Muusikoiden.net
25.06.2018
 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Girls
1
Tellervo
09.12.2013 00:53:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko täällä muita tämän mainion HBO-sarjan katsojia? Harvinaisen laajalla skaalalla herättää tunteita, nauruhermon kutkutuksesta myötähäpeään, inhoon, suruun, samaistumiseen, myötätuntoon ja kaikkea siltä väliltä. Jotenkin niin todenmakuisia henkilöitä että, kaikessa kärjistyneisyydessäänkin. Kaikkea muuta kuin pintasileä sarja, vaikka toimii osaltaan myös ajan ja paikan kuvana.
 
Tollo Pyllervö
Wolfgang
09.12.2013 06:42:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tellervo: Onko täällä muita tämän mainion HBO-sarjan katsojia? Harvinaisen laajalla skaalalla herättää tunteita, nauruhermon kutkutuksesta myötähäpeään, inhoon, suruun, samaistumiseen, myötätuntoon ja kaikkea siltä väliltä. Jotenkin niin todenmakuisia henkilöitä että, kaikessa kärjistyneisyydessäänkin. Kaikkea muuta kuin pintasileä sarja, vaikka toimii osaltaan myös ajan ja paikan kuvana.
 
Katsoin tästä joskus ehkäpä ekan kauden. Ihan laadukasta settiä, mutta se päähenkilöiden hipsteriys häiritsi.
 
"Lukee mun luku taidolla, että yleinen keskustele eli saa puhua ihan mistä huvittaa" -Janizio
Tellervo
09.12.2013 18:00:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Wolfgang: Katsoin tästä joskus ehkäpä ekan kauden. Ihan laadukasta settiä, mutta se päähenkilöiden hipsteriys häiritsi.
 
Onko niistä muut oikeastaan hipstereitä kuin ehkä se varsinainen päähenkilö eli Hannah? Sen paremmin Marnie, Jessa kuin Shoshannakaan eivät minusta ole. Jessa on enemmänkin hippi ja nuo kaksi muuta sitten taas aika tavallisia muotityttöjä. Tai sitten en kunnolla ymmärrä hipsteriyden käsitettä, mikä ei kyllä sinänsä olisi kauhea ihme...
 
Tollo Pyllervö
Wolfgang
09.12.2013 20:20:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tellervo: Onko niistä muut oikeastaan hipstereitä kuin ehkä se varsinainen päähenkilö eli Hannah? Sen paremmin Marnie, Jessa kuin Shoshannakaan eivät minusta ole. Jessa on enemmänkin hippi ja nuo kaksi muuta sitten taas aika tavallisia muotityttöjä. Tai sitten en kunnolla ymmärrä hipsteriyden käsitettä, mikä ei kyllä sinänsä olisi kauhea ihme...
 
Enpä varsinaisesti edes muista noita hahmoja. Sellainen yleishipsterihtävä maku siitä kuitenkin jäi suuhun:) Jonkun jakson muistan, jossa yksi hahmoista teki duunia tarjoilijana ja sitä katsottiin pahalla, koska ei ollut hipsteruskottava ammatti, kuten valokuvaus tai joku graafikon homma, jota joku toinen hahmoista harrasti.
 
"Lukee mun luku taidolla, että yleinen keskustele eli saa puhua ihan mistä huvittaa" -Janizio
Tellervo
10.12.2013 12:30:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Wolfgang: Enpä varsinaisesti edes muista noita hahmoja. Sellainen yleishipsterihtävä maku siitä kuitenkin jäi suuhun:) Jonkun jakson muistan, jossa yksi hahmoista teki duunia tarjoilijana ja sitä katsottiin pahalla, koska ei ollut hipsteruskottava ammatti, kuten valokuvaus tai joku graafikon homma, jota joku toinen hahmoista harrasti.
 
Ah joo. Sarjalle tyypillistä (itse)ironiaa ja kaksoisvalotusta tuo. Sittemminhän itse päähenkilökin "nöyrtyi" tekemään samaa hommaa ja ko. kahvilatyypistä on tullut keskeinen hahmo.
 
Tollo Pyllervö
itsy
12.01.2014 21:32:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Todella hieno sarja. Tänään Yhdysvalloissa käynnistyy kolmas tuotantokausi. Sarjaan liittyi vastikään pieni kohu, kun tyylitajuton ja typerä toimittaja kysyi aivan tosissaan Lena Dunhamilta, miksi Dunham kehtaa olla alasti televisiossa, vaikka ei ole edes kiihottava, niin kuin Game of Thronesin naiset. Eh.
 
http://www.thewrap.com/judd-apatow- … t-mad-asking-shes-naked-much-girls/
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti