Muusikoiden.net
24.06.2018
 

Demostudio »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ukko Finning : Hippityttö (Rock/Pop)
1
Demostudio
20.10.2009 23:24:55
Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bändin nimi: Ukko Finning
Kappaleen nimi: Hippityttö
 
Genre: Rock/Pop
 
URL: http://www.ilike.com/artist/Ukko+Finning/track/Hippityttö (Mp3)
 
Vähän erilaista ja kantaaottavampaa meininkiä. MMitäs tuumaatta tällä kertaa?
 
Luomala
21.10.2009 18:45:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuumataanhan sitä. On hieno juttu että joku uskaltaa pukata tänne tämmöstä taatusti erilaista valtavirrasta poikkeavaa tavaraa. Siis eihän tässäkään ole rumpuja edes, tai ainakaan en niitä kuullut ja periaatteessa tämmösen pitäis olla huono. Mutta helevetti kun tämäkin oli jotenkin oudolla tavalla perhanan hyvä. Tarkempaa analyysiä en osaa antaa, enkä edes tiedä mikä näissä ukon biiseissä oikein kiehtoo. Vaan tarvinneeko sitä edes. Oudolla, kiehtovalla ja erilaisella tavalla helevetin hyviä biisejä.
 
Hanuriin
22.10.2009 09:16:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

eskopoika: Tuumataanhan sitä. On hieno juttu että joku uskaltaa pukata tänne tämmöstä taatusti erilaista valtavirrasta poikkeavaa tavaraa. Siis eihän tässäkään ole rumpuja edes, tai ainakaan en niitä kuullut ja periaatteessa tämmösen pitäis olla huono. Mutta helevetti kun tämäkin oli jotenkin oudolla tavalla perhanan hyvä. Tarkempaa analyysiä en osaa antaa, enkä edes tiedä mikä näissä ukon biiseissä oikein kiehtoo. Vaan tarvinneeko sitä edes. Oudolla, kiehtovalla ja erilaisella tavalla helevetin hyviä biisejä.
 
Kiitos kiitos! Rumpuja ei tosiaan ole. Melkein mitä tahansa soitinta voin ainakin yrittää soittaa, mutta rummut ja lyömäsoittimet eivät millään tapaa "antaudu" minulle. Ehkä siinä on sekin, että niitä yleensä lyödään kapuloilla, kun yleensä on tottunut välittömämpään kontaktiin soitinten kanssa. Siitä tulee jotenkin epävarma olo, varmaan vähän sama juttu kuin oikein pitkien ihmisten käveleminen: välitykset ovat vain liian pitkät :)
 
Mutta sillä tavalla olen oldskoolia, että uskon kappaleen voimaan: hyvä kappale kyllä toimii niukemmallakin sovituksella ja paska on paskaa vaikka voissa paistaisi (en kyllä ole kokeillut).
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti