvia/keikkakuvia sekä halutessanne myös vähän videopätkää. Ja tietysti yhteystiedot. Osallistuminen maksaa 15e. Postitus- ja maksuohjeet saa sähköpostitse pyytämällä: bigboom2010@gmail.com
HUOM!: Kaikkien bändin jäsenten pitää olla alle 30-vuotiaita.
 
Miten bändit valitaan?
Ensin Big Boomin projektitiimi valitsee 20 parasta demojen perusteella nettiäänestykseen. Nettiäänestyksen kautta kuusi (6) eniten ääntä saanutta ryhmää voittaa paikan semifinaaliin, jonne projektitiimi valitsee vielä kaksi kilpailijaa. Näistä kahdeksasta (8) neljä (4) etenee finaaliin, jossa vain yksi voi voittaa!
 
Miksi kannattaa osallistua?
Jos yhdessä maan parhaista keikkapaikoista esiintyminen ei kuulosta tarpeeksi houkuttelevalta, niin voittajalle on luvassa ilmaista studioaikaa 3 päivää(+1 miksauspäivä) Jyväskylän Studio Musicassa. Muitakin palkintoja on luvassa ja näistä ilmoitellaan sitten kun palkinnot varmistuvat.
 
Ja ketä siellä tuomaristossa on?
Nämäkin julkaistaan ajallaan, mutta suurin uteliaisuus saattaa tyydyttyä kertomalla, että on siellä ainakin suurten levy-yhtiöiden A&R porukkaa.
 
Big Boom 2010
17.02.2010 12:58:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Arvatkaa mitä? Suuren kiinnostuksen ja pienten teknisten vaikeuksien vuoksi pidennetään hakuaikaa! Demoja saapi siis lähetellä maaliskuun puolella vielä, tarkemmin 12.3. klo 16:15 mennessä. Ehditte vielä studioonkin, ajatelkaa!
 
Big Boom 2010
25.02.2010 14:15:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nyt löytyy Big Boomin omat nettisivutkin bittiavaruudesta päivitettynä versiona:
www.bigboom.fi
 
Big Boom 2010
11.03.2010 12:22:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Viimeisetkin herätys!! Vielä ehtii. Uusia palkintoja tiedossa...
 
Big Boom -bändikilpailu järjestetään jo seitsemättä kertaa huhtikuun 10- 11.2010. Kilpailu tarjoaa levytyssopimusta vailla oleville bändeille mahdollisuuden esiintyä suuremmalle yleisölle ja asiantunteville tuomareille.
Palkintoina on tänä vuonna muun muassa keikka RocknRoll Circuksen järjestämällä festarilla, studio aikaa Studio Musicassa ja Finnlinesin matkalahjakortti laivalla Saksaan ja takaisin. Samalla saatte tilaisuuden hakea inspiraatiota bändinne kanssa heavy-musiikin Mekkasta tai kenties team-spirittiä Oktoberfesteiltä! Menossa mukana myös Rockway sekä Jyväskylän Nuorisoasiainkeskus.
 
Demopaketteja vastaanotetaan 16. maaliskuuta asti. Lisätietoja ja osallistumisohjeet löydät osoitteesta: www.bigboom.fi
 
Big Boomin uutisia ja tiedotteita voi myös seurata tapahtuman Facebook- ja MySpace -sivuilta.
 
Kilpailun järjestää Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Music & Media Managementin opiskelijoiden muodostama Campus Entertainment oppimisympäristö.
 
Big Boom 2010
08.04.2010 13:40:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Big Boom 2010 semifinaali tänä lauantaina(10.4) ja finaali sunnuntaina(11.4)!
Muistakaahan ilmestyä paikalle!
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti