Muusikoiden.net
19.06.2018
 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Täällä kehitämme uusia TV-ohjelmaformaatteja
1 2 3 4 5 6
R2
04.02.2015 00:02:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ensimmäinen formaattiehdotukseni on amerikkalainen sitcom:
 
Menestyksekäs poikamies asianajaja, Jack Newton, joutuu puun ja kuoren väliin, kun hänen perimänsä vaikeuksissa olevan lakitoimiston lisäksi hänelle tulee hoidettavaksi kauan kadoksissa olleen velipuolen monirotuinen lapsikatras.
 
Nimi: Newtons Law (suom. Newtonin lailla)
 
"Dad, why does the scale show Im fatter today than I was yesterday?" "Dadada Daaba Daa!! Its Neeewtooons Laaw!!
 
Toinen idea olisi Suomeen sijoittuva realitysarja:
 
Makeisyhtiö Halvan logistiikkapuolella työskentelevä Mauri Ojasuontaka on työpaikallaan ja ystäväpiirissään tunnettu rasistisista vitseistään ja pakolaisvastaisista kommenteistaan. Sitten Maurin ystävät saivat idean, jossa Mauri yrittäisi itse elää kuukauden pakolaiskeskuksessa ja mikä parasta, pakolaiseksi naamioituneena. Oppiiko Mauri tämän kuukauden aikana suvaitsevammaksi seurapiirimieheksi vai yltyykö hänen ksenofobiansa vain entisestään.
 
Nimi: Halvan Maukasta lakritsaa
 
aivokuolio
04.02.2015 01:19:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ylipainon puolesta puhuva realitysarja Pullukka, sinusta on tullu rakas.
 
Joukko ihmisiä huomaa näkevänsä hiljaittain huomattavasti lihonneet ystävänsä eri valossa. Tukahdetut tunteet nousevat pintaan kun on aika tunnustaa lisäkilojen aikaansaamat kuohut. Sydänsuruiltakaan ei säästytä. Ohjelma nähdään Subin syksyn 2015 ohjelmistossa.
Vessajono
04.02.2015 02:01:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaksi realitysarjaa, joita olen jo pitkään ja hartaasti odottanut: Paskakuskit ja Rasvakaivojen tyhjentäjät.
 
Yhden kaverin kanssa suunniteltiin aikoinaan myös Suomen paskin baari -nimistä formaattia, jossa olisimme käyneet vetämässä kännit joka ikisessä suomalaisessa anniskeluravintolassa ja sen jälkeen ilmoittaneet, mikä niistä on kaikista paskin.
 
Lähetetty Windows Phonesta
Meadow
04.02.2015 02:28:25 (muokattu 04.02.2015 02:31:56)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pidättelijät
 
Joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä laitetaan saman pöydän ääreen meksikolaiseen ravintolaan, jossa heille tarjoillaan paljon tulista, ruoansulatusta edistävää ruokaa. Kilpailijoiden täytyy pidätellä paskaa mahdollisimman kauan. Pöydästä ei saa poistua missään tilanteessa eikä syömistä saa lopettaa kuin korkeintaan 30 sekunniksi kerrallaan. Jokaisella kilpailijalla on yksi oljenkorsi, jonka käyttämällä kilpailija voi ujuttaa toisen kilpailijan annokseen laksatiivia. Viimeisenä housuihinsa paskonut voittaa. Juontajana Tapio Suominen.
 
Röntgen-Jeesus
04.02.2015 02:56:31
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Näitä on tullut erilaisissa tiloissa mietittyä usein. Tässä muutama hyvä esimerkki
 
Runkkaatko vai paskannatko?
 
Tietovisamainen jännäri jossa käydään kysymässä wc:ssä olevilta ihmisiltä "Runkkaatko vai paskannatko?". Jos henkilö on kusella niin studioyleisö buuaa.
 
Ei loppuruutuja, ei väkivaltaa
 
Ohjelmassa ei ole loppuruutuja eikä väkivaltaa mutta kaikki muu on sallittua ja mahdollista.
 
Quru: Kaikki musiikki on ihan perseestä.
Rhapa
04.02.2015 06:57:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

aivokuolio: Ylipainon puolesta puhuva realitysarja Pullukka, sinusta on tullu rakas.
 
Joukko ihmisiä huomaa näkevänsä hiljaittain huomattavasti lihonneet ystävänsä eri valossa. Tukahdetut tunteet nousevat pintaan kun on aika tunnustaa lisäkilojen aikaansaamat kuohut. Sydänsuruiltakaan ei säästytä. Ohjelma nähdään Subin syksyn 2015 ohjelmistossa.

 
http://www.radiocity.fi/radio/aamu/ … lukka-sinusta-on-tullut-rakas-13832
 
santakasa
04.02.2015 07:29:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Spin-off sarja Game of Thronesista, jossa lohikäärmetyttö ja kääpiö rakastuu ja banee, jonka johdosta maa täyttyy kääpiölohikäärmeistä. Sitten erilaisten pervouksien ja insestiseksin jälkeen maa on täynnä jälkeenjääneitä kääpiölohikäärmeitä, joiden päät on perseenä, kääpiöperseet päinä ja siivet on persepäissä kiinni. Sarja päättyy suureen juhlaillalliseen, jonka oli myrkyttänyt Harry Potter runkatessaan. Kaikki kuolee onnellisina.
 
in särö we trust
Exhausted
04.02.2015 09:25:32
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Korkki auki. Katsotaan mitä tapahtuu, kun koko elämänsä raittiina olleet henkilöt ryyppäävät ankarasti vuoden päivät. Joillekin teettää hankaluuksia juoda joka päivä, kiusaus pysyä raittiina on kova.
Silkki
04.02.2015 09:55:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kymmenen Vanhaset. Matti Vanhanen kertoo mitä maailmalla tapahtui kauan sitten. Joka päivä klo 22:00.
 
Aion erottua Joukosta piponi avulla.
aivokuolio
04.02.2015 10:20:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rhapa: http://www.radiocity.fi/radio/aamu/ … lukka-sinusta-on-tullut-rakas-13832
 
Vittu saatana. Käräjillä nähdään.
lapio
04.02.2015 12:29:04 (muokattu 04.02.2015 12:29:46)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ensitreffit alttarilla - julkkisversio
Miten käy, kun yksinhuoltaja äiti Jennica saa sulhasekseen Matti Nykäsen? Pariutumisen asiantuntija Henry Laasanen on valinnut suomalaisille julkkismiehille hakijoiden joukosta unelmakumppanit. Mukana mm. Teuvo Hakkarainen ja Tauski Peltonen.
 
Big Brother/The Cube -crossover
Klassikkokauhuleffa cube ja big brother kohtaavat subtv:n suurtuotannossa. Ennennäkemättömän suuri palkinto viimeiselle selviytyjälle. Kuinka BB Esa selviää, kun päiväkirjahuoneen seinistä tuleekin piikkejä ja kylpyhuoneeseen vapautetaan nälkäinen karhu? Selviääkö BB Jenna suihkusta valuvan happotulvan alta elossa?
jra
04.02.2015 13:33:46 (muokattu 04.02.2015 13:35:38)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

"Suomen huonoin MAM"
 
Kahdeksan MAM:ia puolisoineen ja kaksine lapsineen saatetaan erilaisiin arkielämän tilanteisiin, joissa selviytymistä julkkisraati (pj. Viikon vanhasista tuttu Matti Vanhanen) pui värikkäin sanankääntein. Jokaisessa jaksossa tyylipuhtaimmin suoriutunut ydinperhe putoaa. Viimeiseksi jäänyt pariskunta lapsineen saa kahden viikon lahjakortin eheytymisvalmennukseen.
 
Maikkarin prime timessä ja uusinta päivittäin AVA:n alkuillassa.
 
- Kaukolähettimen Klassista Värähtelyä jo vuodesta 2008 -
Secreterial
04.02.2015 14:19:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

"Mulle kans"
 
Soppamiehenä tunnettu Jyrki Sukala matkaa ympäri Suomea uudessa ohjelmassaan "mulle kans". Matkalla hän käy tutustumassa eri kaupunkien "paikallisiin" ja aiheuttaa hämmennystä kantaväestön ja vakioasiakkaiden keskuudessa ryypiskelemällä aina muutaman päivän yhdessä paikassa ja kun joku tilaa tiskillä, niin Jyrki ilmestyy jostain ja toteaa vain "mulle kans". Jos ryypiskelyn ohella tulee tappelu, niin se on vain parempi.
 
"I never bluff" - Cordell Walker
Lautuma
04.02.2015 14:46:14 (muokattu 04.02.2015 14:51:30)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pomo piilossa - Suomi
 
Pimeä syksyinen maanantaiaamu rakennustyömaalla, jonka työmaaparakissa työntekijät pukevat ylleen kylmännihkeitä työvaatteitaan. Parakkia lähestyy kuvausryhmä mukanaan firman pomo, 59-vuotias lihava Pertsa, joka on maskeerattu halvalla tunnistamattomaksi. Työntekijöille uskotellaan kyseessä olevan tositv-formaatti työkokeilusta.
 
- Niin joo... tosiaan terve... kaikille tasapuolisesti. Oon Per... Arto, muistaa Pertsa peitetarinansa. - Mikäs sinun nimesi siinä on?
- Jartsa, oon putkipuolella...
- No, Jartsa, onkos sulla ollu tota noin... vastoinkäymisiä elämässä ja tuota... sellasta?
- Noo... niin... ehkä tuota kuppia tulee otettuu joskus liikaa.
- Aha, no entäs sinä siinä, Mika, näen henkilökortista.
- Joo, Mikkehän mä, joo... kuppia tulee otettua aika lailla, ko meinaa jää'ä päälle.
- Jaha... mitenkäs muurari siellä, onko rankkaa, saikulla vissiin aika useasti?
- Tä? Kuppia minäkin, töissäkin tulee tissuteltua joskus, saikulla olin selän takia. Onks sulla jotain kimalletta naamassa?
- Mitä? Missä? Niin että kaikki jätkät deekikselle, vai? Eii... Onko jollain muita ongelmia kuin viinan kanssa läträtessä? Pekka?
- Vittu ota jo toi vappunenä pois, joutais lähtee raudottaa jo.
- SAATANA OON TÄÄLLÄ TYÖKOKEILUSSA JA NYT VITTU PUHUTAAN SAATANA ASIAT SUORIKS!
 
Tunnelma parakissa on vaivaannuttava. Jokainen työntekijä on tunnistanut Pertsan jo pelkän paskan ja vanhan viinan hajusta, eikä pomon liian ylös nostama äänikään pitäisi salaisuutta. Harva kuitenkaan uskaltaa sanoa mitään potkujen pelossa, mitä nyt vilkuilevat kameraa varovasti naureskellen. Jakson aikana ei päästä työmaaparakista ulos ja tunnelma on kuin jouluna lasten tunnistettua joulupukin, joka riehuu kännissä kaadellen huonekaluja.
 
Kun jakson lopussa tulee palautteen aika, pistää Pertsa kaikki katkaisuun ja ottaa Virosta uudet miehet tilalle. Lopulta Pertsa on iloinen lähdettyään mukaan sarjaan.
- Tuleehan tämä halvemmaksi kun tuntiliksat putos puoleen, myhäilee Pertsa - näytetäänkö tää muuten Suomessa?
 
Ensi viikon jaksossa tutustumme Reijoon, joka piiloutuu autokorjaamollaan asiakasautoon, josta kuvaa salaa työntekijöitänsä. Myös vessaan on asennettu kamerat.
 
*spoiler alert!*
 
- Sä istut kaksi tuntia paskalla ja pelaat Candy Crushia?
- Just joo...
- Etkä pese ees käsiäs!
 
Tarkemmin ajateltuna tämä ei edes ollut uusi ohjelmaformaatti.
 
"I am a spirit from everywhere, Heaven, Hell, and the Earth; I am in the air, in houses, any place at any time. I've been created millions of years."
obiwan
04.02.2015 17:41:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Cosmos: Kaikki Elämän huilu koulusta
 
Karjalalippiksinen risuviiksi-ukkeli ajelee kuvitteellisella Toyota Carinalla Huilu-universumin eli Kouvolan keskustan läpi. Aluksesta näkee takapenkin kautta menneisyyteen (alkoholisoituneet vanhemmat ja kesken jäänyt amiksen autolinja) sekä tuulilasista tulevaisuuteen (Pikavipin ulosotto ja huominen rapula pitsa).
 
Vessajono
04.02.2015 18:16:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

obiwan: Cosmos: Kaikki Elämän huilu koulusta
 
Karjalalippiksinen risuviiksi-ukkeli ajelee kuvitteellisella Toyota Carinalla Huilu-universumin eli Kouvolan keskustan läpi. Aluksesta näkee takapenkin kautta menneisyyteen (alkoholisoituneet vanhemmat ja kesken jäänyt amiksen autolinja) sekä tuulilasista tulevaisuuteen (Pikavipin ulosotto ja huominen rapula pitsa).

 
http://fi.wikipedia.org/wiki/Joutilaat
 
Lähetetty Windows Phonesta
EilaPertti
04.02.2015 18:29:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minä ja Lidl. Ohjelmassa seurataan suomalaisen musiikkisivuston jäseniä, jotka ovat muodostaneet palvontakultin saksalaisen kauppaketjun ympärille.
 
"Its either blue cheese with wings or go fuck your mother". -Joey Diaz
R2
04.02.2015 20:32:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Amazing Race-kilpailuohjelma, jossa eri rotujen edustajat ottaa mittaa toisistaan. Kyykky/MaVe viikinki Afrikan Savanneille leijonaa karkuun juoksemaan. Zulupäällikkö avantouintiin. Eskimo saunaan, Latino buddhalaisluostariin hiljentymään jne...
 
Secreterial
04.02.2015 20:37:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Myönnettäköön, että seuraava idea on melko helppo, eikä yhtään innovatiivinen, mutta menkööt:
 
Survivor - Kuopio
 
Kisaajat jätetään Kuopioon ja jaetaan useampaan "heimoon". Kaikille heimoille annetaan tietty määrä rahaa, jolla täytyy hankkia jokin asumispaikka ja ruokaa jne. Kisan edetessä on kaikenlaisia kilpailuja, mm. mäen lasku, johon sisältyy myös pysähtyminen. Sitten on tietenkin aina jonkun pudottava ja pudonnut joutuu jättämään Kuopion.
 
"I never bluff" - Cordell Walker
Sergei Fallinen
04.02.2015 20:41:51 (muokattu 04.02.2015 20:43:53)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Alastomien selviytyjien menestyksen innoittamana tehdään kaikki vanhat suosikit uudestaan, mutta alasti.
 
Alaston masterchef
Alaston Big Brother
Alaston leijonan luola
Alaston diili
Alastomalle maajussille morsian
Ensitreffit alttarilla - Alasti!
Unelmien alaston poikamies
Alaston Suomen huutokauppakeisari
 
vain taito on rajana
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 5 6

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti