Muusikoiden.net
27.10.2020
 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: National Football League (NFL)
1
Ruutukunkku
23.03.2020 12:44:23 (muokattu 23.03.2020 13:54:34)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei tainnut sarjalle, eikä liiemmin lajille muutenkaan olla ketjua, niin tästä se on hyvä aloittaa.
 
Löytyykö palstalta lajiniiloja ja muita asiasta kiinnostuneita?
 
Tällä hetkellä vapaa-agenttimarkkinat käyvät varsin kuumana. Suurin uutinen tälle kevättä on tietysti Tom Bradyn siirtouutinen. Miehellä ikää on 43 vuotta, joten eläkeikä joka tapauksessa lähestyy. Toivottavasti käynnissä oleva pandemia ei vaikuta ensi kauteen ainakaan merkittävästi, sillä olisi ihan mielenkiintoista nähdä mies pelaamassa muussa kuin Patriotsin paidassa. Siitäkin huolimatta, että Pats ja sitä myöten myös Brady on kuulunut omiin NFL-inhokkeihin..
 
Pelinrakentajat tietysti muutenkin vievät suurimman huomion myös pelaajasiirroissa. Mainittakoon, että vielä ilman ensi kauden pelipaikkaa QB:stä ovat ainakin Cam Newton, Jameis Winston, Andy Dalton(?).
 
WR-markkinoillakin on myös varsin isoja siirtoja tehty. Stefon Diggs sai tahtonsa läpi ja siirron pois Minnesotasta. Toki uusi osoite on Buffalo, joka ei monen pelaajan mielestä ole se seksikkäin NFL-kaupunki. Sitten tietenkin DeAndre Hopkins, jonka todella halvasta ulosmyyntihinnasta Texans-valmentaja saattaa joutua joukkueen fanien kynsiin pitkäksi aikaa. Hopkins siirtyi siis Arizonaan, joka parin vuoden rämpimisen jälkeen alkaa näyttää todella mielenkiintoiselta joukkueelta, ainakin hyökkäyspelin osalta.
 
Ensi kaudella pelataan myös playoffit uudella systeemillä, jossa vain yksi joukkue molemmista konferensseista saa wildcard-kierrokselle vapaapäivän. Näin ollen molemmista konferensseista pääsee yksi joukkue enemmän pudotuspeleihin ja wildcard-kierroksella pelataan kolme ottelua per konferenssi entisen kahden sijaan.
 
Hienoa, jos saataisiin NFL-keskustelua käyntiin!
 
You are number six
DM
24.03.2020 16:04:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Muutaman vuoden olen aktiivisemmin seurannut kun koukkuun onnistuin jäämään. Aika ei vaan ihan riitä samaan paneutumisen kuin änärin kanssa, joten olen vähän jälkijunassa koko ajan mm. siirtojen kanssa. Hopkinsin treidi oli ihan käsittämätön. Texans fanit kävivät lievästi kierroksilla. Menestyspaine on tiimillä aika kova.
 
Brady ei enää ihan viime kaudella ollut Brady-tasolla, siitä huolimatta Bucs-season olisi hienoa nähdä. En myöskään Patriotsista pidä juurikaan, harmi sinänsä, että kolme lähes liigan upeinta pelaajaa on/oli heillä, Brady, Edelmann ja Gronk.
 
Folesista ei tullut koskaan Jaguarsin pelastajaa ja Minshew osoitti ihan hyvää potentiaalia kun jo kauden ekassa matsissa pääsi puikkoihin. Folesin Bears-treidi on mielenkiintoinen, Trubiskyn kanssa starterin paikasta kisaaminen voi sparrata ukon epäonnistuneen kauden jälkeen uudestaan MVP-tason QB:ksi. Toivottavasti.
 
Oma suosikkitiimi Eagles, ei ole vielä mitään isompaa tehnyt. Edellinen kausi oli aivan naurettava (onneksi koko divari meni riman alta) kun lähes kaikki avainukot loukkaantui ja vielä pisteenä i:n päälle Wentz joutui pleijareissa heti sivuun. Peli tempoili kauden edestakaisin ja oli suurimmaksi osaksi niin hyökkäyksen kuin puolustuksenkin osalta aika sekaisin. Toki Wentz sai kaiken kuran niskaansa, suurelta osin ihan syyttä.
 
If you find yourself lost in the woods, fuck it, build a house. "Well, I was lost, but now I live here!" -Mitch Hedberg
Ruutukunkku
25.03.2020 10:24:04 (muokattu 25.03.2020 10:33:06)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Foles on saanut kyllä minunkin sympatiat puolelleen, ei ehkä vähiten Patriotsin kaatamisesta SB:ssa. Toivon kyllä miehelle menestystä ja peliaikaa Chicagossa.
Eaglesin loppukausi oli ihan jees ja odotuksia alkoi kasautua pudotuspeleihinkin. Vaan Wentzin loukkaantuminen vei maton jalkain alta.
 
Omasta suosikista, Jetsistä, en viitsi puhua pal mitään. :)
 
Myös eräs kestosuosikeistani Ryan Fitzpatrick on näillä näkymin vielä hyvinkin aloittavana QB:na Miamissa. Miamin viime kausi oli kyllä hyvin erikoinen alkukauden totaalisen räpeltämisen jälkeen. Ilmeisesti sielläkin joukkue on vahvistunut. Nyt kun Buffalokin on näyttänyt varsin vahvoja otteita, niin tuo koko AFC East näyttää melko erilaiselta, mitä koko lähes 20-vuotisen Pats dynastian aikana on totuttu.
 
You are number six
cerulean
25.03.2020 12:25:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse olen seurannut NFL:ää äärimmäisen tiiviisti vuoden 2012 Super Bowlista asti. Sittemmin laji vienyt täysin mukanaan ja nykyään tuleekin seurattua sarjan tapahtumia päivittäin. Onneksi näin off-seasonillakin sattuu ja tapahtuu.
 
Ruutukunkku: Omasta suosikista, Jetsistä, en viitsi puhua pal mitään. :)
 
Kuuntelen erästä NFL-aiheista podcastia, jossa yksi hosteista on myös kova Jets-fani. Monesti miettinyt mielessäni, että mikä ihme saa ihmisen kannattamaan New York Jetsiä. :)
 
Go Niners!
 
After Ruth left me, I've been ruthless
Ruutukunkku
25.03.2020 13:50:45 (muokattu 25.03.2020 14:02:09)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

cerulean: Itse olen seurannut NFL:ää äärimmäisen tiiviisti vuoden 2012 Super Bowlista asti. Sittemmin laji vienyt täysin mukanaan ja nykyään tuleekin seurattua sarjan tapahtumia päivittäin. Onneksi näin off-seasonillakin sattuu ja tapahtuu.
 

 
Kuuntelen erästä NFL-aiheista podcastia, jossa yksi hosteista on myös kova Jets-fani. Monesti miettinyt mielessäni, että mikä ihme saa ihmisen kannattamaan New York Jetsiä. :)
 
Go Niners!

 
Kuuntelen samaa podcastia aamuin illoin töistä ajellessa. Itsellä kävi niin, että 2004, jolloin aloin seuraamaan lajia myös runkosarjatasolla, niin Jetsien pelejä oli hyvin saatavilla vertaisverkossa. Tuosta se joukkueen kannattaminen on jäänyt päälle, ja kai se jonkinasteiseksi faniudeksi on muuttunut, kun jaksaa pelkistä tappioista ja muista vastoinkäymisistä huolimatta aina kaivaa Jetsin pelin sunnuntai-iltaisin ruutuun. :D
 
Noihin aikoihin Jets kuitenkin kolkutteli monella kaudella pudotuspelipaikkoja ja oli siinä ne pari konferenssifinaalia peräjälkeen 2010 tienoilla. Sen jälkeen aika hiljaista..
 
You are number six
Mr T
25.03.2020 17:03:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Varmaan noin kymmenen vuotta on tullut NFL:ää seurattua kasvavassa määrin. Suosikkijoukkueeksi on nyt ikään kuin vakiintunut Saints, hyvin pitkälti Drew Brees syypäänä tähän. Muutama haparointi liikaa häneltäkin viime kaudella, mutta katsotaan miten etenee nyt kun Brees teki kahden vuoden jatkosopimuksen vielä Saintsin kanssa.
 
Saintsillä vahvistuksena Wide Receiver paikalle myös Emmanuel Sanders, jolla ihan hyvä viime kausi 49ersin riveissä. Ja Saintsilla yhä mm. Michael Thomas riveissä, joten hyökkäyksessä on kyllä tehoja.
 
Ei kuitenkaan vissiin Saints päättänyt Antonio Brownia palkata, vaikka AB kävi joskus vuodenvaihteen tienoilla yhdet treenit tekemässä Saintsin kanssa. Olisihan se hauska nähdä AB vielä kentällä jossain joukkueessa, mutta ei vissiin ole ihan heti odotettavissa. Tyyppi on tarjonnut kuitenkin kentällä aika huikeita suorituksia, kentän ulkopuoliseen toimintaan en nyt edes viitsi perehtyä.
 
Mutta vaikka Saints nyt on periaatteessa suosikkini, nin seuraan kuitenkin muitakin joukkueita tasaisen kannustavasti. En inhoa mitään joukkuetta, en edes Patriotsia. Jos nyt vielä toisen tavallaan suosikkijoukkueen nimeäisin, niin se olisi Cleveland Browns. Ihan sen takia että ei tunnu olevan mitään väliä kuinka hyvä joukkue heillä on, kun Browns onnistuu silti ryssimään hommat. Ehkä vielä joskus Browns onnistuu myös.
 
"Elämä on epävarmaa. Syö ensin jälkiruoka."
Ruutukunkku
30.03.2020 10:49:24 (muokattu 30.03.2020 10:49:58)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aijaijai, Saintsista puheen ollen... NFC-puoliskolta ehdottomasti oma suosikkini on ollut Vikings, aina siitä lähtien kun Adrian Peterson tuli liigaan. Pari maukasta playoff voittoa tullut männä vuosina juurikin Saintsin kustannuksella. :P
 
You are number six
Mr T
22.04.2020 17:32:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Gronk tekee comebackin Tampan riveissä. Toivottavasti kaveri on ehjänä. Mutta kyllä Gronk ja Brady on ollut semmoinen parivaljakko, että kelpaisi katsella jatkossakin.
 
https://yle.fi/urheilu/3-11316765
 
Olen yrittänyt katsella Gronkin eri highlight videoita, jotta löytäisin taas sen pätkän, jossa puolustaja roikkuu Gronkin jalasta molemmin käsin mutta Gronk vaan painaa eteenpäin. Vielä on jäänyt löytämättä uudestaan.
 
"Elämä on epävarmaa. Syö ensin jälkiruoka."
DM
25.04.2020 18:07:25 (muokattu 25.04.2020 18:08:41)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mr T: Gronk tekee comebackin Tampan riveissä. Toivottavasti kaveri on ehjänä. Mutta kyllä Gronk ja Brady on ollut semmoinen parivaljakko, että kelpaisi katsella jatkossakin.
 
https://yle.fi/urheilu/3-11316765
 
Olen yrittänyt katsella Gronkin eri highlight videoita, jotta löytäisin taas sen pätkän, jossa puolustaja roikkuu Gronkin jalasta molemmin käsin mutta Gronk vaan painaa eteenpäin. Vielä on jäänyt löytämättä uudestaan.

 
Mahtava uutinen. Tietysti hieman arvoitus, että missä kunnossa Gronk on tällä hetkellä, mutta toisaalta aikaa on treenailla myös. TB12 ei vissiin ole ihan tuosta vain Tampan systeemiin uponnut ja varmasti aika paljon joutuu kumpikin osapuoli kompromisseja tekemään, että olisivat tyytyväisiä ja homma lähtisi urilleen. RG87 taas tuo sitten Bradylle varmasti helpotusta ja apua, mahdollisesti paljonkin.
 
Gronkin poissa ollessa, nousi viime kaudella 49rsin George Kittle otsikoihin samankaltaisten periksiantamattomien pelien myötä. Miestä olisi ehkä tiimi voinut hyödyntää lopulta ihan vähän vielä enemmänkin, mutta so not. Aivan Gronkin tasolla ei vielä kokonaisuudessaan peli ole, mutta onhan nuo otteet sellaisia, joista NFL:ssa maksetaan ihan mielellään.
 
Draft-viikko menossa. Eagles aiheutti kohua draftaamalla kakkoskierroksella QB:n, joka ilmeisimmin olisi vähän enemmän dual threat -tyyppinen ratkaisu. Mielestäni ihan hyvä idea sinänsä, koska Wentz on hieman ehkä kenties loukkaantumisherkkä. Rosemanin kommentit siitä, että joukkue haluaa kehittää pelinrakentajia ja olla QB-tehdas, olivat aika mielenkiintoisia. Toki hieno homma, mutta keskitytäänkö voittamaan Lombardi ensi kaudella ja yritetään saada sinne hyökkäyksen kärkeen vähän vaihtoehtoja ja mielellään myös varamiehiä. Ykköskierroksella draftattiin tosin Jalen Reagor (WR), josta en tiedä mitään - combinessa ihan ok tulokset, jotka tosin eivät vielä kerro juuri todellisuudesta kentällä ja nimenomaan NFL-tasolla.
 
Packersin draft taas ei ihan mennyt ilmeisimmin putkeen ja somessa on surunvalittelunsa Rodgersille esittänyt useampikin. :)
 
If you find yourself lost in the woods, fuck it, build a house. "Well, I was lost, but now I live here!" -Mitch Hedberg
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti