Muusikoiden.net
18.03.2019
Musiikkipedagogi, tanssinopettaja | Savonia.fi 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: ei tajua
1
Tomppa70
19.12.2017 23:26:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Miten tallenin Recoring samler R8 toimii onko suomalaista ohje kirjaa olemassa
 
Danko
19.12.2017 23:37:47
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Näytetään tulokset haulla Recording sampler R8
Hae kyselyllä Recoring samler R8
 
"Ei riitä, että seurataan vain musiikkielämän työtä ja saavutuksia, vaan on jatkuvasti pidettävä silmällä kokonaisorganismia ja puututtava ajoissa virheellisen kehityksen oireisiin." - Herman Kretzchmann: Musikalische Zeitgrafen 1903
basisti1971
20.12.2017 19:01:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moi.
 
Hivenen kryptisen puoleinen on tosiaan kysymys, mutta aiheena lienee Zoom R8?
 
Toimii pääpiirteittäin kuten äänikortilla tietokoneen kautta vaikkapa audacityyn tms. äänittäminen, mutta kaikki tarvittava löytyy yhdestä laitteesta ja tallennus suoritetaan kovalevyn sijaan SD/SDHD muistikortille.
 
Latteeseen sisältyvän rumpukoneen ansiosta voi halutessaan äänittää, editoida ja miksata valmistakin tavaraa, mutta aika usein R8:n kuten muidenkin vastaavien laitteiden kohdalla käyttäjät yleensä kehottavat äänittämään tuolla erillislaitteella ja siirtämään äänitetyt raidat tietokoneella editoitaviksi.
 
Etenkin jos uutena ostaa, seuraa varmaankin kaikkien moniraitatallentimien kylkiäisenä jonkin DAW-softan kokeilu- tai perusversio jolla tuo editointi on luontevaa hoitaa.
 

 
Nyt kun olemme osa Euroopan Yhdysvaltoja, eikä suomenkielisten käyttöohjeiden käännöstaakka enää maahantuojia rasita, eipä juuri ole toivoa moista saada kuin harvoihin ja valittuihin laitteisiin.
Pikaopas riittänee täyttämään asetuksen kijaimen vaikka henki jääkin himpun levänneemmältä haiskahtavaksi ;).
Itse kun olen vanhemman sukupolven laitteiden käyttäjä, ja lontookin taipuu, paremmin nykymeiningistä perillä olevat tahot voivat valaista mihin nykyraitureihin suomenkielisen manuskan saa.
 
Toisella kotimaisella väittävät alkuperäisten käyttöohjekirjojen saatavuuden olevan paremmalla tolalla, sikäli mikäli tuo toinen kotimainen taipuu lontoota paremmin.
 
T:Samuli
 
Asamael
08.01.2018 00:49:10
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tomppa: Opettele kirjoittamaan otsikoita. Tämä lanka toimikoon (huonona) esimerkkinä muille muusikoiden.netin kävijöille.
 
http://www.mikseri.net/kaarnekorpi
Jucciz
09.01.2018 05:10:06
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ei tajua miten huonoa kieltä ja otsikoita keskustelu palstalla osataankaan kirjoittaa
Kasu-_-
11.01.2018 18:26:24
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei varmaan tuolla suomen kielen taidolla auta edes kotimainen manuaali. Eikä sitä taida olla olemassakaan pikaisen googletuksen perusteella.
 
dewil
11.01.2018 23:10:13
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Täällä lentelee tosipaljon ensimmäisiä kiviä :D
 
Dont Clone The Beat. Own The Beat.
Juhani_t
12.01.2018 12:19:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

dewil: Täällä lentelee tosipaljon ensimmäisiä kiviä :D
 
Se on rohkeaa. Kyllä se on asiallista sanoa jos ulosanti on täyttä soopaa. Tulevaisuudessa saadaan hankkia automaattikivittimet kun nämä diginatiivit ipanat ryhtyvät postaamaan tänne sarjana omaa äidinkielen osaamattomuuttaan.
 
Kalmo
12.01.2018 17:28:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Juhani_t: Se on rohkeaa. Kyllä se on asiallista sanoa jos ulosanti on täyttä soopaa. Tulevaisuudessa saadaan hankkia automaattikivittimet kun nämä diginatiivit ipanat ryhtyvät postaamaan tänne sarjana omaa äidinkielen osaamattomuuttaan.
 
Olen sujuvan ulosannin ja kirjallisen ilmaisun vankkumaton ystävä, ja mielestäni foorumikirjoittelun etikettiin kuuluu nähdä hieman vaivaa, jotta tulos täyttäisi tarkoituksensa, eikä mahdollisten auttajien tarvitsisi aloittaa (esimerkiksi) kyselemällä, että mikä siis onkaan ongelma. Muttamutta...
 
Kommentoidessa tulee muistaa, etteivät kaikki ole samalla viivalla. On moninaisia luki- ym. häiriöitä, lievää autismia, suomi on ehkä kirjoittajan viides tai kuudes kieli ynnä muuta sellaista.
 
Myönnän kyllä nöyrästi, että kirjoituksen muotoilu, sananvalinnat ja yleistaso saavat minutkin aika helposti muodostamaan kuvan kirjoittajasta. Jos se on kyllin negatiivinen, en juuri viitsi vaivautua hänen vuokseen, vaikka apukeinon/vastauksen tietäisinkin.
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300, XP, SONAR 8.5 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
dewil
14.01.2018 11:52:50
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kalmo: Myönnän kyllä nöyrästi, että kirjoituksen muotoilu, sananvalinnat ja yleistaso saavat minutkin aika helposti muodostamaan kuvan kirjoittajasta. Jos se on kyllin negatiivinen, en juuri viitsi vaivautua hänen vuokseen, vaikka apukeinon/vastauksen tietäisinkin.
 
Sama. Jos kysyjä ei viitsi nähdä sen verran vaivaa, että muodostaa ymmärrettäviä lauseita ja miettii ennen kysymystä, miten jäsentää ongelmansa ja antaa mahdollisesti jopa taustatietoa mahdollisista murheenkryyneistään, niin en mäkään viitsi vaivautua hänelle vastaamaan. En, vaikka vastaus olis ilmeinenkin.
 
Sitten taas noihin ensimäisiin kiviin mihin viittasin: On melko surkuhupaisaa dumata muita huonosta suomenkielestä, kun itsellä ei ole edes yhdyssanat hallussa.
 
Dont Clone The Beat. Own The Beat.
Kefiiri
14.01.2018 12:01:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tompalla ei liene pelkästään laiskuudesta kiinni tuo kirjoitusasu. Hän esittää kysymyksen myös aloittelijoiden palstalla:
 
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=11&t=236999
 
Auttaisin miestä mäessä mutta kun en tajua itse aiheesta mitään. Vaikeahan se on koko äänitysoperaatiota alkaa netin kautta neuvomaan.
 
En ole musiikin asiantuntija.
Jucciz
14.01.2018 23:01:50
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En tiedä, viitattiinko jossain kohtaa minuun, ja aina on tylsä selittää vitsiä jälkikäteen, mutta yritin aiemmassa viestissäni lähinnä sarkastisesti osoittaa omaksuneeni alkuperäisen kirjoittajan verbaalisen ilmaisun pääpiirteet. Olen sille päälle sattuessani (eli melkoisen usein) aika tarkka oikeinkirjoituksesta, kuten ehkä jotkut täällä pidempään roikkuneet tietävätkin - tykkään nimittäin suomen kielestä tosi paljon. Pelko pois, olen kuitenkin pohjimmiltani aika harmiton. :)
 
Mikäs Skorppareiden levy se muuten Jazmanaut olikaan, jota silloin kuunneltiin paluumatkalla Syvikseltä? Ja hei tiiäkkö, saako AKG K271 Studioihin mistään varaosana sitä pantaa, joka on päätä vasten? Mulla on yksistä tuollaisista luureista panta aika pahasti halki, mutta muuten kun ne toimivat, vaihtaisin mielelläni tuon moneen kertaan teipatun pannan ehjään. Kaikki vinkit otetaan kiitoksella vastaan.
dewil
14.01.2018 23:15:26
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

https://open.spotify.com/track/7lel … rD4Vb7mIa?si=AbRJqa4xT_21pYQoIJvBZA
 
Pannasta ei oo hajua.
 
Dont Clone The Beat. Own The Beat.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti