Muusikoiden.net
26.05.2018
 

Demostudio »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Retards On The Run : Moder World (Rock/Pop)
1
Demostudio
08.10.2014 20:10:32
Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bändin nimi: Retards On The Run
Kappaleen nimi: Moder World
 
Genre: Rock/Pop
 
URL: http://www.youtube.com/watch?v=V7UH8GRkTeg (Muu)
 
Menevää Rock-paahtoa Retards On The Runin ensimmäiseltä EP:ltä!
Kuunnelkaa ja jakakaa mielipiteenne!
 
KaisaN
10.10.2014 04:12:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tulin kertomaan, että kuuntelin, kun täällä saa niin huonosti kommentteja. Musiikkityyli ei ole minulle kovin tuttu, joten en varmaan osaa sanoa mitään fiksua, mutta sanotaan nyt ainakin tämä, että hyvä on meininki. Kuulostaa oivalliselta siivous- ja pimeässälenkkeilymusiikilta, mikä ei ehkä teidän mielestänne ole kovin kummoinen kohteliaisuus, mutta käytän siihen tarkoitukseen eräitä maailman parhaita bändejä... :) Tässä on aitoa räyhää ja energiaa, eikä se voi olla koskaan huono asia.
 
Tartun epäolennaisuuksiin, mutta kysynpä silti: oletteko tarkoituksella pistäneet sanoitukseen sanoja niin, että sananpainot tulevat kummallisiin paikkoihin? Esim. heti alussa "CON-nect-ION" kun normaali tapa englannin kielessä olisi "con-NECT-ion"? En tarkoita, etteikö noin voisi tai saisi tehdä, mietin vain, mikä on tarkoitus, ja tiedostatteko, että tuo herättää kuulijan huomiota jonkin verran?
 
Toinen juttu, mitä mietin: tässä biisissä on alusta loppuun asti sama sävellaji, ja samoja sointuja on käytetty paljon. Ehkä haluatte sen näin, ehkä se kuuluu tähän tyylilajiin, en tiedä. Tuli vain pikkuisen sellainen viba loppupuolella, että olisiko tässä voinut olla jotain lisääkin, tai vaihtoehtoisesti, jos homman haluaa pitää näin konstailemattomana, kantsisiko tätä leikata vähän lyhyemmäksi vielä? Kun tuo C-osa (jonka hitaampi rytmi oli minusta hyvä juttu) loppuu, ja nopeampi komppi lähtee uudestaan juurikin siltä samalta soinnulta, johon C-osa loppui, niin siinä erityisesti tulee tämä fiilis meikäläiselle. Mutta voi olla, että puhun sekavia: siinä tapauksessa älkäätten ottako liian vakavasti.
 
Kiitos demosta, ilman muuta kuuntelemisen arvoinen!
 
Kaisa N.
Järjen ääni
 
MT123
14.10.2014 16:17:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lyhyesti:
Tykkäsin! Pirteää kunnon rockia! Itse en kauheasti juuri tämän tyyppisestä musiikista pidä (olen raskaampaan päin) mutta tämä oli ihan kiva. Pientä miinusta vois antaa laulajan englannin kielen lausumisesta, mutta sehän on vaan pikkujuttu jota ei melkee kukaan huomaa ;D
 
Great nations built from the bones of the dead With mud and straw, blood and sweat You know your worth when your enemies Praise your architecture of aggression -Megadeth - Architecture of aggression
Dirtyh
02.11.2014 00:45:32
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hiton tiukkaa työskentelyä rytmiryhmältä ja laulajalla on hyvä saundi. Katselin myös tuota Nosturin vetoa ja diggailin kovasti.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti