Muusikoiden.net
22.06.2018
 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Harper's Island
1 2
embe
12.11.2009 22:14:58 (muokattu 12.11.2009 22:29:24)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ihme kyllä en haulla löytänyt ohjelmaan liittyvää ketjua, joten tässä se nyt on.
 
Jäin koukkuun ensimmäisestä jaksosta lähtien - olin aika skeptinen mainosten perusteella, koska en uskonut tv-sarjan voivan olla kovin pelottava. Kyllä tätä katsellessa on saanut yllättyä ja järkyttyä useammin kuin kerran. Tämän illan jakso loppui hyvin surullisesti, ihan itketti. Se voi kyllä liittyä hormonitoimintaankin, mutta herätti kumminkin tunteita. En kyllä yhtään osaa arvella, miten sarja aikanaan päättyy. Montakohan jaksoa siihen on tehty? En viitsi googlettaa, etten vahingossakaan saa tietää juonipaljastuksia!
 
Mielipiteitä sarjasta?
 
Edit. Jos jollain muullakin näkyy tuo otsikko tyyliin "Harper&8#s Island" niin ihan heittomerkkiä yritin laittaa, mutta jostain syystä se tulee esiin tuommosena....?
 
You have to stop the Q-Tip when there's resistance.
jjl87
12.11.2009 22:31:17
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo. Mainokset vaikutti lupaavalta ja lähes joka jakson oonki kattonu. Ajattelin jotta pitkästa aikaa jotain muuta ku sitä tositeevee paskaa!
 
Noh, jo muutamis ekois jaksois oli sellasia epäloogisuuksia että naama hukku käsien alle muutamaan kertaan. Kuitenki ajattelin sinnikkäästi "pakko kattoa, tänhän on oltava parempaa ku tositeevee!"
 
Tän päivän jakso oli kyllä pohjanoteeraus. Kaikilla muilla haulikot ja ei saa yhtä miekkamiestä hengiltä! Ei herraisä! Siel baariski jätkä jäi puukon kans taiteleen sillä välin ku haulikolla varustettu muija pakenee vessaan! :D Ja kuinka monta hutilaakia oli täs jaksos! ARGH!
 
Ja siel kirkos: sinne mentäes oli pimeetä. Sit se muija katos ja voela! yhtäkkiä oli valoosaa! Istuko ne kirkonpenkillä monta tuntia miettimäs ja ihmettelemäs jotta "Naiset, aina katoomas jonneki niinku valomerkin aikaan!"
 
Alan oikeesti epäillä että ne on tahallaan tehny tosta sarjasta tollasen epäloogisen. Ainaki herättää tunteita jos ei muuta. Eikai auta ku lainata "Kymmenen pientä neekeripoikaa" kirjastosta ja lukea kuinka ne hommat oikeesti pitäis hoitaa.
 
Toinen tykkää äiteestä ja toinen Tytistä...
Toveri
12.11.2009 22:33:51
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En ole katsellut, koska Nelosen puoli vuotta ennen ohjelman esittämistä alkanut mainoshypetys alkoi vituttaa. Sama homma on käynyt esim. Lostin kohdalla
 
matkalla on odotellaantavaraa saapvukasi saksa holanitoiosta.
Void
12.11.2009 22:38:49 (muokattu 12.11.2009 22:39:21)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aikalailla samoilla linjoilla jjl87:n kanssa. Hyvää viihdettä, jota pienet mokat ja epäuskottavuudet heikentävät. Ihan katottavaa touhua kuitenkin. Jotenkin tuo murhaajan paljastuminen oli pienehkö pettymys, kun aluksi herätteli ajatuksia tekijän löytyvän hääväen joukosta. Olisi vaan pysynyt mysteeri loppuun asti, varjoista iskevä ja juonitteleva tappaja oli paljon hienompi hahmo kuin haarat levällään kulmien alta kyyläilevä patu... jota hölmöt ei saa hengiltä ees lähietäisyydeltä kahden haulikon kanssa.
 
War... war never changes.
Tympee Huttunen
12.11.2009 22:38:59 (muokattu 12.11.2009 22:39:54)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Todella huono sarja, mutta silti nyt on pakko katsoa:) Kuten tuossa oli jo mainittu, niin uusi jakso oli todellinen pohjanoteeraus epäloogisine kohtauksineen. Toki jo aiemmissa on ollut paljon sellaisia juttuja, missä ei ole ollut mitään järkeä. Tällä kertaa vain ne kaikki haulikolla ohi ampumiset yms. olivat jo hieman liikaa. Harmi, että se britti meni kuolemaan. Sarjan ainoa hahmo, jossa oli vähän persoonaa.
 
Itse arvasin jo aikapäiviä sitten, että siellä on Wakefieldin poika tappamassa. Itse Wakefield tuli yllärinä, ehkä he tuotantotiimissä tajusivat että olisi jo liian hankala sovittaa vain yhtä tappajaa. Onko poika se, jota taas tämän päivän jakso antoi olettaa? Itse veikkasin aika alkuvaiheessa parempaa kanditaattia siihen hommaan. Katsotaan, miten käy.
 
^ Ylläolevaan kirjoitukseen tarkennus, että luulen toisen murhaajan hengailevan koko ajan sujuvasti muiden mukana.
apenaattori
13.11.2009 11:09:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SPOILERVAARA ELLET OLE NÄHNYT ALKUPÄÄN JAKSOJA
 

 

 
En lukenut koko ketjua spoilereiden pelossa, mutta tietääkö kukaan mistä noita jaksoja voisi nähdä jälkikäteen? Missasin jakson Kellyn hirttämisen jälkeen, olen sen jälkeen vain ottanut kaikki digiboksille eli aika monta jaksoa on rästissä. En halunnut jättää tuota jaksoa väliinkään.
 
http://img439.imageshack.us/img439/1020/vrjohtoptsqi7.jpg
reverend
13.11.2009 11:28:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mainokset lupailivat katsottavaa sarjaa ja mielenkiinto heräsi, mutta totuus on täysin toinen. Tosiaan Lost on ehkä hyvä vertailukohta, mutta se sentään säilytti mielenkiinnon parin kauden ajan, kun taas Harper's Island on ollut alusta asti täyttä kuraa. Ja näyttelijät on ilmeisesti valittu vain ulkonäön perusteella sarjaan. Kaipa tuon kuitenkin voisi katsoa loppuun asti kun on aloittanutkin, ei vissiin ole enää montaa jaksoa jäljellä, eihän?
 
päänahka
13.11.2009 11:51:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En jaksanut katsoa ekaa jaksoa loppuun.
 
Embe: Sulla on áksenttimérkki otsikossa. Heittomerkki tulee tuosta ä:n vierestä.
 
Työ norjat, Zorron yöstä nouskaa.
kk80
13.11.2009 13:45:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tosiaan Lost on ehkä hyvä vertailukohta, mutta se sentään säilytti mielenkiinnon parin kauden ajan, kun taas Harper's Island on ollut alusta asti täyttä kuraa.
 
Itse en näe yhteyksiä Lostiin. Lost on sentään kunnianhimoinen, tavallisuudesta poikkeavaa kerrontaa sisältävä sarja ja Harper's Island on teinien puukkohippaa.
 
Ja näyttelijät on ilmeisesti valittu vain ulkonäön perusteella sarjaan.
 
Olihan tuolla se pakollinen ahne läski (josta luonnollisesti hankkiuduttiin eroon heti tilaisuuden tullen)mutta muuten casting koostuu mallimitat täyttävistä nuorista kinkuista. Noh, tässähän ei mitään pahaa ole.
 
Itse odotin, että kyseessä olisi joku jännä remake kymmenestä pienestä neekeripojasta mutta ei sinnepäinkään. Varmaan joku mullistava käänne tulossa vielä juonen suhteen mutta muuten aika tylsä ratkaisu laittaa joku ulkopuolinen, kaikkivoipa sälli murhaajaksi.
 
Ihan viihdyttävä sarja jo kömpelyytensäkin vuoksi. Aina tuo tositv:t voittaa.
 
Pro Helminen. Raipe Vancouveriin 2010!
kozmik
13.11.2009 19:45:19
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ihan ok sarja mun mielestä. Ei kovin pelottava kylläkään, mutta ihan hyvää viihdettä kylläkin. No joo, olipa omaperäinen kannanotto.
 
***lievä spoileri***
 
Kuulopuheiden mukaan sarjan loppuratkaisu on "ihan uskomaton", eli luulen kyllä jonkun ison käänteen olevan tulossa vielä. Toivotaan näin, koska jos tässä kohtaa ei enää muuta tapahdu kuin että nähdään ketkä jää henkiin ja kuka sen Wakefieldin ottaa hengiltä, niin se on kyllä sitten ihan hanurista.
 
"Pimeinä aikoina uskonto sopii parhaiten ohjaamaan ihmisiä, aivan kuten sokea mies on paras opas säkkipimeänä yönä... Mutta kun päivä koittaa, on typerää käyttää oppaina sokeita vanhuksia." -Heinrich Heine
papitsu
13.11.2009 20:17:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Toveri: En ole katsellut, koska Nelosen puoli vuotta ennen ohjelman esittämistä alkanut mainoshypetys alkoi vituttaa. Sama homma on käynyt esim. Lostin kohdalla
 
Itsehän en ollut kuullutkaan koko sarjasta, ennen kuin pari tyyppiä alkoi siitä parin ensimmäisen jakson ilmestymisen jälkeen puhua. Ihan vittuillakseni googletin suurimmat spoilerit ja pilasin kaikkien ilon.
 
Mielipiteeni on fakta.
washburn21
13.11.2009 20:53:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ensimmäiset jaksot olivat melko tylsää, mutta nyt kun seurueelle on tullut ilmi etteivät he pääse saarelta pois niin sarja on muuttanut muotoaan kokonaan!
 
Tietenkin kyllä joku huomionhakuinen idiootti koulussa pilasi kaikkien ilon spoilaamalla lopputapahtumat, mutta sillälailla olen epätietoisuudessa etten tiedä ketkä jää eloon...
 
...
embe
13.11.2009 21:05:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

päänahka: En jaksanut katsoa ekaa jaksoa loppuun.
 
Embe: Sulla on áksenttimérkki otsikossa. Heittomerkki tulee tuosta ä:n vierestä.

 
Hö. On aina tullut laitettua tuo yläpilkku joka paikkaan, vaikka näemmä käyttötarkoitus onkin toinen. Kaikkea sitä oppii :)
 
En ole itse keskittynyt sarjassa epäloogisuuksiin - avoimin mielin olen ottanut sen pelkän viihteen ja kauhun kannalta. Ja kaippa nuo virheet on jääneet huomaamatta kun aina yhdeksän aikaan olen ollut kohtuullisen väsyksissä :P
 
You have to stop the Q-Tip when there's resistance.
Matjardo
14.11.2009 19:07:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sarja katsottu läpi jokunen aika sitten. Ihan ok, ei mikään ihmeellinen. Vähän sellanen tiedän mitä teit viime kesänä tai scream -fiilis kokoajan, ja kuten aiemminkin sanottu, hämmentävän epäloogiset jutut välillä saivat vähän tunnelman laskemaan. Oma lempparihahmo oli juuri se pieni brittimies, hauska tyyppi. Ja loppuratkaisusta sen verran, että aavistusta oli loppua kohden, mutta kyllä se silti onnistui yllättämään. Se sentään pelasti aika paljon, ettei ollut niin ennalta arvattavaa loppua. Mutta juum, ihan hyvää tollasta kevyttä muka pelottavaa viihdettä.
 
Two beers or not two beers?
Tympee Huttunen
19.11.2009 22:02:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hah, arvasin syyllisen melkein alusta asti!
teukka
20.11.2009 07:58:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuo paljastui lopulta lähes huonoimmaksi sarjaksi mistä on kohuttu viime vuosina.
Pari ekaa jaksoa ihan ok mutta sen jälkeen meni aivan överiksi ja olen katsonut vain koska mitään muutakaan ei ole tullut. Aivan turha.
 
There´s only one rule of metal...PLAY IT FUCKING LOUD!!!
kiriminni
20.11.2009 22:41:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kannattaa lukea pari oikeista sarjamurhaajista tehtyä kirjaa.
Tämähän on kuin Nalle Puhin seikkailut.
Ei oikeat psykopaatit näin toimi.Katsonut silti joka jakson.Ei kovin uskottavaa.
 
carnation
21.11.2009 11:48:43 (muokattu 21.11.2009 11:49:08)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kiriminni: Kannattaa lukea pari oikeista sarjamurhaajista tehtyä kirjaa.
Tämähän on kuin Nalle Puhin seikkailut.
Ei oikeat psykopaatit näin toimi.Katsonut silti joka jakson.Ei kovin uskottavaa.

 
Jos Andrei Chikatilon tekosista tehtäisiin tv-sarja, tuskin edes HBO sitä uskaltaisi näyttää.
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
kiriminni
21.11.2009 14:21:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pistetään edellistä paremmaksi.Todellinen psykopaatti jolla oli
kaikki perversiot Albert Fish.Tuomittiin viidestä murhasta sähkötuoliin,mutta
omien sanojensa mukaan tappanut ainakin 100 lasta.
Näitä ei voi edes yrittää ymmärtää...
 
AP
23.11.2009 09:44:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kiriminni: Pistetään edellistä paremmaksi.Todellinen psykopaatti jolla oli
kaikki perversiot Albert Fish.Tuomittiin viidestä murhasta sähkötuoliin,mutta
omien sanojensa mukaan tappanut ainakin 100 lasta.
Näitä ei voi edes yrittää ymmärtää...

 
Samoin se Ed Gein oli aika herttainen ukkeli, otti hengiltä naisen jos toisenkin -- säilöi osan ruumiista ja askarteli näiden nahoista muun muassa vaatteita ja lampunvarjostimia. Viehättävää.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ed_Gein
 
"Että se tulisi seinän läpi ja kaataisi hellan, ja menisi toisesta seinästä ulos. Sitten muumimamma sanoisi että "kah, nyt taitavat kakkuset uunissa olla hieman vituillaan" -Tempura
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti