Muusikoiden.net
20.04.2018
Soittajasta muusikoksi | Kymen Konservatorio 

Demostudio »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Alex : Pakko saada sut (Rock/Pop)
1
Demostudio
10.03.2014 09:26:22
Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bändin nimi: Alex
Kappaleen nimi: Pakko saada sut
 
Genre: Rock/Pop
 
URL: https://soundcloud.com/alex-nylund/stalkkeri (Mp3)
 
Tällä kertaa mies ja kitara -demobiisi. Kappale kertoo stalkkerista. Nauhoitettu ipadilla ja Apogee One mikrofonilla kotona.
 
Olisi kyllä taas loistavaa jos voisitte antaa palautetta. Laulusta, soitosta, miksauksesta, sanoista.. Ihan mitä mieleen tulee. Ja paljon kiitoksia jo etukäteen!
 
Phenom991
10.03.2014 19:04:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Siisti toi uhkaava akkaririffi! Ja hienoa kitarointia muutenkin, tulee vähän Nurmio mieleen. Onko jollain avovireellä vedetty vai ihan normaalilla? Soundit on oikein hyvät, ja tykkäsin lauluäänestäkin. Ehkä säkeistöihin olisi toivonut enemmän jotain puheenomaisuutta tms, mutta makuasioita. Biisi ja biisin tarina saattaisi hyötyä pienestä tiivistämisestä, mutta ei tuo puuduttavalta tuollakaan pituudella tuntunut.
 
Kuuntele UKKOA https://soundcloud.com/ukko-3
EvilE
11.03.2014 08:17:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Phenom991: Siisti toi uhkaava akkaririffi! Ja hienoa kitarointia muutenkin, tulee vähän Nurmio mieleen. Onko jollain avovireellä vedetty vai ihan normaalilla? Soundit on oikein hyvät, ja tykkäsin lauluäänestäkin. Ehkä säkeistöihin olisi toivonut enemmän jotain puheenomaisuutta tms, mutta makuasioita. Biisi ja biisin tarina saattaisi hyötyä pienestä tiivistämisestä, mutta ei tuo puuduttavalta tuollakaan pituudella tuntunut.
 
Kiitos palautteesta! Mukavaa kun joku jaksaa kommentoida täällä. Kitara on normivireessä. Soitto on ehkä hieman yksinkertaisempaa kuin miltä saattaa kuulostaa. E:stä tuo pääosin menee. Harkitsin että jättäisin yhden kertosäkeen tai soolo-osuuden pois. Päädyin kuitenkin jättämään se sijoilleen joten tuli yli viiden minuutin pläjäys.
 
Phenom991
11.03.2014 10:27:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

EvilE: Kiitos palautteesta! Mukavaa kun joku jaksaa kommentoida täällä. Kitara on normivireessä. Soitto on ehkä hieman yksinkertaisempaa kuin miltä saattaa kuulostaa. E:stä tuo pääosin menee. Harkitsin että jättäisin yhden kertosäkeen tai soolo-osuuden pois. Päädyin kuitenkin jättämään se sijoilleen joten tuli yli viiden minuutin pläjäys.
 
Okei. Joka tapauksessa hyvältä kuulostaa, voisi itsekin kaivaa akkarin pölyttymästä jostain..
 
Kuuntele UKKOA https://soundcloud.com/ukko-3
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti