Muusikoiden.net
24.04.2019
 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Big Brother 2009
1 2 3 4 549 50 51 52 53
this1sux
23.08.2009 22:32:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Migeteus: ...
 
Tarkoitukseni ei ole loukata niitä, jotka ohjelmasta pitävät. Haluaisin ymmärtää, mikä tästä tekee monille katsomisen arvoista, vaikken hyvin todennäköisesti jaksakaan itse ohjelmasta kiinnostua.

 
Lyhyesti sanottuna, kiinnostavaa on seurata kuinka ulkomaailmasta eristetyt ihmiset käyttäytyvät. Kuinka tutustuvat toisilleen tuntemattomat ihmiset. Mua ei itseasiassa kiinnosta yhtään kuinka ne ihmiset käyttäytyvät kännissä, koska siinä harvoin näkee mitään uutta. Oma toiveeni on että tämän kauden "tänä vuonna kaikki on toisin" -slogan toteutuisi alkoholikiellolla, mutten kyllä usko tuon tapahtuvan koska monet varmasti seuraavat ainoastaan sen takia että känni-iltana vilahtaisi tissi.
 
Katsotaan, katsonko.
 
lalalaa
Jzci
23.08.2009 23:39:50
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

this1sux: Lyhyesti sanottuna, kiinnostavaa on seurata kuinka ulkomaailmasta eristetyt ihmiset käyttäytyvät.
 
Tuohan olisikin ehkä kiinostavaa jos tuonne saataisiin mielenkiintoista porukkaa. Viime kaudella tuli seurattua jonkun verran tuota talon meininkiä ja ihmettelen vain että mistä helvetistä ne olivat edes löytäneet noin "tylsää" sakkia. Luulisi että tuollaisessa formaatissa olisi kaikkien mahdollisten osapuolien etu että talossa olisi jotain mahdollisimman värikkäitä ja erilaisia persoonia esim. noiden viime kauden tavallistakin tavallisempien tylsimysten sijaan. Niko ja pierunainen (jonka nimeä en muista) ovat ainoat jotka ovat jääneet edes jollain tapaa mieleen.
LordWinter
23.08.2009 23:48:53 (muokattu 23.08.2009 23:49:03)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

The worst TV-show ever.
 
Mikä helvetin perussävel?
Qsysi
24.08.2009 00:15:15
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Näitä lisää: http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/ … ki+murkkupesassa+katso+shokkikuvat/
 
No ei sinänsä, kyllähä sitä kattoo. Jos vaikka känni-iltana vilahtais tissi.
 
I reject your reality and substitute my own!
McNulty
24.08.2009 00:18:22
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ainakin avauksen katson... josko siellä olisi tuttuja tai muuten vain omituisia tapauksia. Mitä friikimpi, sen parempi. Olin viimeksi niiiiiin pettynyt siihen sähäkän (oloiseen ja näköiseen) likkaan joka olikin lopulta ihan tossu. Nätti mutta ois saanut olla räväkämpi ja pistää tuulemaan.
 
Toivottavasti paiskotaan lautasia, hajotetaan ovia ja örvelletään. Sitähän se on parhaimmillaan!
 
I'm everything a man should be: young, stupid, and... mean!
Rotuvaari
24.08.2009 00:23:05 (muokattu 24.08.2009 00:23:42)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Qsysi: Näitä lisää: http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/ … ki+murkkupesassa+katso+shokkikuvat/
 
Kokeilisi vaikka tappajamehiläisten pesän päällä istumista seuraavaksi. Ei varmaan ole kovin kova ennätysaika. Tosin ei taida nekään olennot mahtaa mitään valkoiselle valaalle... Ahabille olisi töitä.
 
Ei, en aio katsoa BB:tä, mutta koska katson silloin tällöin Salkkareita, en ole kykenevä saati oikeutettu solvaamaan Big Brotheria. Aivan hirveää paskaa kumpainenkin, mutta syytän tästä yhteiskuntaa, joka mieleni myrkytti kun paskaansa tyrkytti.
 
E: näköjään kykenin sittenkin
 
Jos otat kollin voit hörhiä muiden natu kissojen kanssa. Ja näin saat extraa tekemiseen eli tekeminen nousee yli maximin. Kissan elämää -tietokonepeli
ekikoo
24.08.2009 00:33:09
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onhan BB sentään helppo aihe kaikille median opiskelijoille kirjoittaa essee oli tehtävänanto mikä tahansa!
 
All these pianists striving for perfection. Fools! Don't they know: PERFECT AIN'T GOOD ENOUGH!
masterhat
24.08.2009 00:47:02 (muokattu 24.08.2009 00:48:40)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jos sitä väijyiskin joka jakson tänä vuonna, ottais vaikka tavotteeks että poljeskelis kuntopyöräl samal aina iltahiet ku kattois bb:n. se vois ollakin sellanen hyvä rytmittävä tekijä urheiluuun, samal vois kattoa vastenmielistä, mut silti skidisti kiinnostavaa ihmisten touhuamista. ja niin kuin suomalaiseen mentaliteettiin kuuluu, koko ajan toivotaan, että noi tekis jotain vitun tyhmää tuolla ja nolais itsensä kännis, hajottais avioliittonsa. miksi ihmiset janoaa aina vastoinkäymisiä
 
E: ehdoton suosikki viimekaudelta oli "paskamarja" jumalauta se oli parhautta, tosin säälitti sen penskan puolesta ku se möykkäs kännis siin pudotuslähetykses. mut talon ehdoton hahmo
 
''On moraalitonta antaa tyhmien ihmisten pitää rahansa''
LordWinter
24.08.2009 11:08:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joskus kaupassa katsoin vähän epähuomiossa Seiskan tai Hymyn kantta. Äkkiä katsottuna siinä luki: BB-HENNA JÄTTI SILIKONIT. Meikä ajatteli, että mitä helvettiä ei varmaan jättänyt. Katsoin tarkemmin ja siinä luki: BB-HENNAN JÄTTISILIKONIT. Oli vaan pakko kertoo tää.
 
Mikä helvetin perussävel?
this1sux
24.08.2009 20:09:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LordWinter: Joskus kaupassa katsoin vähän epähuomiossa Seiskan tai Hymyn kantta. Äkkiä katsottuna siinä luki: BB-HENNA JÄTTI SILIKONIT. Meikä ajatteli, että mitä helvettiä ei varmaan jättänyt. Katsoin tarkemmin ja siinä luki: BB-HENNAN JÄTTISILIKONIT. Oli vaan pakko kertoo tää.
 
Hoho, aika hyvä. Oliko sanat 'jätti' ja 'silikoni' eri riveillä ja vieläpä ilman viivaa rivin vaihtuessa, niinkuin usein virheellisesti on?
 
lalalaa
Bluesmies
25.08.2009 10:32:26
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mikäli lätkän MM-kisojen aikaan verenpaineen sai kohoamaan Santtu sivaltaa-blogi, niin kyllä tämä low life vie helposti voiton: http://www.iltalehti.fi/bigbrother/2009082410132246_bl.shtml
 
Luoja sentään!!
McNulty
25.08.2009 14:22:22
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bluesmies: Mikäli lätkän MM-kisojen aikaan verenpaineen sai kohoamaan Santtu sivaltaa-blogi, niin kyllä tämä low life vie helposti voiton: http://www.iltalehti.fi/bigbrother/2009082410132246_bl.shtml
 
Luoja sentään!!

 
Ja sitten ihmetellään mistä tulee stereotypiat ja miksi yleistetään :)
 
I'm everything a man should be: young, stupid, and... mean!
arc
25.08.2009 15:05:10
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mun mielestä ideallisesti tuo formaatti voisi toimia ja saattaisi jopa kuulostaa mielenkiintoiselta, jos en tietäisi mitä se todellisuudessa on.
 
Hommahan perustuu siihen, että tungetaan talo täyteen lähinnä sitä ohuinta sakkia, mitä massastamme löytyy, annetaan niille jotain provokaatiota, alkoholia ja keksitään jotain sääntöjä ja tehtäviä käsikirjoituksen verukkeena. Taloon tungetaan Aitolehtiä ja muita takuuvarmoja provoovia julkkiskanoja, jotka ylläpitää ihmisten mielenkiinnon ja takaa tasaisen jatkuvan lööppitahdin.
 
Kaikista hajottavinta on yrittää suhtautua välinpitämättömästi koko sarjan olemassaoloon samalla, kun niitä bb-etuliitteen omaavia "julkkiksia" pompotetaan joka vitun tuutista sun naamalle.
 
Itseä ei siis kiinnosta ykskään ihminen, joka tonne menee. Toisaalta homma voisi olla toisin, jos siellä olis enemmän mun kanssa samoja mielenkiinnonkohteita omaavia ihmisiä.
 
All of these vultures hiding right outside my door.
kk80
25.08.2009 15:40:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

arc: Mun mielestä ideallisesti tuo formaatti voisi toimia ja saattaisi jopa kuulostaa mielenkiintoiselta, jos en tietäisi mitä se todellisuudessa on.
 
Aika samaan johtopäätökseen olen tullut. Psykologinen pohdinta ihmisten joukkokäyttäytymisestä jää aika laihaksi kun käytännössä talossa hoetaan jotain "läyhäämisen" kaltaista todella väsynyttä juttua tai ihmetellään miksi parturikampaajat eivät tunne maamme lähihistoriaa.
 
Eniten BB:ssä ärsyttää sen terrorisoiva vaikutus. BB tulee joka ilta telkkarista parhaaseen katseluaikaan. Extrat ja vappupimiä showt siihen päälle. Toimisi paremmin jos esim. perjantaisin näytettäisiin viikon parhaat -tyylinen koostelähetys.
 
Pro Helminen. Raipe Vancouveriin 2010!
Kimmo72
25.08.2009 16:45:07 (muokattu 25.08.2009 16:45:41)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eihän tässä ketjussa ole ku anti BB viestejä. Lukkoon vaan kiitos.
 
Yritin nyt kuitenkin.
 
Tunne ja improvisaatio korvaa tekniikan.
"She said I dont like Dream Theater that much, but I had a pen, and some paper, so what the fuck..." -Kevin Moore
arc
25.08.2009 17:03:43 (muokattu 25.08.2009 17:07:48)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eihän tässä ketjussa ole ku anti BB viestejä. Lukkoon vaan kiitos.

Yritin nyt kuitenkin.

 
Ens kerralla kun yrität, niin pistä sitten otsikoksi "BB VAAN POSITIIVISIA JUTTUJA!!!"
 
Itse luulin, että tää on topikki jossa voidaan puhua koko formaatista ja ohjelmasta aiheena ja ihan asiallista keskustelua täällä munmielestä on ollut.
 
Jos tarkoituksena oli tehdä pelkästään joku tapahtumien kommentointiketju "HAhHA näitkö ku rinpa oli suihkussa", niin pyydän anteeksi osakkuuttani, enkä enää kirjoita tähän mitään.
 
E: Mun mielestä tää on ihan hyvä kaatopaikka niille tuleville tapahtumille, mitä sitten tuleekaan tapahtumaan.
 
Jossain ne paineet on päästettävä, tänne on sitten hyvä tulla itkemään kuinka vitun ärsyttävä joku uusi tyyppi on talossa. Samalla toiset voi tulla huutelemaan lemppareitaan ja talon ihkuimpia. Kyllä sitä madventuresketjussakin oli vuorotellen hyvät ja huonot mielipiteet esillä joka jaksosta.
 
All of these vultures hiding right outside my door.
Rhapa
25.08.2009 18:12:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

arc: Itseä ei siis kiinnosta ykskään ihminen, joka tonne menee. Toisaalta homma voisi olla toisin, jos siellä olis enemmän mun kanssa samoja mielenkiinnonkohteita omaavia ihmisiä.
 
Ihan mielenkiinnosta haluaisin tietää minkälaisia tyyppejä tuonne oikein halutaan? Kaikessa mulkkuudessaan rambo-hekan tyyliset ääliöt tuovat sitä viihdettä tuohon hommaan. Sopiva määrä itsekeskeisiä ihmisiä mukaan, niin soppa on valmis.
 
Mikäs kuka ketäs olikos se peräti eka tuotantokausi missä oli mikaa ja sveitsiä yms. tyyppejä (sikajuhlat)? Mielestäni paras bb.
 
cautta carvaisten civesten!
Fintrollx
25.08.2009 18:18:31
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Dream_eater: Eihän tässä ketjussa ole ku anti BB viestejä. Lukkoon vaan kiitos.
 
Yritin nyt kuitenkin.

 
Jep, lukkoo vaan eihän tästä saastasesta ohjelmasta mitään järkevää keskusteltavaa voi löytyäkään. Sarjassahan siis seurataan ihmisiä nolaamassa itsensä kaiken kansan nähden... vai?
 
"You can't kill heavy metal"
Zed
25.08.2009 18:25:23 (muokattu 25.08.2009 18:26:14)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rhapa: Mikäs kuka ketäs olikos se peräti eka tuotantokausi missä oli mikaa ja sveitsiä yms. tyyppejä (sikajuhlat)? Mielestäni paras bb.
 
Se oli ykköskausi, ainoa joka tuli itsellä suurimmaksi osaksi katsottua. Siinä oli jotenkin kodikas ja leppoinen tunnelma, tyypit olivat paljon lähempänä oikeita ihmisiä kuin nämä perkeleen räähöttäjät joita ohjelman turboahdettu versio on seuraavina vuosina suoltanut. Toisesta kaudesta lähtien ohjelma on aiheuttanut lähinnä vihanpuuskia.
 
Rhapa
25.08.2009 18:28:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Zed: Se oli ykköskausi, ainoa joka tuli itsellä suurimmaksi osaksi katsottua. Siinä oli jotenkin kodikas ja leppoinen tunnelma, tyypit olivat paljon lähempänä oikeita ihmisiä kuin nämä perkeleen räähöttäjät joita ohjelman turboahdettu versio on seuraavina vuosina suoltanut. Toisesta kaudesta lähtien ohjelma on aiheuttanut lähinnä vihanpuuskia.
 
Ihan samat fiilikset. Vaikea uskoa, että tuollaiseen on enää paluuta.
 
cautta carvaisten civesten!
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 549 50 51 52 53

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti