Muusikoiden.net
22.04.2018
 

Demostudio »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kanto : Sauruksen Luita (Rock/Pop)
1
Demostudio
19.12.2014 00:13:54
Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bändin nimi: Kanto
Kappaleen nimi: Sauruksen Luita
 
Genre: Rock/Pop
 
URL: https://soundcloud.com/kantosound/sauruksen-luita (Muu)
 
Yhden miehen kotipuuhastelua ja näkemystä rokista, progella höystettynä.
 
Phenom991
23.12.2014 00:04:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nyt on niin hapokasta meininkiä, että tähän aikaan yöstä saa huuli sopivan pyöreällä kuunnella. Nyt on menossa Avaruusseikkailu-biisi. Mahtavaa! Muinaiset mesopotamialaiset toimii aina. Soundien puolesta aika demomainen meininki, mikä ei sinänsä haittaa. Jos tää olisi tehty ihan kokonaisella bändillä niin voisi olla erittäin vaikuttavaa! Pitääpä kuunnella enemmänkin näitä.
 
methanol88
02.01.2015 13:48:16
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Phenom991: Nyt on niin hapokasta meininkiä, että tähän aikaan yöstä saa huuli sopivan pyöreällä kuunnella. Nyt on menossa Avaruusseikkailu-biisi. Mahtavaa! Muinaiset mesopotamialaiset toimii aina. Soundien puolesta aika demomainen meininki, mikä ei sinänsä haittaa. Jos tää olisi tehty ihan kokonaisella bändillä niin voisi olla erittäin vaikuttavaa! Pitääpä kuunnella enemmänkin näitä.
 
Hehe! Kiitos, kiva kuulla!! Joo, saundimaailmalliset jutut ja muutenki tekninen osaaminen on aika lasten kengissä vielä. Ja itselle pääasiana tässä fiilis ja tekemisen meininki. Oon elämäni aikana nyt viis biisiä nauhotellu, joten aika alussa tässä ollaan. Ja nimenomaan, kun yksin hommailee ni tää on vähän tämmöstä. Heh! Mut kiva, jos kuitenkin uppoaa! Pysy kuulolla! (just uppasin uuden biisin!)
 
Phenom991
02.01.2015 14:38:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

methanol88: Hehe! Kiitos, kiva kuulla!! Joo, saundimaailmalliset jutut ja muutenki tekninen osaaminen on aika lasten kengissä vielä. Ja itselle pääasiana tässä fiilis ja tekemisen meininki. Oon elämäni aikana nyt viis biisiä nauhotellu, joten aika alussa tässä ollaan. Ja nimenomaan, kun yksin hommailee ni tää on vähän tämmöstä. Heh! Mut kiva, jos kuitenkin uppoaa! Pysy kuulolla! (just uppasin uuden biisin!)
 
Joo, niinpä huomasinkin että Soundcloudin streamiin oli uusi biisi ilmestynyt. Tästäkin huokuu tosi hyvä fiilis, ja sehän se on tärkeintä tosiaan. Tässä on jotenkin paljon aineksia että miksi tämä ei itselle toimisi, on mahtipontisia puheosuuksia ja muuta, mutta toimii silti, erikoista! Hienoa että tällaista musiikkia tehdään, josko joskus tätä kuulisi vaikka livenä.
 
methanol88
06.01.2015 11:36:30
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Phenom991: Joo, niinpä huomasinkin että Soundcloudin streamiin oli uusi biisi ilmestynyt. Tästäkin huokuu tosi hyvä fiilis, ja sehän se on tärkeintä tosiaan. Tässä on jotenkin paljon aineksia että miksi tämä ei itselle toimisi, on mahtipontisia puheosuuksia ja muuta, mutta toimii silti, erikoista! Hienoa että tällaista musiikkia tehdään, josko joskus tätä kuulisi vaikka livenä.
 
Kiitos paljon! Kiva saada palautetta. Välillä kun ei itsekään tiedä, mitä tästä hommasta ajatella. heh! Biisit kun syntyy "itsestään", ilman suuria funtsimisia ja monesti niin, että rupeen vaan nauhottamaan ja samalla keksin lisää osia..ja sen ehkä huomaa. heh!? Jokatapauksessa kiva, kun uppoo!
 
Livehommia saa varmaan vähän vielä odotella, sillä lähtökohta tälle jutulle oli nimenomaan se, ettei oikeen löytyny oikeeta porukkaa, jossa musaa olisi kiva soittaa. Enkä välttämättä jaksanut tässä vaiheessa itse perustaa bändiä, mutta jotain oli tehtävä.. Tästä syystä itse puuhastelu on tähän väliin mieluisin toimintatapa. Mutta eihän sitä koskaan tiedä! Heh!!
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti