Muusikoiden.net
18.06.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Musiikkibisnes »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Omakustanteen myynnistä
1
Jake24-25
18.01.2013 12:14:23 (muokattu 18.01.2013 12:17:13)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko jotain hyviä suosituksia toimivista firmoista joiden kautta voi myydä omakustanteita? Alla oli otsikko Record Unionista joten siihenkin pitää perehtyä. Mutta onko muita? Levyvirasto oli ainakin ennen mutta ymmärtääkseni sitä ei ole enää. Sekä suomalaiset ja ulkomaiset kelpaavat jos ovat luotettavia. Omakustanne ei ole vielä edes valmiina mutta jo tässä vaiheessa tiedustelen. Vinkkejä myös mihin kannattaa kiinnittää huomiota välitysfirmaa valittaessa? Kiitos etukäteen!
 
Objectif Lune
18.01.2013 17:38:41
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Miten olis Levykauppa äx? Ottavat ainakin hyvälaatuisia omakustanteita myyntiin.
 
Hopeakala: https://www.facebook.com/Hopeakala // http://hopeakala.bandcamp.com/
ganesha
18.01.2013 18:59:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

digitaalista julkaisua voi myydä myös omilla sivuillaan (esim. Bandcamp tai kotisivupalvelu Bandzoogle). Oma bändi Carved in Ashes on Record Unionin kautta noissa yleisimmissä nettikaupoissa ja Spotifyssä - lisäksi kotisivujen kautta voi ladata musaa (vanhaa matskua ilmaiseksi ja uuden rieskan, jos on PayPal-tili). Lisäksi Levykauppa Äx otti nivaskan rieskoja myyntiin.
 
Kannattaa hyödyntää kaikkia mahdollisia foorumeita, tuon Record Unionin lisäksi on ziljoona vastaavaa palvelua, kandee lukea ehdot ajatuksella ja miettiä mikä niistä sopii itselle parhaiten. Jotkut ottavat isomman siivun latauksista, toiset taas keräävät katteensa muilla maksuilla.
 
Jake24-25
19.01.2013 07:56:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hienoja ideoita!!! Kiitos vielä kerran!!! Tuo Levykauppa Äx oli minulle yllätys koska luulin että he myyvät vain ns. isompien poikien levyjä eli isojen artistien julkaisuja.
 
Oman omakustanteeni valmisteluprosessi on pyörähtänyt hyvin käyntiin. Aikataulua ei ole ja se valmistuu pikkuhiljaa kaikessa rauhassa. Kätevää nykyään digiraitureiden aikakaudella kun ei tarvitse ostaa kallista studioaikaa vaan voi kaikessa rauhassa hioa biisejä omassa "kotistudiossa". Omakustanteessa pitää kyllä kannet painattaa jossakin mutta se on sen ajan murhe kun biisit ovat valmiina.
 
Objectif Lune
20.01.2013 12:05:09
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jake24-25: Hienoja ideoita!!! Kiitos vielä kerran!!! Tuo Levykauppa Äx oli minulle yllätys koska luulin että he myyvät vain ns. isompien poikien levyjä eli isojen artistien julkaisuja.
Kysyin, kun kyseisen lafkan kassalla viimeksi kävin, niin tosiaan ottavat, jos julkaisuformaatti on tarpeeksi laadukas. Eivät siis osta myyntiä varten kuten isojen poikien levyjä vaan ottavat myyntiin ja maksavat jotain, jos mydään. Varmaan itseasiassa yllättyisit, miten iso osa suomalaisesta marginaalimusiikista, jota levykaupoissa näkyy, on julkaistu omakustanteena. Jossain saattaa olla jonkun pikkulevy-yhtiön leima, mutta silloinkin usein kyse on käytännössä omakustanteesta. Mä luulen, että monet muutkin levykaupat ottavat ihan mielellään myyntiin, jos vain on tilaa. Pienet tulevaisuuden toivot ovat kuitenkin ne, joiden varassa on levybisneksen kannattavuus pitkällä aikajänteellä.
 
Onko muuten jollain suosituksia, mitä kautta kannattaisi pistää musaa Spotifyhin. Pitäisi sellaista ensi viikolla harrastaa.
 
Hopeakala: https://www.facebook.com/Hopeakala // http://hopeakala.bandcamp.com/
Dominator
14.04.2013 23:46:36
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Objectif Lune: Onko muuten jollain suosituksia, mitä kautta kannattaisi pistää musaa Spotifyhin. Pitäisi sellaista ensi viikolla harrastaa.
 
Record Union on ainakin luotettava, nopea ja halpa.
 
OHO!
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti