Muusikoiden.net
20.04.2019
 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Twin Peaks - Uusintakierroksen tahtiin katsoville
1 2 3 4 554 55 56 57 58
nirzin
30.01.2018 11:20:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Karwin: Jos muukin television anti olisi ....
 
Tässäpä mainio tapa arvottaa katsomiaan sarjoja.
 
Katselin Breakin Badin. Jos muukin television anti käsittelisi pelkästään syöpään sairastuneen kemianopettajan huumebisneksiä, niin aika vähän varmaan pidemmän päälle tulisi katsottua TV:tä.
 
Katselin Sopranosin. Jos muukin television anti käsittelisi pelkästään newjerseyläisten amerikanitalialaisten mafiabisneksiä, niin aika vähän varmaan pidemmän päälle tulisi katsottua TV:tä.
 
Jne.
 
Hetfield
31.01.2018 22:07:49
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tää kyllä jätti voimakkaan jäljen. Maanantaina vihdoin katsoin vikan jakson ja sulateltavaa on. Kaksi ekaa kautta ja FWWM on tuoreessa muistissa vielä, mutta silti esim. Sarah Palmerin edesottamukset tietäen olisi mielenkiintoista nähdä niitä vanhoja vielä uudestaan. Paljon asioita ratkaistiin ja paljon jäi osaksi tai kokonaan auki, olisihan se nyt ollut jopa hämmentävää jos kaikelle olisi saanut selkeän vastauksen. Sarjan vahvuuksia itellekin on ollut se kuinka monipuolisesti eri fiiliksiä saa tuntea, on outoilua, arvoituksellisuutta, synkkyyttä, hauskuutta ja hyväsydämisyyttä sekä kiusallisia hetkiä. Musiikista myös iso plussa! Monipuolisempi valikoima muutenkin tällä uudella kaudella.
 
Alright, alright, alright!
LiemiKuutio
01.02.2018 00:57:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Viihdytin itseäni lukemalla tätä ketjua alusta ja oli tosi osuvia kommentteja paikoin 11 vuoden takaa kun TP:ä oli esitetty uusintana. Mm. tähän tyyliin:
 
"Lynchin pitäis tehdä kolmoskausi, että tajuaisi mitä nämä tapahtumat tarkoittaa" "Tapaamme uudelleen 25 vuoden päästä - Sarjaan tulee tästä päätellen jatkoa vuonna 2016" :)
 
Karwin
02.02.2018 20:37:07
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

nirzin: Tässäpä tapa katsomiaan. Katselin Badin. Muukin anti pelkästään sairastuneen huumebisneksiä, aika varmaan päälle katsottua. Katselin. Jos television käsittelisi newjerseyläisten mafiabisneksiä, aika varmaan päälle katsottua. Je.
 
Lapionvartta.
 
Elämä on nakki.
LiemiKuutio
20.05.2018 21:56:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pitkästä aikaa Twinkkarin äärellä. Nyt tuli katsottua koko dvd-boksi läpi ja boksissa on erittäin runsaasti bonusmateriaalia. Onkos TP-ihmiset katsoneet? Kokonainen sarja making of -pätkiä jossa esitellään Lynchin työskentelyä eri näyttelijöiden kanssa.
 
Taas löytyi jotain uutta sarjasta ja muutama palapelin pala loksahti kohdalleen...luulisin, tai ehkä luulinkin väärin? En saa tarpeekseni tosta sarjasta.
 
Paha-Coop on niin hienosti vedetty rooli ja jäätävä hahmo, että oli vähän hämmentävääkin nähdä McLachlan niissä vermeissä hymyilevänä ja vitsailevana.
 
Alussa jo mietittiin Miguel Ferrerin roolihahmoa, en spoilaa siitä enempää :-/
 
Hargon
25.05.2018 07:32:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tämän hetkinen arvio kolmoskaudesta:
- I am the FBI -hetki täyttä timanttia
- Muu täyttä paskaa
 
Kaikki yllä esitetyt mielipiteet ovat fiktiivisiä. Viittaukset todellisiin asioihin tai henkilöihin ovat täysin sattumanvaraisia.
Oan
25.05.2018 09:34:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hargon: Tämän hetkinen arvio kolmoskaudesta:
- I am the FBI -hetki täyttä timanttia
- Muu täyttä paskaa

 
En kyllä ite jaksaisi 15 tuntia katsella jotain sellaista, mitä arvioisin kuitenkin sanoilla "täyttä paskaa". Melkoinen suoritus.
 
Ihmiselle kaikkein tärkein maailmassa on DÄGÄ.
Ali
25.05.2018 10:14:33 (muokattu 25.05.2018 10:36:47)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuli tossa taannoin katsottua toiseen kertaan. Homma eteni kyllä varsin mukavasti, kun pystyi tykittämään aina useamman jakson putkeen ja kyllähän sieltä kaikkea uutta bongaili, mm. ihan ekan jakson ensiminuutit viittasivat kauden lopetukseen. Varmaan kolmas kerta sitten ton boksin kautta.
 
"Jesus was crucified for doing nothing, but God is worshipped for even less." Twitter - Discogs
HaloOfFlies
25.05.2018 10:28:12 (muokattu 25.05.2018 10:28:41)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

David Lynchiltä kysyttiin Twin Peaksin jatkosta ja vastaus oli "en puhu siitä". Eli jäikö tuo paluu nyt sitten tuohon yhteen kauteen.
 
Out on the street for a living, picture's only begun. Got you under their thumb.
Hargon
25.05.2018 12:44:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oan: En kyllä ite jaksaisi 15 tuntia katsella jotain sellaista, mitä arvioisin kuitenkin sanoilla "täyttä paskaa". Melkoinen suoritus.
 
No, mitenkäs minä olisin voinut sen etukäteen tietää? Olisihan se saattanut olla täyttä timanttia siitä Cooper-hetkestä lähtien, jos Lynch ei olisi jälleen kerran nähnyt paremmaksi jatkaa sitä itsetarkoituksellista perseilyä.
 
Kaikki yllä esitetyt mielipiteet ovat fiktiivisiä. Viittaukset todellisiin asioihin tai henkilöihin ovat täysin sattumanvaraisia.
Oan
25.05.2018 19:40:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hargon: No, mitenkäs minä olisin voinut sen etukäteen tietää? Olisihan se saattanut olla täyttä timanttia siitä Cooper-hetkestä lähtien, jos Lynch ei olisi jälleen kerran nähnyt paremmaksi jatkaa sitä itsetarkoituksellista perseilyä.
 
No kai se mielipide siinä katsoessa muodostui? Että jos katsoo kaksi tuntia paskaa, niin mikä motivoi jatkamaan vielä lisää yli kymmenen tunnin verran? Sitä tässä vaan meinasin; ite en kyllä jaksaisi, ja aika monta sarjaa/leffaa/kirjaa onkin jäänyt kesken.
 
Vai oliko kuitenkin niin, että joku siinä kiehtoi kun ei jäänytkään kesken?
 
Ihmiselle kaikkein tärkein maailmassa on DÄGÄ.
LiemiKuutio
25.05.2018 23:45:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Muistaakseni TP:n ekat kaudet jakoi katsojat samalla lailla. Oli eka sarja, jossa ei alleviivattu ja selitetty asioita viimesen päälle ja johon selityksiä tuli osin vasta nyt 25 vuoden jälkeen. Joidenkin mielestä homma oli siinä, kun Lauran murhaaja paljastui, vaikka se oli vasta esimakua.
 
Tunnen itseni jollain oudolla tavalla etuoikeutetuksi kun olen päässyt tästä mysteeristä osalliseksi ja arvostus Lynchia kohtaan on vaan kasvanut. Varsinkin kun joku kuittaa koko teoksen paskana. Tietää että ollaan jonkun merkittävän asian kanssa tekemisissä.
 
Final Dossier on vielä lukematta.
 
LiemiKuutio
25.05.2018 23:59:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hetfield: Tää kyllä jätti voimakkaan jäljen. Maanantaina vihdoin katsoin vikan jakson ja sulateltavaa on. Kaksi ekaa kautta ja FWWM on tuoreessa muistissa vielä, mutta silti esim. Sarah Palmerin edesottamukset tietäen olisi mielenkiintoista nähdä niitä vanhoja vielä uudestaan. Paljon asioita ratkaistiin ja paljon jäi osaksi tai kokonaan auki, olisihan se nyt ollut jopa hämmentävää jos kaikelle olisi saanut selkeän vastauksen. Sarjan vahvuuksia itellekin on ollut se kuinka monipuolisesti eri fiiliksiä saa tuntea, on outoilua, arvoituksellisuutta, synkkyyttä, hauskuutta ja hyväsydämisyyttä sekä kiusallisia hetkiä. Musiikista myös iso plussa! Monipuolisempi valikoima muutenkin tällä uudella kaudella.
 
Sehän tässä kiehtovaa on, että taas kun on katsonut kolmoskauden, niin on pakko kohta taas kaivaa taas ekat jaksot esille, just esim. bongaillessa Sarah Palmerin tekemisiä, että onko niissä jotain merkkejä tulevasta. Sellainen minkä luuli olevan sivuosassa, ei sitten ihan ollutkaan.
 
...
https://www.artforum.com/uploads/up … oad.002/id04662/article00_1064x.jpg
 
https://i0.wp.com/liambluett.com/wp … /media/2011/02/Grace-Zabreskie1.jpg
 
Kaikki me vanhennutaan, mutta on varmaan vähän rooliin rupsahdutettukin.
 
carnation
26.05.2018 06:16:39
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LiemiKuutio: Sehän tässä kiehtovaa on, että taas kun on katsonut kolmoskauden, niin on pakko kohta taas kaivaa taas ekat jaksot esille, just esim. bongaillessa Sarah Palmerin tekemisiä, että onko niissä jotain merkkejä tulevasta. Sellainen minkä luuli olevan sivuosassa, ei sitten ihan ollutkaan.
 
Fire Walk with Me ja se The Missing Pieces -osio ovat suuressa osassa, kun peilaa tätä kolmatta kautta vasten. Aivan tajuton määrä viittauksia ja selvennyksiä, etenkin uusintakatselussa melkeinpä se merkittävin osa tätä kokonaisuutta. Taisi mennä sittenkin niin päin, että FWWM ja tämä uusi kausi ovat Lynchin todellinen, tinkimätön visio Twin Peaksista, jota ei vain voinut aikanaan toteuttaa 90-luvun tv-sarjarealiteettien vuoksi.
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
ukko idänmies
26.05.2018 09:12:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kattelin sitä Fire Walk With Me-leffaa, kun tuli joku aika sitten telkkarista. Oli yllättävän jees, mutta selväksi kävi myös, että Laura Palmer oli kyllä niin ärsyttävä bitch, että hyvä vaan, kun pääsi hengestään.
 
Huone 105, saavu sinne siis.
LiemiKuutio
27.05.2018 17:25:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

carnation: Fire Walk with Me ja se The Missing Pieces -osio ovat suuressa osassa, kun peilaa tätä kolmatta kautta vasten. Aivan tajuton määrä viittauksia ja selvennyksiä, etenkin uusintakatselussa melkeinpä se merkittävin osa tätä kokonaisuutta. Taisi mennä sittenkin niin päin, että FWWM ja tämä uusi kausi ovat Lynchin todellinen, tinkimätön visio Twin Peaksista, jota ei vain voinut aikanaan toteuttaa 90-luvun tv-sarjarealiteettien vuoksi.
 
Harmittaa, kun noita extroja ole kuin vaan tossa Entire Mystery - blu-ray boksissa, kun ole blu-ray -aparaattia kotona.On pitänyt sitten youtubesta kurkkia yksittäisiä Missing pieces -klippejä. FWWM on tietty pyöritetty moneen kertaan. Noi on ihan helmeä.
 
HaloOfFlies
02.10.2018 20:00:28
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Twin Peaks näköjään pyörii taas Subilla uusintana kello 2.45 yöllä.
 
Out on the street for a living, picture's only begun. Got you under their thumb.
Jeszse
03.10.2018 05:52:28
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

HaloOfFlies: Twin Peaks näköjään pyörii taas Subilla uusintana kello 2.45 yöllä.
 
Helvetin hyvä lähetysaika.
 
Ali
03.10.2018 08:55:54 (muokattu 03.10.2018 08:56:25)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos laittas sarjan uusintakierrokselle (vois tilata boksit CDONista), niin mihin väliin tuo The Missing Pieces kannattaisi katsoa?
 
"Jesus was crucified for doing nothing, but God is worshipped for even less." Twitter - Discogs
dixi19
03.10.2018 13:24:59
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ali: Jos laittas sarjan uusintakierrokselle (vois tilata boksit CDONista), niin mihin väliin tuo The Missing Pieces kannattaisi katsoa?
 
Sanoisin, että ensiksi koko vanha sarja, sitten leffa ja siihen päälle Missing Pieces ja sitten kolmoskausi.
 
Tuossa järkässä varmaan tajuaa Missing Piecesistä helpoiten kaikki viittaukset ym. syventävät jutut aiempaan tuotantoon ja samalla sitten tajuaa myös myöhemmin kolmoskaudella Missing Piecesiin viittaavat jutut. Eli Missing Pieces aikaisintaan leffan ja orkkissarjan jälkeen.
 
Jos kiinnostaa syventyä mytologiaan vielä enemmän, niin Frostin Secret History of Twin Peaks on aika mainio lisä myös ja huitelee usein vähän samoilla alueilla kuin kakkoskausi ja kolmoskausi. Kannattaa tosin varautua siihen, että suurin osa kirjasta ollaan muualla kuin Twin Peaksissa, mutta Black & White Lodge -hommat on silti vahvasti mukana taustalla koko ajan. Tämän lukeminen on myös paras sijoittaa ennen kolmoskautta.
 
Myös Frostin Final Dossier -kirja on suositeltavaa luettavaa, jos haluaa kolmoskauden jättämiin kysymyksiin lopulliset vastaukset. Toki tässä pitää ottaa huomioon, että kyseessä on vain Frostin näkökulma, eli Lynch ei ollut kirjoittamisessa mukana lainkaan. Mutta joka tapauksessa kirjasta löytyy siis rautalangasta väännettynä selitykset, että mitä siinä lopussa oikein tapahtui ja "how's Annie" jne :)
 
anomus.com
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 554 55 56 57 58

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti