Muusikoiden.net
20.04.2019
 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut 2016. Lopputurnaus.
1 2 3 4 533 34 35 36 37
Pop Corn
12.07.2016 13:26:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Funkånaut: Mielenkiintoinen näkemys Portugalin pelistä. Tekikö Ronaldon kentältä kantaminen Portugalista paremman? ...
 
No eihän tämä mikään uusi näkemys ole ja varmasti sitä enemmän totta, mitä lähempänä joukkuelajin absoluuttista huippua ollaan. Jollain puulaaki/divari -tasolla ylivertainen pelaaja voi käytännössä voittaa pelejä lähes yksinään, kun taas maailman huipulla nykyään kaikki yksilöt ovat huippuja, ja hyvän pelaajan vs. supertähden ero on aika marginaalinen. Tällöin paremmin joukkueena pelaava on aina etuasemassa verrattuna kiukuttelevista supertähdistä koostuvaan kokoonpanoon jonka yhteispeli ontuu.
 
.
TheBlackestEye
12.07.2016 15:03:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pop Corn: No eihän tämä mikään uusi näkemys ole ja varmasti sitä enemmän totta, mitä lähempänä joukkuelajin absoluuttista huippua ollaan. Jollain puulaaki/divari -tasolla ylivertainen pelaaja voi käytännössä voittaa pelejä lähes yksinään, kun taas maailman huipulla nykyään kaikki yksilöt ovat huippuja, ja hyvän pelaajan vs. supertähden ero on aika marginaalinen. Tällöin paremmin joukkueena pelaava on aina etuasemassa verrattuna kiukuttelevista supertähdistä koostuvaan kokoonpanoon jonka yhteispeli ontuu.
 
No ei varmasti ole uusi näkemys, jos heti kommentin alussa viitataan Ewing-teoriaan. Kyllä se on minusta kuitenkin ihan pätevä pointti, että tietyllä tapaa nimenomaan se supertähden läsnäolo tekee muusta ryhmästä yhtenäisemmän ja kurinalaisemman. Tai kuten kommentissa se esitetään:
 
Kuten NBA:n itsekkäimmät pistelingot, Ronaldokaan ei juuri osallistu puolustamiseen. Tällöin muun joukkueen täytyy olla tavallistakin nöyrempi ja yhtenäisempi.
 
Portugalin joukkueessa esimerkiksi nähtiin pelistä toiseen kurinalaisesti alaspäin töitä tekevä Nani. Jos kuvitellaan tilanne niin, että Ronaldo olisi loukkaantunut vaikka toukokuussa ja jättänyt kisat kokonaan väliin, niin mitä todennäköisemmin kentällä ei olisi nähty yhtä hyvin joukkueelleen pelaavaa Nania, vaan alaspäin löntystelevä kaveri joka olisi yrittänyt pukeutua paria kokoa liian suureen sankarin viittaan.
 
Pop Corn
12.07.2016 15:52:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

TheBlackestEye: Kyllä se on minusta kuitenkin ihan pätevä pointti, että tietyllä tapaa nimenomaan se supertähden läsnäolo tekee muusta ryhmästä yhtenäisemmän ja kurinalaisemman.
 
Joo, voi se noinkin päin mennä varmasti. Joukkuekemialle on monesti hyväksi että on yksi selkeä johtaja. Sitten kun näitä johtajia on useampia tulee helposti ongelmia.
 
Tosta Ronaldon roolista mä olen kuitenkin eri mieltä. Ei hän ole "paria kokoa" suurempi mitä muut Portugalin pelaajat. Korkeintaan yhden koon. Ja siis nimenomaan kentällä, nyt ei puhuta mediasta eikä tähtikultista yms. jossa hän toki on ainakin sen pari kokoa muita suurempi.
 
.
LordWinter
12.07.2016 16:33:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Suomikaan ei hävinnyt yhtään karsintapeliä kun Ere Menko oli poissa kokoonpanosta. Jotkut pistivät menestyksen Mixun poissaolon syyksi mutta tietäjät tietää.
 
"kamala kampela" -haitaripartio
evo
16.07.2016 23:13:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://www.iltasanomat.fi/eurosarjat/art-2000001221228.html
 
"EM-finaali oli outo kokemus. Koin irrationaalista syyllisyyttä Ronaldon loukkaantumisesta, sillä olin ennen peliä rohjennut lähestynyt futisjumalia, mitä en yleensä tee, en edes EmPeen (MP) asioissa.
 
Pyysin, että Ranska voittaa. Jos Portugali kuitenkin voittaa, pyysin, ettei Ronaldo tee maalia."
 
Kuka jaksaa?
 
Ronaldo on sellanen epäaito pintaliitäjä hehjuum ihanoikein
 
I drink and I know things.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 533 34 35 36 37

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti