Muusikoiden.net
24.05.2018
 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Simpsonit
1 2
Rojekti
11.11.2014 16:05:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tietääkö joku, mitä Simpsoneille on tarkalleenottaen tapahtunut? Kukaanhan ei voi kiistää, että vanhat Simpsonit ovat nerokasta ja hauskaa viihdettä..
 
(Homer selaa postissa tulleita kirjeitä, "Whoa! A lib!", sitten epäilys, "Wait a minute..", kääntää kirjeen oikein päin, "Blaah, a bil.." tai karhu repimässä Simpsoneiden postilaatikkoa ja tätä näytetään televisiosta, Homer seuraa lähetystä kaljatölkki kädessä naurahtaen, "Bad luck for the.." , katsoo tarkemmin postilaatikkoa, josta karhu repinut osan ja alkukirjain puuttuu, "..the Impsons' family")
 
.. ja uudet Simpsonit aiheuttavat myötähäpeää, eivät naurata eivätkä edes hymyilytä vaikka ovat täynnä mukavitsejä. Kyse lienee kohdeyleisön muuttumisesta, ilmeisesti rahasta? Nykyisissä Simpsoneissa on myös runsaasti musiikki- ja laulukohtauksia, jotka aiheuttavat myötähäpeää. Olen siis virallisesti pahoittanut mieleni. En ole muusisten kohtausten ystävä mutta vanhoissa Simpsoneissa jopa laulukohtaukset olivat oikeasti ihan hauskoja.
 
Olispa piano.
varpio
11.11.2014 16:17:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minusta ihan uusimmissakin jaksoissa on välillä ollut jotain ihan hauskaa. Ei niin hauskaa kuin joskus muinoin mutta sen verran etten viitsi valittaa. Simpsoramaan petyin kyllä hieman.
 
Sen olen huomannut että couch gagit tehdään nykyään usein ilmeisesti jonkinlaisissa huumeissa ja niitä pitkitetään tarpeettomasti. Tämän toiminnan motivaatiota en ymmärrä, liekö sitten niin ettei itse jaksoon keksitä enää tarpeeksi asiaa? Ei ole hauskaa se vaan pikemmin pistää miettimään että mitä vittua.
 
Vessajono
11.11.2014 16:50:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onhan se ihan ilmiselvää että lopullinen notkahdus on tapahtunut. Mutta toisaalta, onko se nyt ihmekään, eikös nyt oo menossa 25. kausi?
 
Kyllä ne edelleenkin jaksaa välillä naurattaa ja ihan katsomisen arvoista viihdettä sinänsä. Mutta ei todellakaan enää mitään puhettakaan sellaisesta suunnilleen kausien 5-13 jatkuvasta tykittelemisestä.
 
Lähetetty Windows Phonesta
Jormaz
11.11.2014 16:51:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vanhojen jaksojen juonet on ajattomampia, myöhemmin loppui vissiin käsikirjoittajilla aiheet kesken niin ympättiin nykyajan ilmiöitä mukaan ja kaikenlaisista vierailevista julkkistähdistä tuli oleellisempi osa käsikirjoituta. Suuri vaikutus oli myös Phil Hartmanin hahmojen poistuminen 9. kauden aikana. Joskus sen jälkeen tuli mukaan tietokoneanimaatiokin johon ei ikinä tottunut. 10+ kausia ei ole jaksanut enää seurata koska taso meni niin alas.
 
No tiedäthän.. Tarkoitettu.. tiedäthän..
sub zero
11.11.2014 17:55:22 (muokattu 11.11.2014 17:59:53)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rojekti: .. ja uudet Simpsonit aiheuttavat myötähäpeää, eivät naurata eivätkä edes hymyilytä vaikka ovat täynnä mukavitsejä.
 
Tais olla kahdeksas tai yhdeksäs tuotantokausi, joka tuli suomessa joskus vähän ennen vuosituhannen vaihdetta, mikä oli viimeinen, mitä kattelin. Muistan esim jakson, missä Apu sai jotain kymmenen vauvaa. Pidin sitä aivan typeränä ja se oli varmaan yksi viimeisiä, mitä katsoin. Samoin jäi mieleen pelkistä lauluista koostunut jakso (näköjään 9. kautta), jota jaksoin katsoa pari minuuttia.
 
Muistelen lukeneeni jo joskus 1990-luvun jälkipuoliskolla Groeningilta lausuntoja, että olisi aika lopettaa Simpsonit. Näin ei sitten kuitenkaan tehty.
 
Itse en mitenkään ihmettele sarjan tason laskua, onhan hyvän viihteen tekeminen aina vaativaa ja samasta ideasta on vaikea repiä laadukasta juttua loputtomiin. Se mikä lähinnä harmittaa on, että rahan takia tehdään roskaa (...tosin en ole siis yli 15 vuoteen sarjaa katsonut, mutta tuskinpa tykkäisin nykymenosta)
 
Vehkeet on levällään, sen kanssa eletään, sen kanssa edetään
Presidentti
11.11.2014 18:56:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rojekti: ja uudet Simpsonit aiheuttavat myötähäpeää, eivät naurata eivätkä edes hymyilytä vaikka ovat täynnä mukavitsejä. Kyse lienee kohdeyleisön muuttumisesta, ilmeisesti rahasta? Nykyisissä Simpsoneissa on myös runsaasti musiikki- ja laulukohtauksia, jotka aiheuttavat myötähäpeää. Olen siis virallisesti pahoittanut mieleni. En ole muusisten kohtausten ystävä mutta vanhoissa Simpsoneissa jopa laulukohtaukset olivat oikeasti ihan hauskoja.
 
Komppaan täysillä. Jossain kahdeksannen tuotantokauden jälkeen ote vain katosi koko hommasta. Ja tosiaan, vanhoissa laulukohtauksetkin olivat hauskoja esim. jakso jossa Bart ja Milhous juovat täyssiirappipirtelön ja trippailevat oikein kunnolla. Viimeisenä kuvana näytetään Apun sadistista naurua, ennen kuin musiikki katkeaa ja Bart herää krapula-aamuun.
 
"Linkkejä artikkeleihin tai tutkimuksiin, joissa Hulkon muusikon uran näytöt todetaan merkittäviksi" -Jazzmies
carnation
11.11.2014 19:23:57
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=140257&o=1220
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
Arkka
11.11.2014 19:28:57
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No siis kirjoittajat on vaihtuneet, ei siinä kai kyse mistään muusta ole. Alkupäässähän ne maagisimmat tykitykset tosiaan on. Mutta mun mielestä ihan uusimmat on ollut taas hyviä, ei ihan niin kultaa kuin kulta-ajat (onko mikään?), mutta ihan hauskoja.
 
Vessajono: Onhan se ihan ilmiselvää että lopullinen notkahdus on tapahtunut. Mutta toisaalta, onko se nyt ihmekään, eikös nyt oo menossa 25. kausi?
 
26.
 
aivokuolio
11.11.2014 19:35:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Arkka: 26.
 
Koska näistä on vain 1/3 hyvää ja loput kohtalaisen kehnoa, voiko siis todeta että Simpsonit on paska sarja? Heitin vasta kavereille tuon kysymyksen puolitosissaan ja siitähän tuli melkein tunnin mittanen väkevä inttäminen. Alkoholilla oli osuutta asiaan. Mutta jos vastausvaihtoehtoina on kyllä ja ei, kumman suuntaan kallistuisitte?
ferodoz
11.11.2014 20:13:21
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En mä oo osannut kyllä moittia. Toisaalta se että jos oon kotona, niin istun teeveen ääreen ja avaan subin tasan klo 20.30 on muodostunut sellaseksi refleksinomaiseksi jutuksi ettei sitä noinvain muutetakkaa.
 
Just a face in the crowd.
daredevil
12.11.2014 00:18:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

aivokuolio:. Mutta jos vastausvaihtoehtoina on kyllä ja ei, kumman suuntaan kallistuisitte?
 
On Simpsons edelleen ihan ok viihdettä, mutta eipä harmittaisi vaikka sarja joskus ihan oikeasti loppuisikin..
 
Neljä kanavaa riittää musiikin tekemiseen
ruusteri
12.11.2014 00:29:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

2-9 kaudet ovat itselle ainakin ne ns. kulta-ajat. Ykköskausi oli vielä hieman hakemista, ja ulkoasukin oli melko rosoinen.
 
"Damn good coffee, and hot!"
AP
12.11.2014 07:37:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

aivokuolio: Koska näistä on vain 1/3 hyvää ja loput kohtalaisen kehnoa, voiko siis todeta että Simpsonit on paska sarja? Heitin vasta kavereille tuon kysymyksen puolitosissaan ja siitähän tuli melkein tunnin mittanen väkevä inttäminen. Alkoholilla oli osuutta asiaan. Mutta jos vastausvaihtoehtoina on kyllä ja ei, kumman suuntaan kallistuisitte?
 
Ei ole paska sarja, kyllä se alkupuolen parhaus nostaa kokonaissaldon niin vahvasti plussalle. Ja katsoohan noita vähän tuoreempiakin hihitellen. Plus että onhan tämä omalla tavallaan merkittävä sarja ja pioneeri.
 
Lienee vaan niin hyvin lypsävä lehmä edelleen, että tappaminen on vaikeaa, vaikka pitäisi ameriikassakin myöntää, että aika aikaa kutakin.
 
"Että se tulisi seinän läpi ja kaataisi hellan, ja menisi toisesta seinästä ulos. Sitten muumimamma sanoisi että "kah, nyt taitavat kakkuset uunissa olla hieman vituillaan" -Tempura
Arkka
12.11.2014 14:06:07
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Simpsonit on paskimmillaankin parempaa kuin 99 % sitcomeista, että sikäli toivon, ettei lehmä koskaan kuole.
 
apropoo
13.11.2014 05:52:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Arkka: Simpsonit on paskimmillaankin parempaa kuin 99 % sitcomeista, että sikäli toivon, ettei lehmä koskaan kuole.
 
Juuh. Jossain kohtaa oli aivan järggy tasolasku, mutta nyt munsta korjattu aika paljon (kaikki on suhteellista) - nyt Subilla pyörivät uusinta näkemääni kamaa.. Hyviä juttuja joka jaksossa? Harmi kun en nyt parempaa esimerkkiä muista (tässä ei edes tarvitse tietää yht.kunnall. kontekstia?), mutta sille kun ne oli parkkihallissa, ja ärsytti jotain jätkää näyttämällä liikkeellelähteviltä - turhaan! - ja kommenteille "tuhlasimme hänen aikaansa!", "JA omaamme!" pluz vielä Margenkin naurulle... niin tälle tuli räjähdettyä.
 
Kimmo72
13.11.2014 17:28:49 (muokattu 13.11.2014 17:28:56)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

carnation: http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=140257&o=1220
 
Tunne ja improvisaatio korvaa tekniikan.
"She said I dont like Dream Theater that much, but I had a pen, and some paper, so what the fuck..." -Kevin Moore
LordWinter
13.11.2014 19:08:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vitusti parempaa kuin Family Guyt yms turhakkeet. Sarjakuvakirjatkaan eivät ole yhtään paskempia.
 
"Hahaha, kiristääkö esarista, onko toistuvia tulehduksia? Annas kun Tohtori Jutku silpoo peniisi." -Röntgen-Jeesus
Kipponi
13.11.2014 22:48:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sir olette täysin oikeassa. Silti muutos on aina väistämätön koska ihmiset ja tekijät kyllästyvät ja haluavat kokeila jotain uutta.
Homerin on oltava tyhmä ja tietyllä lailla toisinajattelija. Juu en pidä nykymeiningistä.
 
Tässä maailmassa (universumissa) on lopulta vain yksi laki: Ylivoima vastaan alivoima. Vahvempi ja älykkäämpi voittaa aina heikomman.
ferodoz
18.11.2014 21:10:50
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Judas Priest oli tän päivän jaksossa. Tai guestvoicena siis Rob Halford. Respecting the law, Respecting the law.
 
Just a face in the crowd.
Anti-Social
18.11.2014 21:13:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ferodoz: Judas Priest oli tän päivän jaksossa. Tai guestvoicena siis Rob Halford. Respecting the law, Respecting the law.
 
Death metal. Jepjep
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti