Muusikoiden.net
28.05.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Demostudio »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Gazer strip : Red Soviet (Huumori)
1
Demostudio
30.05.2010 12:31:46
Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bändin nimi: Gazer strip
Kappaleen nimi: Red Soviet
 
Genre: Huumori
 
URL: http://www.myspace.com/gazerstrip (Mp3)
 
Kapinointia ja omasta lokerosta huutelua! Tämä biisi on punk rokkia.
 
butthead
11.06.2010 23:22:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jaha kokeillaanpa vielä kerran, jos vaikka joku innostuisi kommentoimaan!!
 
butthead
18.08.2010 11:04:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tämä on empiirinen testi, jossa testaan kuinka monta kertaa joudun itse nostamaan tämän biisin ennenkö saan yhtään kommenttia.. Kierros kolme pyörähtää. Ovatko kilpailijat valmiit??
 
http://www.mikseri.net/playsong.php?id=420007
 
ja tuolta voi kuunnella paremmalla laaduulla!
 
Bobana
22.08.2010 01:28:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mutta onko nyt niin että paskaa soittoa yritellään peitellä huumorilla...?
 
Illalla hilpeenä kaljaa ja aamulla kalpeena hiljaa.
butthead
23.08.2010 13:08:32 (muokattu 26.08.2010 16:04:33)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bobana: Mutta onko nyt niin että paskaa soittoa yritellään peitellä huumorilla...?
 
Punk ja paska soitto kulkevat minusta käsi kädessä! Valitsin genreksi huumorin, koska se oli sopivin mahdollisista. Muut määrittelyt olisivat olleet totuutta vääristeleviä. Emme ole pop, koska emme ole suosittuja. Emme ole rock, koska meillä ei ole rokkikukkojen olemusta. Emme ole myöskään klassista musaa, koska meidän sävelteokset eivät yllä lähellekään Haydnin ja kumppanien sävelteoksia. Hip hop ei myöskään sovi meidän genreksi, koska hip hop artisteilta löytyy flowta, jota meiltä ei taas löydy. Elektroniseksi musiikiksi emme voi itseämme määrittää tämän teoksen perusteella, koska siinä ei ole käytetty syntikoita tai konerumpuja. Metallia emme voineen valita, koska sanoituksemme eivät ole tarpeeksi kryptisiä, rumpalimme ei jaksa urheilla soittaessaan ja soittotaitoomme eivät kuulu sweepit, 8 finger tappingit, aoliset tai kromaattiset asteikkojuoksutukset. Iskelmää me emme tee, koska meidän musiikkimme ei tanssita suuria ikäluokkia. Kovin juurevaksi ei myöskään voi meidän musiikkiamme luonnehtia. Hyvä kun tiedämme, mitä on Amerikkalaine folk rock tai roots reggae. Jazzikaan ei käy määrittelyksi, koska sormemme taipuvat huonosti C6add9 tyyppisiin sointuihin ja rumpalimme ei oikein hallitse jazzin monimutkaisia polyrytmibeatteja. Genre "muut" olisi voinut sopia, mutta en valinnut sitä, koska Fela Kutin kaltaiset kovan luokan soittomiehet, jotka soittavat maailman musiikkia joutuvat valitsemaan saman genren. Genren "muut" valinta ei olisi siis tehnyt kunniaa noille loistaville pelimanneille.
 
Eli jäljellä jäi huumori. Jos huumori määritellään niin, että se on jotain mikä saa ihmisen nauramaan, niin määritelmä osuu kohdalleen, koska meitä naurattaa usein autotallissa jammaillessamme.
 
Paskaa soittoa ei peitellä punkissa, vaan siitä ollaan ylpeitä. Olemme kiitollisia saadusta palautteesta, joka sai meidän tuntemaan itsemme todelliseksi punk bändiksi!! Pahoittelut Bobanalle hukkaan heitetystä kahdesta minuutista. Ja lupaan olla enää nostamatta tätä biisiä, koska saimme palautetta!!
 
funkylord
04.10.2010 21:14:09
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Suunnilleen samankuuloista musiikkia soi krakovassa yhdessä koristurnauksessa, tosin tämä nyt on vielä sentään laadukasta siihen nähden, vaikka oli kuitenkin pepsi-tournament kyseessä.
 
Laulajalle sen verran, että hommaa finninaamaisempi ja ärsyttävämpi ääni.
Rumpali vois hommata pari rumputuntia, koska näissä kahdessa on aika vahvasti tämänkaltaisen räkäpäävittuilupunkin ydin. Pienen Ska-punk pätkän oisin tuonne upottanut, niin olis ollu enemmän imua.
 
Elämä maistuu, kun noudattaa kahta sääntöä:
1. Älä ota paineita pienistä asioista
2. Kaikki asiat ovat pieniä asioita
Kefiiri
07.10.2010 19:16:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Täähän oli kuin Hanoi Roksia, laulufraseerausta myöten. Hommassa oli tolkkua ihan kotitarpeiksi.
 
butthead
11.03.2011 02:17:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

funkylord: Suunnilleen samankuuloista musiikkia soi krakovassa yhdessä koristurnauksessa, tosin tämä nyt on vielä sentään laadukasta siihen nähden, vaikka oli kuitenkin pepsi-tournament kyseessä.
 
Laulajalle sen verran, että hommaa finninaamaisempi ja ärsyttävämpi ääni.
Rumpali vois hommata pari rumputuntia, koska näissä kahdessa on aika vahvasti tämänkaltaisen räkäpäävittuilupunkin ydin. Pienen Ska-punk pätkän oisin tuonne upottanut, niin olis ollu enemmän imua.

 
Jos laulajamme hommaisi samanlaisen finninaamaisen ja ärsyttävän äänen kuin muilla räkäpäävittuilupunk bändien laulajilla on, niin kuinka omaperäisiä olisimme silloin? Eikö musiikissa olekkaan kysymys siitä oman jutun tekemisestä vai täytyykö kaikki kopioda sointukierroista, komppeihin ja aina laulutyylin asti?
 
Mielestäni kaikki tieto rumpujen soitosta on kuultavissa muiden rumpaleiden soitosta. Myös netti on nykyään täynnä opetusta ja kirjastot pullollaan kirjoja, joissa asiaa opetetaan hyvinkin edistyneelle tasolle asti. Toki opiston maailman opetus voi auttaa oppimaan joitakin yksilöitä paremmin soittamaan, mutta mielestäni jokaisen on valittava itselle sopivin tie. Ja minä opiskelen mieluiten itsekseni ja kehitän itseäni itseohjautuvasti saamani palautteen perusteella ja omien korvieni perusteella.
 
Olen myös nähnyt esimerkkejä siitä kuinka opistomaailma voi syödä koko musiikkiharrastuksesta innon pois, koska opetus eteneen opetusohjelman ehdoilla eikä aina oman kiinnostuksen ehdoilla. Ja kyllä tiedän myös sen, että en ole tarpeeksi viettäny aikaa rumpujen parissa, mutta minulla on vuosia vielä toivottavasti aikaa tehdä niin. Lopuksi voisin vielä tiivistää, että ei se opetus ja sen laatu tee rumpalia. Hyvät rumpalit ovat syntyneet lujasta opiskelumotivaatioista, tyylitajusta ja luovasta oppien soveltamisesta eri konteksteissa.
 
butthead
11.03.2011 02:20:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kefiiri: Täähän oli kuin Hanoi Roksia, laulufraseerausta myöten. Hommassa oli tolkkua ihan kotitarpeiksi.
 
Kiitos palautteesta sekä kefiirille että funkylordille! Se motivoi meitä! Kaikki palaute antaa lisäpotkua, mutta sanoisin että negatiivinen palaute antaa sitä kaikkein eniten.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti