Muusikoiden.net
27.04.2018
 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Flashforward - Lostin manttelinperijä?
1 2 3
Kulkunen
03.10.2009 14:43:03
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://www.imdb.com/title/tt1441135/
 
"A mysterious global event causes everyone on the planet to simultaneously lose consciousness for 2 minutes and 17 seconds, during which people worldwide see what appear to be visions of their lives approximately six months in the future, April 29, 2010. Every person has seen a vision that is occurring at the exact same time, adjusting for their local time zones. It is quickly established that the visions were shared. If one person was with another in their vision, the other person also reports the same events in their vision. The event results in deaths from accidents and leaves the survivors wondering whether what they saw will really happen."
 
- Wikipedia, http://en.wikipedia.org/wiki/FlashForward_%282009_TV_series%29
 
Onko kukaan muu vielä katsastanut sarjaa, josta ainakin ABC toivoo Lostin seuraajaa? Pari ensimmäistä jaksoa on tullut, itse juuri katsoin pilotin. Tuttuja naamoja Lostista tuntui pyörivän turhankin paljon kuvioissa ja melodramaattisuutta voisi vääntää 11:stä hiukkasen vähemmäksi (hidastettu juoksukohtaus on aina niin hieno), mutta sarjan ennakkoasetelma on ihan mielenkiintoinen. Oletettavasti sarja keskittyy siihen, kuinka kukin hahmo reagoi näkemäänsä tulevaisuuteen ja toteutuuko heidän näkemänsä tulevaisuus sellaisenaan. Suurta mysteeriä siis vaikka muille jakaa. Veikkaisin, että jos Lostin epärealistisuus häiritsi, tämäkään sarja ei tule kiinnostamaan, mitä nyt vähemmän mystiikkaa ja mytologiaa lienee luvassa.
 
Suomessa Nelonen on napannut ohjelman itselleen ja kotimaan ruuduissa tämä alkanee pyöriä ensi vuonna.
 
PS: Bongatkaa Oceanic Airlines pilotista.
 
The downward spiral never ends.
Faster
03.10.2009 17:28:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

2 jaksoa katsottuna. Eipä oikein vakuuta vielä, ihan mielenkiintoinen tuo lähtökohta mut jotenkin tuntuu vielä että jotain puuttuu.
 
Lupaava kuitenkin, toivottavasti paranee tulevien jaksojen myötä kuten lostikin aikoinaan.
 
Ali
04.10.2009 12:46:43
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Laitetaanpa tarkastelun alle.Kiitoksia vinkistä.
 
"Jesus was crucified for doing nothing, but God is worshipped for even less"
Levylista
Perzzza
04.10.2009 12:56:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaksi jaksoa katsottu ja vaikka alku olikin hieman ontuva, nyt alkaa pikku hiljaa jäämään koukkuun. Arvelen, että salaliittoteorioita tulee olemaan suht paljon!
 
Kolmatta jaksoa odotellessa...
 
Siinä kaksi valokeilaa muodostaa sydämen, savu nousee ja nainen nauraa. -Broadcasters
Johnny Buzz
04.10.2009 13:21:32
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Täytyypä pistää lataukseen. Kiitokset vinkistä!
 
www.soulstab.com www.myspace.com/soulstab
Primitive Communication nyt kaupoissa!
Alphie
04.10.2009 15:04:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vinkistä iso kiitos, seurantaan menee!
carnation
04.10.2009 15:33:39
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuollaista perusviihdyttävää jännitystä tyypillisillä koukutuksilla ja cliffhangereilla. Kyllähän nuo kaksi ensimmäistä jaksoa ainakin katsoi suht kivuttomasti, vaikka "se jokin" puuttuu. Hahmot ovat aika kuivia suurimmaksi osaksi. Teoriassa sarja voi kuitenkin edetä vaikka mihin, joten annetaan nyt mahdollisuus. Tämä voi ehkä kasvaa arvaamattomiin mittasuhteisiin kuten Lost, tai sitten kapsahtaa katajaan Heroesin malliin (ainakin itse menetin täysin kiinnostuksen kyseiseen sarjaan ykköskauden jälkeen). Tästä kontekstista voi saada enemmänkin irti kuin pelkkää salaliitto-, takaa-ajo- tai mysteerinratkontajännitystä. Enemmän substanssia ja tarttumapintaa hahmoihin, niin ehkä tästä voi tulla jotain, ja harvat sarjat nyt muutenkaan kahdessa jaksossa näyttävät koko potentiaaliaan. Nykyään vain nämä abc/fox-/nbc-sarjat eivät suuremmin jaksa enää kiinnostaa suuren hömppäkertoimen ja sisäsiisteyden vuoksi, ja parhaat tekeleet löytyvätkin hbo:lta, showtimelta tai fx:ltä. Mutta katsotaan mitä Flashforwardista tulee...
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
Milkop
04.10.2009 20:52:14
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Perus jenkkihötöä tuntuisi olevan parin jakson perusteella. Hahmot ovat ohuita eikä niiden kohtalosta jaksa välittää, CGI-räjähdykset ovat harvinaisen kökköjä eikä touhu muutenkaan juuri hetkauta suuntaan tai toiseen. Potentiaalia kuitenkin on, joten ei vielä kannata mennä sarjaa täysin lyttäämään. Kyllä tätäkin varmasti tulee seurattua, varsinkin kun True Bloodkin on tauolla. Idea on sen verran kiinnostava.
 
"People are fucking boring. You know what would be great for a guy like me? To be in a coma." -George Carlin
Ali
04.10.2009 20:54:38
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Juuh, Ei kyllä eka jakso oikein vakuuttanu. Aivan liian grandioosa-jenkkimeinkiä omaan makuun: ohjaus, musiikki, lavasteet, heikot CGI:t, kaikki eteni todella nopeasti ja väännettin katsojalle rautalangasta (tämä ärsyttää aina todella paljon). Oikeastaan kaikki ärsytti, eikä näyttijätyökään vakuuttanut suurimmalta osalta. Vähän sellainen "Lost vähän yksinkertaisemmalle katsojalle" tuli mieleen. Ehkä tälle vielä parin jakson verran antaa mahdollisuuden muuttaa mieli.
 
"Jesus was crucified for doing nothing, but God is worshipped for even less"
Levylista
Johnny Buzz
04.10.2009 22:30:05
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mun mielestä tää vaikutti ihan hyvältä sarjalta ekan osan perusteella. Asetelma on ainakin kieltämättä aika kutkuttava.
 
www.soulstab.com www.myspace.com/soulstab
Primitive Communication nyt kaupoissa!
Thet
08.10.2009 23:09:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Katsoin ensimmäisen jakson. Pitkälti samoilla fiiliksillä kuin muutkin ketjuun kirjoittaneet. Ideahan on mielenkiintoinen ja kyllä tosta varmaan paljon irti saa, kunhan eivät vaan mene ryssimään sitä. Huonot erikoistehosteet vähän häiritsivät, mutta niihin on jo Lostissakin totuttu, joten se ei viihdearvoa hirveästi syö. Aion katsoa toisenkin jakson ja luultavasti koko kauden jollei sitten jotain aivan käsittämätöntä paskaa aleta suoltamaan.
 
Tuttuja näyttelijöitä sarja näyttäisi olevan täynnä.
 
"After the break i'm going to soak my hand in kerosene, light it up, and fistfuck a goat!" - Jon Lajoie
Stradlin
10.10.2009 22:41:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Katselinpa tuon pilotin ja tosiaan aika selkeästi Lost-vaikutteet nähtävissä. Näyttelijät eivät oikein vakuuttaneet, ei ne nyt ihan mitään salkkaritasoa olleet, mutta tämäntasoiseen sarjaan tuntui olevan vähän liian harrastelijamaista porukkaa osittain. Ehkäpä sarjan edetessä jotain parannusta voisi tapahtua.
 
Pelkästään jo tämän ekan jakson perusteella tuntui siltä, että juoni tullee menemään Lostin tyyliin jatkuvasti vain sekavammaksi ja sarjaa täytyy tosissaan seurata tarkasti ettei tipu kärryiltä. Tämä tietysti vaatii sarjalta tietynlaista koukuttavuutta, mitä Lostissa mielestäni on ollut tarpeeksi. Flashforward nyt ei ihan tässä vaiheessa vielä vakuuta, mutta kai tätä voisi muutaman jakson katsella ja toivoa että paranee tästä.
 
"He's probably one of those people who thinks Elvis is dead." - Mulder
itsy
12.12.2009 20:06:38 (muokattu 12.12.2009 20:06:52)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sallittehan tämän nostavani, alkaahan tämä suomessakin jo ensi kuussa. Kolme ensimmäistä jaksoa tullut nyt latailtua ja katseltua. Alkuasetelma on hyvinkin jännittävä ja lupaava mutta melko pian tullut jo lopahtamisen oireita. Tyhjänpäiväinen tunnevatvonta ja ylisentimentaaliset jaksonlopetukset pakollisine cliffhangereineen ovat tietenkin oleellisia tämän lajityypin sarjoissa mutta jotenkin tuntuu erittäin päälleliimatulta tässä ohjelmassa. Ehkä on tullut vain totuttua liian hyvään HBO:n Dexteriä seuratessa ettei tälläinen nappaa. Kyllä tässä silti on potentiaalia jos saavat vain mielenkiintoisia juonenkäänteitä riittämään ja turhaa joutokäyntiä pois.
 
ex-Izzy | pian on taas villatakki aika,villa sukka menot alkaa! jee! - Jippu
Stradlin
12.12.2009 20:43:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ai niin tämmöinenkin oli. Katsoin varmaan neljä jaksoa ja sen jälkeen vaan jotenkin jäi koko sarja. Ei se nyt varsinaisesti huono ole, mutta ei mitään Lostin tasoista koukutusta tullut missään vaiheessa.
 
"He's probably one of those people who thinks Elvis is dead." - Mulder
carnation
13.12.2009 13:14:46
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itchy: Sallittehan tämän nostavani, alkaahan tämä suomessakin jo ensi kuussa. Kolme ensimmäistä jaksoa tullut nyt latailtua ja katseltua. Alkuasetelma on hyvinkin jännittävä ja lupaava mutta melko pian tullut jo lopahtamisen oireita. Tyhjänpäiväinen tunnevatvonta ja ylisentimentaaliset jaksonlopetukset pakollisine cliffhangereineen ovat tietenkin oleellisia tämän lajityypin sarjoissa mutta jotenkin tuntuu erittäin päälleliimatulta tässä ohjelmassa. Ehkä on tullut vain totuttua liian hyvään HBO:n Dexteriä seuratessa ettei tälläinen nappaa. Kyllä tässä silti on potentiaalia jos saavat vain mielenkiintoisia juonenkäänteitä riittämään ja turhaa joutokäyntiä pois.
 
Dexter ei ole HBO:n sarja, vaan Showtimen. (pääsinpäs pätemään)
 
Muuten melko samaa mieltä, tosin itse dumppasin Flashforwardin neljän jakson jälkeen, paloi käämi tosiaan noihin lässytyksiin ja vatvomiseen eikä tämä nyt ihan niin mielenkiintoinen loppujenlopuksi ollutkaan, että jaksaisin aikaa uhrata moiseen, vaikka kahden ensimmäisen jakson ajan olin ns. mieli avoinna ja suhtauduin varovaisen positiivisesti. Parempia sarjoja on katsottavana, joten keskinkertaisuudet tippuvat automaattisesti listalta kun jaksoja on katsottu reilu kourallinen: jos ei ole mitään erityisen kiehtovaa/nerokasta koukkua/kiinnekohtaa tai vakuuttavaa käsikirjoittamista, niin mitäpä näitä hampaat irvessä seuraamaan. Jos X vuoden päästä saa kuulla kommentteja kuinka sarja on kehittynyt huomattavasti X kaudelle tultaessa, niin ehkä teoriassa voi ottaa uusintakatseluun. Vähän niin kuin Fringe, sitäkin jaksoin muutaman jakson mutta sitten jätin sen "odottelemaan parempia aikoja" kun en suuremmin lämmennyt. Asiat ennen kaikkea tärkeysjärjestykseen, ensin tulee Dexter, True Blood, Lost ja muut hyvät.
 
Tätäkin on Nelonen näköjään mainostanut jo reilusti ennakkoon noilla salamyhkäisillä spoteilla, eli mainoskampanja/hype on pyörähtänyt ajoissa käyntiin. Kuitenkin omasta kokemuksesta voi sanoa niille jotka aikovat hypätä Nelosen kelkkaan ensi vuonna, että ei kannata odottaa liikoja.
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
Ali
13.12.2009 16:05:11
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo tullut nyt sitten seurattua, vaikka haukuinkin alun perin (ihan kyllä syystäkin). Ihan ok kamaa, kun ei ota liian vakavasti.
 
"Jesus was crucified for doing nothing, but God is worshipped for even less"
Levylista
Milkop
13.12.2009 16:07:09
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ali: Joo tullut nyt sitten seurattua, vaikka haukuinkin alun perin (ihan kyllä syystäkin). Ihan ok kamaa, kun ei ota liian vakavasti.
 
Samaa mieltä. Harmi että seuraavat jaksot tulevat vasta maaliskuussa. Olisihan tätä voinut seurailla enemmänkin.
 
"Jos olet suuren hotellin aulassa ja kuulet 'Tonava Kaunoisen' soivan, häivy vähän helvetin äkkiä. Älä mieti. Juokse."
Thet
13.12.2009 16:08:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Milkop: Samaa mieltä. Harmi että seuraavat jaksot tulevat vasta maaliskuussa. Olisihan tätä voinut seurailla enemmänkin.
 
Ihan katottavaahan tää on ollu, mutta ei millään lostin veroiseksi ole yltänyt. Tauko tuli kyllä sitten oikeen vittumaiseen kohtaan.
 
"After the break i'm going to soak my hand in kerosene, light it up, and fistfuck a goat!" - Jon Lajoie
Johnny Buzz
13.12.2009 17:06:28
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo, ei tästä Lostin manttelinperijäksi ole, mutta ihan ok sarja. Vähän pientä sekavuutta välillä kyllä juonikuvioissa ja liikaa onnekkaita yhteensattumia. Kyllä tätä tulee sitten maaliskuussa taas katottua, kun jatkuu Jenkeissä.
ReBeat
07.01.2010 21:37:33 (muokattu 07.01.2010 21:37:53)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Arvioisin muutaman minuutin perusteella, että sarja on kuraa. Tehty aitoa syventymistä kaipaamattomien rappioituneiden mielten turrukkeeksi. Sen verran huonotasoista näyttelemistä alkumetreiltä lähtien, epäuskottavia ilmeitä hahmojen naamoilla, että ei tuon parissa pysty viihtymään.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti