Muusikoiden.net
27.04.2018
 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Command & Conquer: Red Alert
1 2
Antti1997
19.12.2010 09:53:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ja nimenomaan se alkuperäinen Red Alert. Kuinka moni muistaa/pelaa vielä? Tämän kanssa tuli junnuna yhteen aikaan vietettyä kaikki vapaa-aika, ja nyt kun löytyi ohjeet joilla tämän sai toimimaan Windows 7:ssa, niin täytyihän se taas alkaa sotia. :)
 
Tällä hetkellä olen aika ärsyttävästi "jumissa" molemmilla osapuolilla. Neukuilla tehtävässä 5, jossa täytyy kaapata Liittoutuneiden Radar Dome sekä vallata iso saari, ja Liittoutuneilla tehtävässä 7, jossa niin ikään pitäisi Radar Dome vallata ja tuhota kaikki Sub Penit. Pari kertaa mennyt ketuiksi, mutta eiköhän se tästä..
 
Tuossa vielä vähän gameplay-videota: http://www.youtube.com/watch?v=pGmci9qfjOQ&feature=related
 
Keskustelkaa!
 
Pitäkää kaikki asiat hyvin.
Decadetroll
19.12.2010 10:48:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuossa kaivelin varastoja eräs kaunis päivä ja löytyi red alert pahvipakkaus, jossa on sisällä peli, kaikki alkuperäiset manuaalit yms tauhka. Olihan se (ja on kai se vieläkin) kovvaa kammaa.. Läpi tuli pelattua pariin otteeseen nappulana se.
 
"vedän tähän häröön taustaan jotain häröä lirutusta ja trillejä ja pari norsun ääntä."
masterhat
19.12.2010 11:03:50 (muokattu 19.12.2010 11:04:07)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jokunen päivä sit löysin laatikosta jonkuu collectors boksin jos on se kaikist eka c&c, sekä myös red alert ja monta muuta. RA tosiaan hakattuna junnuna halki poikki pinoon moneen kertaan, yhen skirmish-tehtävän pelailin tos joku päivä, mut tosiaan liian kulunut peli nykyisellään, mut silti aikansa klassikko, joskin se eka c&c oli vielä parempi ja Red Alert vain kopio siitä hiukan modatuin joukoin
 
''On moraalitonta antaa tyhmien ihmisten pitää rahansa''
Bluesmies
19.12.2010 11:35:49
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Voi hitto että tätä tuli geimattua silloin aikanaan. Yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä.
Antti1997
19.12.2010 11:39:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Perhanan perhana, nyt turhauttaa. Pelasin nimittäin juuri noin pari tuntia tuota aiemmin mainitsemaani Sovietin vitosmissionia jossa piti "turvata saari", eikä ollut mitään toivoa päästä sinne saarelle vihollisen laivaston läpi, joten jouduin sitten pelkillä Yakeilla tuhoamaan jäljellä olevat panssarivaunut, malmirekat ja muut. Eihän nuo luodit oikein niihin pure, ja aikaa meni tuhottomasti. Lopulta kun olin saanut kaiken saarella olevan tuhottua, ei tullutkaan Mission Accomplishedia... Prkl, myös nuo laivat täytyy tuhota!!! Ei mitään toivoa, Destroyerit ampuu Yakit hetkessä alas, ja mun malmivarannot on loppu joten en saa enää rahaa uusiin. Prkleen prkl.
 
Pitäkää kaikki asiat hyvin.
jigsore
19.12.2010 12:52:48
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei ole juurikaan kokemusta Red Alertista, mutta ekaa C&Ctä tuli tahkottua aikanaan. Kovo piti muistaakseni nimetä NODksi tai GDIksi että sai pelin toimimaan, joku piraattiversio taisi olla.
sn
19.12.2010 13:17:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Huippupeli. Pelasin pleikkari ykkösellä aikoinaan, eikä edes hiiren puute vähentänyt peli-iloa. Nythän se on jo freewarea, täältä voi ladata: http://www.commandandconquer.com/classic/
 
hullu_ukko
19.12.2010 13:17:49 (muokattu 19.12.2010 13:24:31)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Our base is under attack, insufficent funds, low power, unit lost, unit lost, our base is under attack, insufficent funds, unit lost, mission failed.
 
Muistoja... Hieman karjuin, kun en saanut hyllyssä pölyttynyttä Red Alertia kaikkine lisäosineen toimimaan tällä mun läppärillä. Ilmeisesti liian hyvä käyttöjärjestelmä (Windows 7, 64bit) ja muutenkin tehoa on ilmeisesti vähän överimäärä siihen nähden, että pelillä on ikää kohta 15 vuotta...
 
E: Ikuisesti mieleeni on syöpynyt hetki, jona pelasin jotain skirmish-kenttää tai single missionia (oliko tässä edes sellasia?) ja törmäsin sitten neuvostoliittolaisella panssarikolonnallani yksittäiseen teknikkoon (niitä siviilijätkiä, joita ilmestyy välillä tietyistä rakennuksista, kun ne tuhoutuu), joka sitten räjähti tavallista ydinohjusta vastaavalla voimalla. En vieläkään tiedä, johtuiko räjähdys tuosta teknikosta vai sattuiko joku panssarivaunuista osumaan laatikkoon, jonka aktivointi olisi voinut aiheuttaa tuon. En omistanut ohjussiiloa, kuten ei omistanut vihollinenkaan, joten vahinko tai vihollisen ydinisku on poissuljettu vaihtoehto.
 
M.A.C.H.O. # 5 AIL PI PÄK | Et varmaa ole ainoa, mutta mielestäni sinä olet aina ollut mnetin vittumaisin jätkä.-trashjones
Tympee Huttunen
19.12.2010 13:36:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mahtava peli, alkuperäinen löytyy jostain hyllystä. Tuli hankittua myös Aftermath-lisäosa, jossa oli muutama uudistus. Taistelukoirat oli kyllä suosikkeja, ei mennyt kuin hetki ja jalkaväki oli palasina. Mutta Tesla Coilit olivat ehdoton suosikki, niillä pisti vihollisen kylmäksi nopeaan.
Hetfield
19.12.2010 14:17:39
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joku pari vuotta sittenhän täällä oli puhetta, kun tuli ilmaiseksi ladattavaksi tuo. Silloin imutin ja sain jopa toimimaan, pelasin ihan hulluna sitä. Toimiva peli näinkin pitkän ajan jälkeen. Ei paljon grafiikan vanheneminen haittaa.
 
I quit the band... Now I just play with myself.
Antti1997
19.12.2010 18:39:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hullu_ukko: Muistoja... Hieman karjuin, kun en saanut hyllyssä pölyttynyttä Red Alertia kaikkine lisäosineen toimimaan tällä mun läppärillä. Ilmeisesti liian hyvä käyttöjärjestelmä (Windows 7, 64bit) ja muutenkin tehoa on ilmeisesti vähän överimäärä siihen nähden, että pelillä on ikää kohta 15 vuotta...
 
http://www.youtube.com/watch?v=AbyHSLtuBuU&feature=related
 
Näillä ohjeilla sain ainakin itse toimimaan täydellisesti juurikin 64bit seiskassa. :)
Lopulta enää vain pelin värit bugittivat, mutta ne sai normaaliksi kun avaa pelin ajaksi Ohjauspaneelin Näytön tarkkuus -ikkunan.
 
Pientä kikkailua vaatii, mutta onhan se sen arvoista, hehe.
 
Pitäkää kaikki asiat hyvin.
Techno-Allah
19.12.2010 20:40:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ah, niin hienoja muistoja.
 
Ostin viikkorahoillani nollakaapelin ja "laniteltiin" parilla 486:lla itsetehtyjä kenttiä pepsin ja sipsien voimalla. mm. Normandian maihinnousukenttä, jossa oli pari helvetin isoa saarta ja molemmissa loputin määrä sitä arvokkaampa harvesterilla kerättävää. Toinen rakensi tietenkin ihan älyttömän Atlantin vallin pill boxeistaan omalle saarelleen ja toinen rantautui maihin loputtamalla määrällä mammuttitankkeja...
 
Ihania aikoja....
 
"Congratulations. You've just discovered the secret message. Please send your answer to Old Pink, care of the Funny Farmhouse".
Icy-Sun
19.12.2010 21:58:50 (muokattu 19.12.2010 22:03:12)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla on tallessa vielä jokin keräilijän versio pahviboksi. Sisältää Red Alertin ja molemmat lisäosat, jotka on muuten helvetin kovia. Hakattu läpi lisätehtäviä myöten. Muistan itsekin, että tuo yllä mainittu Soviet-levyn vitoskenttä oli aikoinaan helvettiä ja yleensäkin levyn tehtävät, joissa oli paljon laivataisteluja.
 
E: Lisäksi on tallessa myös alkuperäinen C&C, Tiberian Sun ja PS1 versio RA:sta. On ne vaan aina yhtä hienoja.
 
Moisista ei koskaan kannattaisi luopua. Snes-konsolin hävittäminen on suurin vitutuksen aihe aina, kun alkaa miettimään vanhoja pelejä..
 
Beyond here lies nothing...
masterhat
19.12.2010 22:29:22 (muokattu 19.12.2010 22:29:50)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

just sain kuukaus sit snessin taks piiiiitkältä lainalta, ja oliha niitä taas hienoo mättää. pleikkaril tulee nykyisellään melkee mätettyy pelkkää battlefieldii netis. nyttenkin vissii ollu jo assasin's griidit ja muut muoveis hyllys pitkän aikaa. jotain kokeilin, mut ei noihin jaksa enää samal taval perehtyy.
 
tietokoneellakin tullut oikeestaan pelailtua vaa vanohi klassikoit: ufo2 terror from the deeppii, master of magicii, ja tietty ikisuosikkia fantasy generalia. myös diablo kakkosta tuli vedettyy aika kybäl tos pari vuotta sit taas uus räkä nokas
 
snes oli kultaa, peli päälle ja ohjain käteen, ja sit mentiin. se o koneen ehdoton vahvuus
 
''On moraalitonta antaa tyhmien ihmisten pitää rahansa''
Mad-Mike
20.12.2010 03:24:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Muistan ja pelaan. Hieno peli vieläki pakko myöntää. Ite omistan ton First Decade-paketin ja sehä sisältää kaikki C & C :t ekasta aina Generalsiin asti.
 
-Half Step Down-
Thule
20.12.2010 13:10:44 (muokattu 20.12.2010 13:15:59)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tiberian Sunista kyse, mutta sopinee otsikon alle.
 
Kuinka mä saan kuvan pelin aikana koko näytölle? 800*600-resoluutiolla sivuihin jää melkoiset palkit, enkä oikein keksi kuinka kuvaa saisi venytettyä. Astetta pienemmällä resoluutiolla palkitkin ovat pienemmät, mutta tarkkuus toki kärsii. Resoluutio Windowsissa on 1366*768.
 
EDIT: Ha, helposti. Muuttaa pelin .ini-tiedostoon suoraan uuden resoluution. Toiminee näiden muidenkin kanssa.
 
Obi-Wan Kenobi is like god, but with better weapons.
Vainhaalee
20.12.2010 14:05:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En ole koskaan pitänyt strategiapeleista, mutta Red Alert oli tullessaan todella loistava.
Pelattiin serkun kanssa moninpeliä ja mikään ei ollut tyydyttävämpää kuin rushata mammuttitankeilla toisen tukikohtaan tai pimentää kokoenergiantuotanto hyvin kohdistetulla ydinpommilla.
 
Kyykkyviulisti
Bluesmies
20.12.2010 15:33:28
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Thule: Tiberian Sunista kyse, mutta sopinee otsikon alle.
 
En tiedä, mutta voi vittu että tuo olikin sitten hirveä paska lähes täydellisen Red Alertin jälkeen.
hullu_ukko
20.12.2010 16:06:29
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bluesmies: En tiedä, mutta voi vittu että tuo olikin sitten hirveä paska lähes täydellisen Red Alertin jälkeen.
 
Tämä kyllä... Asentelin koneeseen Tiberian Sunin ja Firestorm-lisäosan paremman puutteessa ja kyllä on muuten saatanan köyhä tekele Red Alertiin verrattuna.
 
M.A.C.H.O. # 5 AIL PI PÄK | Et varmaa ole ainoa, mutta mielestäni sinä olet aina ollut mnetin vittumaisin jätkä.-trashjones
TheMurno
24.12.2010 17:27:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ite oon enemmän RA2:n ja Yurin poikia, mutta ykkösestä muistan tietysti mammuttitankit ja sitten jotkut perkeleen laivat joilla sai vihollisen tukikohan tuhottua melkein kentän toiselta laidalta.
 
Musiikin perusteella ensimmäiseksi mainittu voittaa kevyesti: http://www.youtube.com/watch?v=f7jSig5_N3o
 
Fake and gay
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti