Muusikoiden.net
24.06.2018
 

Musiikkibisnes »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Teosilmoitus-uusia biisejä
1
judged
21.03.2011 15:25:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Teen biisejä ja omaan käyttöön cd-levyn (ehkä myös kavereille ja joillekin muille). Biisejä syntyy paljon vuodessa mutta eihän ne missään soi. Kannattaako minun tehdä teosilmoitus?
 
Jos vaikka joku laulajatähti saa levyn käsiinsä ja päättää että tämä biisi otetaan hänen seuraavalle levylle, niin kannattaako olla teosilmoitus valmiina vai annanko niiden "oikeiden" tahojen tehdä teosilmoituksen?
 
simohovari
22.03.2011 21:58:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei kannata ainakaan minun mielestäni. Turhaa härdelliä jos hommasi on noin pienimuotoista.
 
aanipaja
22.03.2011 23:48:54
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mutta et mitään häviä, vaikka teetkin sen teosilmoituksen. Tee ihmeessä, jos NOIN luova olet. Jossain vaiheessa voi joku muukin niitä biisejäsi kysellä ja silloin on mukavaa, kun on ilmoituikset tehty.
 
aanipaja
22.03.2011 23:51:58
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ja nyt vasta hokasin tuon "OIKEIDEN TAHOJEN"... siis sinähän se OIKEA taho olet, kun kerran säveltäjänä hääräät. Ei niistä sun sävellyksistä kukaan muu teosilmoituksia tee. Tai ei ainakaan pitäisi tehdä.
 
simohovari
28.03.2011 10:52:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

aanipaja: Mutta et mitään häviä, vaikka teetkin sen teosilmoituksen. Tee ihmeessä, jos NOIN luova olet. Jossain vaiheessa voi joku muukin niitä biisejäsi kysellä ja silloin on mukavaa, kun on ilmoituikset tehty.
 
Mutta miksi tuhlata aikaansa, jos asenne on, että jos joku jossain joskus saa käsiinsä tämän niin ehkäpä innostuu ja sitten saattaa tapahtua hassuja juttuja. Teosilmoitus kannattaa tehdä silloin, kun ei luota enää siihen, että ehkä tämä kelpaa jollekin joskus jossain.
 
Fortune
28.03.2011 22:49:04
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

simohovari: Mutta miksi tuhlata aikaansa, jos asenne on, että jos joku jossain joskus saa käsiinsä tämän niin ehkäpä innostuu ja sitten saattaa tapahtua hassuja juttuja. Teosilmoitus kannattaa tehdä silloin, kun ei luota enää siihen, että ehkä tämä kelpaa jollekin joskus jossain.
 
Teosilmoitus kannattaa tehdä kun niitä biisejä aikoo esittää jossakin. Ja jos on valmiiksi Teoston asiakas, minun järkeni mukaan valmiiksi tehdyistä ja jossakin soittoon menevistä biiseistä kannattaa aina tehdä teosilmoitus, eihän se mitään maksa ja siihen menee verkkopalvelussa pari minuuttia.
 
"Look behind you, a three-string bass!"
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti