Muusikoiden.net
21.04.2018
Soittajasta muusikoksi | Kymen Konservatorio 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Marble Blast
1
Rojekti
28.12.2010 12:27:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aika vähän näitä peliketjuja, joten.
 
http://www.youtube.com/watch?v=KskJPhBULvQ
 
Järkyttävän koukuttava peli. Apple Probookissa vai mikä tämä nyt on, oli vakkarina MB mukana. 100 kenttää, joista olen läpäissyt ylpeänä 82 ja 40:ssä kentässä olen lyönyt kulta-ajan. Joissain jopa alle puolella. Inspiraatio ketjuun tuli kun läpäisin hiton vaikean "köysikentän" jossa kuulaa pitää vierittää erittäin kapeita tasoja pitkin.
 
Joskus 3-4 vuotta sitten nettiin tuli joku pelipalvelu, jossa oli erilaisia pelejä pelattavana 4-8 kaverin porukalle selaimella. En tohdi edes ajatella montako tuntia vietettiin silloisten nettituttujen kanssa Marble Blastia hakaten. Kyllä siinä aika kului kun marmoripallot kolisivat.
 
Onko kukaan muu pelannut tätä? Joskus janoissani latasin PC:lle jonkun MB:n, mutta se oli joku melko vanhanaikainen. Ääniefektit olivat noloja, kentät mauttomia vaikka fysiikka pelasikin. Jäi pelailematta se. Tämä Macissa pelattava blasti on kaikkein paras.
 
Kuinkahan paljon tuosta edes on eri versioita.. sattuuko kukaan tuntemaan jotain ylimaallisen mainiota marmoriversiota?
 
Kyseessä on siis peli, jossa hiirellä pyöritellään kameraa, joka roikkuu kiinteästi marmorikuulan perässä. Kuulaa ohjataan esim. nuolinäppäimillä; hypitään, pompitaan, kierteislentoja, kimmokkeita; kaikkea taidonnäytteitä. Kentät ovat vaativia ja yksinpelissä tavoitteena on ihan vain kerätä timantit tai läpäistä kenttä esteineen vaikkapa alle tietyn ajan. Todella koukuttava jos löytyy peli-intoa. Kentistä löytyy mm. painovoiman suuntaa muuttavia pointteja, kaikenlaista lisämaustetta. Kavereiden kanssa hiton hauska peli: otteluista, joissa on pienehkö ja yksinkertainen kenttä ja 5 marmorikuulaa, tulee erittäin intensiivisiä eikä kyynärpäitä säästellä kun yritetään saada ne kaikkein arvokkaimmat timantit ja kimmottaa kaverit pois. Taitavissa käsissä kuula on tappava vehje..
 
ps. tuossa videossa on näemmä suuri kenttä täynnä hilavitkuttimia. Parhaimmat taistot syntyy pienissä ja ahtaissa. "Marble Blast Online" on vissiin näköjään joku moninpelimesta, lähdenkin heti etsimään!
 
Sinulla ja Yodalla on yhteistä vain koko ja sosiaalinen ulosanti. Ureasynteesissä maksa muodostaa pissaa ilman mitään näkyvää syytä. Munuainen sitten ottaa kuset talteen, tärkeä mies kun on.
itsy
28.12.2010 12:33:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Xbox 360:n Arcade-kaupasta ostettu, järkyttävän monta tuntia tullut pelailtua yksin ja kaverin kanssa aikoja hinkatessa. Mainio peli. Kaikkia viimeisistä tasoista en ole päässyt läpi, kenties ryhdistäydyn joskus.
 
oivoi
Krice
28.12.2010 12:42:20
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rojekti: Kuinkahan paljon tuosta edes on eri versioita.. sattuuko kukaan tuntemaan jotain ylimaallisen mainiota marmoriversiota?
 
Idea on pöllitty Super Monkey Ballista, joka puolestaan lainasi ikivanhasta Marble Madnessista idean hieman uudelleen toteutettuna.
 
Rojekti
28.12.2010 13:56:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo, arvelinkin että se on pöllitty jostain. Hyvä konsepti joka tapauksessa.
 
Itchy: Xbox 360:n Arcade-kaupasta ostettu, järkyttävän monta tuntia tullut pelailtua yksin ja kaverin kanssa aikoja hinkatessa. Mainio peli. Kaikkia viimeisistä tasoista en ole päässyt läpi, kenties ryhdistäydyn joskus.
 
Ai ai ai, nyt täytyy hankkia XBox 360..
 
Sinulla ja Yodalla on yhteistä vain koko ja sosiaalinen ulosanti. Ureasynteesissä maksa muodostaa pissaa ilman mitään näkyvää syytä. Munuainen sitten ottaa kuset talteen, tärkeä mies kun on.
itsy
28.12.2010 14:35:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rojekti: Ai ai ai, nyt täytyy hankkia XBox 360..
 
Alle viidellä eurolla liikenee, ja muutamalla eurolla tarjolla laajennuspaketteja. Itse laite tosin taitaa kustantaa hivenen enempi. Versio on Marble Blast Ultra, joka vaikuttaisi melkoisen samalta kuin Online. Tuntumakin on ohjaimella hyvä. Kinect-versiota odotellessa.
 
oivoi
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti