Muusikoiden.net
23.02.2019
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Idols
1
Hargon
31.08.2018 08:11:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olen 2000-luvun Nostradamus.
 
Kesken silloisen Idols-kauden 9.12.2008 ennustin seuraavaa:
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?plink=8494357#p8494357
 
"Kooppi voittaa Idolsin ja Asikainen-Kolehmainen-Sarin kirjoittavat hänelle levyllisen väsyneitä Robbie Williams -pastisseja. Levyä myydään kohtalaisesti ja Koopin keikat ovat ihan kivoja. Toiselle levylle Koop tekee pariin biisin itse sanoituksia ja levy on hänen mielestään enemmän hänen itsensä kuuloinen. Toinen levy myy 2000 kipaletta ja Seiska uutisoi Koopin esiintyneen päihtyneenä Posiolla. Vähän myöhemmin Koop kertoo haastattelussa muuttavansa pian takaisin Englantiin, missä hänellä on tiedossa yksi iso projekti, josta ei kuitenkaan ihan vielä voi kertoa. Vuonna 2024 Helsingin Sanomien Nyt-liite haastattelee Koopia juttuunsa "Missä he ovat nyt". Koop kertoo työskentelevänsä raksamiehenä Lontoossa ja soittelevansa kitaraa silloin tällöin omaksi huvikseen. "
 
Ja kuinkas kävikään:
https://www.hs.fi/kuukausiliite/art-2000005778798.html
 
No, okei, ei esiintynyt humalassa Posiolla (tai ainakaan siitä ei uutisoitu) eikä vuosi ole 2024. Levytysura osui aika lailla nappiin: ekaa myytiin mukavasti (20 000) ja tokaa ei (mukana omia biisejä).
 
Kaikki yllä esitetyt mielipiteet ovat fiktiivisiä. Viittaukset todellisiin asioihin tai henkilöihin ovat täysin sattumanvaraisia.
Kimmo72
01.09.2018 13:41:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä, olet 2000-luvun Nostradamus.
 
Tunne ja improvisaatio korvaa tekniikan.
"She said I dont like Dream Theater that much, but I had a pen, and some paper, so what the fuck..." -Kevin Moore
LiemiKuutio
09.09.2018 18:59:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tännehän pitäisi saada joku Toteutuneet Ennustukset ja Profetiat -ketju. :) Olen huomannut että muitakin asioita on jotkut Nostradamuksena tienneet etukäteen. Esimerkkinä oli Saara Aalto -ketjussa ollut, missä joku tiesi etukäteen jo X-factorin aikaan, että tämä palailee euroviisuihin jne. Samoin Twin Peaks- ketjussa on etiäisiä kolmannesta kaudesta jo muistaakseni kymmenen vuotta sitten.
 
LiemiKuutio
13.10.2018 15:08:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mitä mieltä uudesta kaudesta? Jone tuo omasta mielestäni vähän jotain särmää ohjelmaan, joka oli viime vuonna todellinen pannukakku, ettei viitsinyt parin jakson jälkeen katsoa enää. Ihme ohutta elektronista musiikkia pelkästään, täysin tuntematonta tai jotain Tuiskua, ei bändiä eikä mitään. Onko kyse vaan siitä, että ei tehdä enää samalla rahalla ja panostuksella kuin Maikkari teki? Onko laulajat niin vaan loppu Suomesta, vai eikö kukaan halua enää käyttää tuota väylää urallaan? Formaatin ohi on aika ajanut? Vain X-factor oli vieläkin suurempi floppi, en tiedä edes kuka näitä on voittanut kun ei mitään musiikkia tunnu ainakaan tuosta tuutista tulevan.
 
Eikös vielä ennen voittaja saanut sopparin ja 30 000 e takuurahaa sitä varten? Nyt ei saa mitään ja yhden sinkun korkeintaan? Noista riveistä kuitenkin näyttää nousevan muusikoita, mutta ei välttämättä mistään kärkipäästä. Eihän Jannikakaan pärjännyt kuin semeihin asti, ja näitä tapauksia riittää, Railiot ja Almat, Erikavikmanit sun muut.
 
sepisti
13.10.2018 18:14:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minusta tuntuu, että Idols on Nelonen Medialle sellainen välimallin ohjelma. Voice of Finland on sitten se varsinainen juttu johon satsataan rahaa kunnolla (iso bändi jossa eturivin tyypit soittamassa).
Sillä ettei noista tunnu suoraan nousevan solisteja eturiviin, ei varmaankaan liity tähän mitenkään. Enemmän lienee kyse siitä, että ohjelmia tulee niin tiuhaan ettei ketään kiinnosta. Toisaalta ilman hittibiisejä ei tule myöskään uusia staroja.
 
Kaikesta huolimatta on mukava seurata molempia ohjelmia. Mulle live-bändin merkitys on pienentynyt vuosien varrella. Joku ne taustatkin on kuitenkin duunannut.
 
sticky fingers
14.10.2018 14:43:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ai joko tää taas tulee?! Eipä oo osunut aiheesta kauheasti hehkutusta omiin silmiin. Onhan tää tietetnkin isolle levy-yhtiölle hyvä keino saada artisti hetkeksi rosteriin, mutta löytyishän niitä bändejä tuolta klubeilta ja kellareistakin, jos jaksais etsiä...
 
"'I've got, as they say, a well-developed talent for observation when it's already too late and some unpleasantness has happened"
Lautuma
14.10.2018 14:48:18 (muokattu 14.10.2018 14:48:47)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sticky fingers: Onhan tää tietetnkin isolle levy-yhtiölle hyvä keino saada artisti hetkeksi rosteriin, mutta löytyishän niitä bändejä tuolta klubeilta ja kellareistakin, jos jaksais etsiä...
 
Se on eri asia lupailla lapsille kadulla karkkia kuin viedä nämä oikeasti karkkikauppaan ja esitellä mitä piltti voisi saada. Tosin molemmissa tapauksissa päämäärä on sama.
 
I'm sorry to differ with you sir, but you are the caretaker. You've always been the caretaker. I should know sir - I've always been here.
LiemiKuutio
14.10.2018 23:20:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sepisti: Minusta tuntuu, että Idols on Nelonen Medialle sellainen välimallin ohjelma. Voice of Finland on sitten se varsinainen juttu johon satsataan rahaa kunnolla (iso bändi jossa eturivin tyypit soittamassa).
Sillä ettei noista tunnu suoraan nousevan solisteja eturiviin, ei varmaankaan liity tähän mitenkään. Enemmän lienee kyse siitä, että ohjelmia tulee niin tiuhaan ettei ketään kiinnosta. Toisaalta ilman hittibiisejä ei tule myöskään uusia staroja.
 
Kaikesta huolimatta on mukava seurata molempia ohjelmia. Mulle live-bändin merkitys on pienentynyt vuosien varrella. Joku ne taustatkin on kuitenkin duunannut.

 
Joo Idols on nuorille. Ikävä oli Jonin verbaalisuutta, onneksi jotain mielenkiintoa tämän takia ainakin. Ennen pitkää ne samat hakee Voice of Finlandiin sitten. Luonnonlahjakkuus tuossa porukassa näin alussa näyttäisi olevan se tosi nuori kaveri Patrick jotain, joka jäätyi aluksi kun ei ole koskaan laulanut missään ja jännitti. Ihan kiva kattoa, oli muutama hyvä persoona.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti