Muusikoiden.net
17.01.2019
Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Sons Of Anarchy - jenkkitahtiin katsoville
1 2 3 4 5 6 7
Secreterial
11.12.2014 13:32:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ali: Se oli sitten siinä. Aika laimeastihan se loppui ja kaikki hommat siististi pakettiin.
 
Melkolailla sellainen loppu, kuin odotinkin. Viimeistään siinä vaiheessa, kun se Jury kertoi Jaxille, että isäpappa taisikin vetää ihan tarkotuksella kalliion, alkoi varmistua se, miten sarja päättyy..
 
"I never bluff" - Cordell Walker
carnation
11.12.2014 13:36:13
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Huvittavan kökösti/halvalla toteutettu ja editoitu nuo viimeiset sekunnit.
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
Thet
11.12.2014 13:55:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

carnation: Huvittavan kökösti/halvalla toteutettu ja editoitu nuo viimeiset sekunnit.
 
Samaan kiinnitin huomiota.
 
Hyvä, että loppui tääkin. Viimeinenkin jakso meni aika pakkopullana.
 
Ali
11.12.2014 16:41:50
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vic Mackey -feattauksesta toki pientä plussaa. Meni muutama sekka tokavikassa jaksossa, että tajus kukas se tuo onkaan.
 
"Jesus was crucified for doing nothing, but God is worshipped for even less." Last.fm Twitter
kazaa
11.12.2014 21:03:27 (muokattu 11.12.2014 21:29:29)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla meni vähän ohi se Ratin ja Lapsenvahdin draamaromanssi, samoin Chibsin ja uuden naisluutnantin. Turhaa, ylimääräistä täytettä ja pehmikettä, ruutuajan ja käsikirjotuksen ois voinu käyttää paremmin. Pettymys oli ensimmäinen tunne kun krediitit lävähti ruudulle viimeisen kerran. Tässäkö tämä nyt oli? Toisaalta tää kausi pyöri niin paljon paikallaan ja tuhlasi aikaa muunmuassa yllämainittuihin epäolennaisuuksiin varsinaisen tarinan kustannuksella, ja jos kymmenes jakso tarjoaa sitä, mitä olen koko kauden ajan odottanut, niin eipä se pettymys yllätyksenä tullut. Kausi on sitä ollut miltei alusta saakka - kun tajusi, miten tarina on rakennettu ja etenee, eli ei etene.
Sekin kertoo jo paljon käsikirjoituksesta, että yhdenkään päähenkilön kuolema ei tuntunut missään, toisin kuin vaikkapa Opien tapauksessa. Tai kuudennen kauden viimeiset hetket, uskomattoman tehokas ja brutaali lopetus, joka tuli ainakin allekirjoittaneelle täysin puskista. Se järkytti, ja siitä tuli oikeasti paha olo. Nyt porukkaa lahdattiin säälimättä ja antaumuksella, mutta ilman tunnetta. "Jaa, tuokin kuoli" sai tuumata useasti uutta sipsikourallista kurotellessa. Ei edes ärsyttänyt, asioita vain tapahtui ilman mitään reaktiota.
 
Saatiin kuitenkin Jaxin ja SAMCROn kertomus pakettiin, parhaimmat kaudet ovat edelleen parasta teevetä ikinä. Hieno sarja, harmi että lopetus lässähti.
 
Too weird to live, too rare to die
Secreterial
11.12.2014 21:27:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kazaa: Turhaa, ylimääräistä täytettä ja pehmikettä, ruutuajan ja käsikirjotuksen ois voinu käyttää paremmin.
 
Jep. Meikä jo mietti jossain seiska-kasijakson kohdilla, että seuraava jakso sais olla jo viiminen. Aivan liikaa turhaa asiaa tähän kauteen työnnettiin ja se pilasi kyllä paljon. Ite tykästyin sillon aikanaan siihen yksinkertaseen "mopojengit tappelee"-menoon ja jotenkin tuntu, että näiden parin viimeisen kauden aikana lähdettiin turhaa laajentamaan juttuja ja tuotiin ehkä vähän turhan isot kuviot sitten mukaan.
 
kazaa: Sekin kertoo jo paljon käsikirjoituksesta, että yhdenkään päähenkilön kuolema ei tuntunut missään, toisin kuin vaikkapa Opien tapauksessa. Tai kuudennen kauden viimeiset hetket, uskomattoman tehokas ja brutaali lopetus, joka tuli ainakin allekirjoittaneelle täysin puskista. Se järkytti, ja siitä tuli oikeasti paha olo. Nyt porukkaa lahdattiin säälimättä ja antaumuksella, mutta ilman tunnetta. "Jaa, tuokin kuoli" sai tuumata useasti uutta sipsikourallista kurotellessa. Ei edes ärsyttänyt, asioita vain tapahtui ilman mitään reaktioita.
 
Opien kuolema oli kanssa melko karu, yksinkertaisen brutaali ja tehokas. Sama toki Taran tapauksessa. Viimisen kauden aikana porukkaa lahdattiin sitä tahtia, että oli tosiaan vähän tasoa "meh" nää kuolemat. Ja nehän nyt pystyi jo ennalta-arvaamaankin, joten eivät silleen tulleet kyllä puskista. Juiceakin piti raahata väkisin mukana kauden loppuun asti, vaikka tiedossa oli, että henki lähtee varmasti. Opien ja Taran kuolemat tuli sen verran puskista, että ne yllättikin kunnolla.
 
"I never bluff" - Cordell Walker
megan
11.12.2014 22:41:12 (muokattu 11.12.2014 23:17:38)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Viimeinen kausi oli aika pitkäveteinen, mutta 2 viimeistä jaksoa oli tosi hyviä. En edes muista mistä se biiffi Augustin kanssa alkoi, ja mitä varten ne vieraat porukat siellä mökillä piileskeli. Viime jaksossa oli jo puhe mayhem votesta, niin oli aika selvä mitä tapahtuu Jaxille. Niket roskiin ja saappaat jalkaan. :D
 
On muuten tommonen vanha Harley aika lailla tyylikkäämpi kuin ne uudet Dynat!
 
kazaa
11.12.2014 22:49:00
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

megan: mitä varten ne vieraat porukat siellä mökillä piileskeli.
 
Niinjoo, tälläkään juonikuviolla ei lopulta ollut mitään tekemistä loppuratkaisun kannalta.
 
Too weird to live, too rare to die
reaper666
07.07.2015 01:21:05 (muokattu 07.07.2015 01:49:13)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nyt on sarja katottu ja ekasta jaksosta asti toivoin, että Jax ottaisi sen sinisen panheadin käyttöön ja ottihan se sitten lopulta. Todella brutaalia meininkiä. Ja alkujaksojen opien ja vaimonsa kuolemat järkyttivät mutta noi parin vikan kauden päähenkilöiden ei enää niinkään. Todella hyvä sarja ja hyvät näyttelijät valittu.
Periaatteessahan tollanen kiva tulkinnanvarainen loppu silleen, että miten Chibs ja myöhemin Abel jatkaa menoa.
Onhan tossa paljon sellaista elokuvajuttua, että murhia koko ajan mutta ei niitä ratkottu yms.
Tuhosko jax nyt ne kaikki päiväkirjamerkinnät sitten? Vai oliko niistä siis ne toiset kappaleet siinä salkussa minkä se antoi Nerolle.
Mut juu huh huh
 
Edit. Clayta syytettiin johnin murhasta vaikka ollutkaan sitten syyllinen vaikka mielestäni kävi selväksi että oli sormeillut sitä pyörää.
Aikamoista tuotteistamista sarjassa. Ja parissa jaksossa silmälasit mutta ei kaikissa. Olivatko ne vain yöaika-ajolasit?
 
Horsebreaker
14.07.2015 14:32:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

katsoin 1.kauden 1.jakson ja toista jaksoo n.10min.
 
Ei lähe. Ei jaksa kattoo enempää.
 
Ali
14.07.2015 14:53:05 (muokattu 14.07.2015 14:53:37)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aikanaan taisin just katsoa 1-2 jaksoa ja sitten lopetin hetkeksi. Palasin kuitenkin sitten sarjan pariin, kun oli tekemisen puutetta, ja kyllähän noi 4-5 kautta ainakin taisi ainakin olla kelpo viihdettä sitten loppupeleissä.
 
"Jesus was crucified for doing nothing, but God is worshipped for even less." Twitter - Discogs
krautio
14.07.2015 23:49:02
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itellä otti päähän, kun välillä viitattiin johonkin tosi vanhaan kauteen ja sen yksittäisiin tapahtumiin. Ei enää muistanut yhtään mitään, kun oli katsonut sen monta vuotta sitten. Pitäisi katsoa ihan pötköön tällaiset sarjat, joissa on monta juonta, jotka jatkuvat ja kehittyvät kaikkien tuotantokausien läpi.
 
Hey Ho, Let's Go!
Secreterial
07.11.2015 13:17:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aloitin tämän Netflixistä uusiksi. Ei tämä olekaan niin hyvä kuin muistin. Heti ensimmäisistä jaksoista lähtien on ollut niitä asioita, mitä viimeisillä kausillakin vielä jankattiin (Jax haluaa pois asebisneksestä ja Claylla on vitusti salaisuuksia menneisyydestä jne.).
 
"I never bluff" - Cordell Walker
kazaa
07.11.2015 13:46:15 (muokattu 07.11.2015 13:48:32)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Secreterial: Aloitin tämän Netflixistä uusiksi. Ei tämä olekaan niin hyvä kuin muistin. Heti ensimmäisistä jaksoista lähtien on ollut niitä asioita, mitä viimeisillä kausillakin vielä jankattiin (Jax haluaa pois asebisneksestä ja Claylla on vitusti salaisuuksia menneisyydestä jne.).
 
Mut näähän on ne juonikuvion kannalta oleellisimmat jännitteet. Miten Jax hoitaa itsensä ulos kerhosta - vai pystyykö siihen ollenkaan? Oikeuttaako aate ja tavoite kyseenalaiset keinot? Mitä Clay salaa ja miksi? Kuinka syvälle se ulottuu?
 
Mjoo, vois alkaa itekin kattelemaan uuestaan läpi. Kaudet 1-4 oon kattonu jo kahesti. Harmi et lopetus oli pannukakku, mut toisaalta sitä osas vähän odottaakin.
 
Too weird to live, too rare to die
Secreterial
07.11.2015 14:12:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kazaa: Mut näähän on ne juonikuvion kannalta oleellisimmat jännitteet. Miten Jax hoitaa itsensä ulos kerhosta - vai pystyykö siihen ollenkaan? Oikeuttaako aate ja tavoite kyseenalaiset keinot? Mitä Clay salaa ja miksi? Kuinka syvälle se ulottuu?
 
Mjoo, vois alkaa itekin kattelemaan uuestaan läpi. Kaudet 1-4 oon kattonu jo kahesti. Harmi et lopetus oli pannukakku, mut toisaalta sitä osas vähän odottaakin.

 
Ilmaisin itseni huonosti. Tämä eka kausi ei nyt sen vuoksi vaikuta niin hyvältä, kun on kerran katsonut sarjan läpi ja ne samat "jännitteet" on siellä viimisilläkin kausilla mukana. Viimeisten kausien tason lasku heijastuu uudella katsomiskerralla ymös näihin uusiinkin, koska käsittämätöntä, että samoja "jännitteitä" selvitellään vielä kuusi kautta myöhemmin...
 
"I never bluff" - Cordell Walker
Secreterial
12.11.2015 21:29:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kolmoskauden eka jakso menossa ja ajokohtauksissa on niin selvät stunttimiehet kuin vaan voi olla :D En aikaisemmin oo kiinnittänyt huomiota, mutta tässä jaksossa on niin räikeästi näkyvillä...
 
"I never bluff" - Cordell Walker
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 5 6 7

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti