Muusikoiden.net
08.12.2016
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ongelma Presonus Studio Onen ja Scarlett 18i20:n kanssa
1
jii-koo
31.01.2015 12:21:04 (muokattu 31.01.2015 12:22:00)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aina kun alan äänittämään vaikkapa kosketinsoittimella Scarlett 18i20 interfacen ja Presonus Studio One:n kanssa niin kestää 10 sekuntia ja kuuluu pieni napsahdus ja mistään ei kuulu enää mitään.. Studio One näyttää että sinne tulis vieläki signaalia mutta interfacessa ei näy mitään palkkeja vaikka soittaiski jotain.. ja ääntä ei tuu mistään.. Sit pitää käynnistää uudelleen sekä softa että interface.. mut sit taas 10 sekuntia ja naps.. GarageBandin kanssa samaa ongelmaa ei tullut eteen..
 
Mikä ton voi oikein aiheuttaa? Onko siel vaan jonku asetus jossain väärin vai eikö noi vaan sovi yhteen?
 
askomiko
31.01.2015 23:20:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vilahtaako Scarletissa valot kun napsahtaa? Minulla johtui talon sähköistä vastaavan tapainen asia, mutta se ei ollut noin säännöllistä, kortti boottaili itsensä välillä.
 
On vaikeaa olla heviuskottava kun on niin hemmetin söpö. -Shemhamforash
jii-koo
01.02.2015 08:30:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sain jo ongelman ratkaistua. Koneen ääniasetuksissa oli joku häikkä. Tuolla ongelma ratkesi: http://global.focusrite.com/answerb … y-or-record-audio-at-96khz-on-a-mac
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti