Muusikoiden.net
24.04.2018
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: zoom R24 käyttö ongelmia
1
huuli pyöreenä
15.08.2014 21:49:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ostin Äänittimen zoom R24.. interface, Controller,samplerin..Äänitys sujuu mutta kaiku efectejä en ole onnistunut saamaan minkäälaiseti toimintaan. Onko tietoa mikä taho antaisi selväkielistä Suomen kielistä opastusta ko. asian oivaltamiseen..Olen kokeillut valikkoja laidasta laitaan..t. Tiedosta kiitollinen..PS. Musiikin tekijän pitää ilmeisesti olla Englannin taitaja päästä varpaisiin..
 
-Q-
16.08.2014 12:18:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Zoomissa on ehkä hieman valikkosurffaamista mutta kuitenkin mielestäni melko suoraviivainen käyttää. Toimintamallin sisäistäminen onnistuu ehkä helpommin kun ajattelee laitteen ominaisuuksia perinteisten erillislaitteiden kautta. Sulla on inputit, mikseri, tallennusraidat ja efektit. Tallennettuun raitaan lisätään kaiku lähettämällä se signaali kaikulaitteelle josta kaiutettu signaali taas tulee takaisin kuunteluun.
 
1. kytke kaiku (reverb) päälle.
-paina EFFECT, valitse REVERB näytön alla olevasta napista, aseta päälle/ON ja valitse kaiun tyyppi/preset tai editoi mieleinen. EXIT.
Päällä oleva kaiku näkyy näytön vasemmassa yläkulmassa, mutta kaikulaitteeseen ei vielä mene signaalia.
 
2. Lähetä halauamasi raita/raidat kaiulle.
-paina PAN/EQ, valitse haluamasi raita, valitse menusta rivi REV SEND, säädä määrä välillä OFF-100, done.
Kaiun paluu on suoraan masteriin/main outtiin.
 
-Q-
16.08.2014 12:44:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

huuli pyöreenä: ..PS. Musiikin tekijän pitää ilmeisesti olla Englannin taitaja päästä varpaisiin..
 
Tämä on sitten vallan oma ongelmansa. Periaatteessahan kuluttajansuojapykälät on käyttäjän puolella ja suomessa kuluttajille myytävissä laitteissa pitää olla suomenkieliset käyttöohjeet, käytännössä näin ei musavehkeissä ole koskaan. Maahantuoja tai myyjä siitä olisi vastuussa mutta tästä on luistettu aina. Liian pieni markkina-alue että valmistaja tähän ryhtyisi, muuten kuin googletranslator-tuotoksena jolla ei tee kuitenkaan mitään. Ohjekirjan oikea kääntäminen ja painaminen lankeaisi tietysti kuluttajan maksettavaksi tuotteen hinnassa ja näinä päivinä kun halvin hinta ratkaisee ostopaikan 99% tapauksista niin ei se varmaan kotimaista myyntiä lisäisi..
 
Hannu62
30.09.2014 17:42:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

-Q-: Tämä on sitten vallan oma ongelmansa. Periaatteessahan kuluttajansuojapykälät on käyttäjän puolella ja suomessa kuluttajille myytävissä laitteissa pitää olla suomenkieliset käyttöohjeet, käytännössä näin ei musavehkeissä ole koskaan. Maahantuoja tai myyjä siitä olisi vastuussa mutta tästä on luistettu aina. Liian pieni markkina-alue että valmistaja tähän ryhtyisi, muuten kuin googletranslator-tuotoksena jolla ei tee kuitenkaan mitään. Ohjekirjan oikea kääntäminen ja painaminen lankeaisi tietysti kuluttajan maksettavaksi tuotteen hinnassa ja näinä päivinä kun halvin hinta ratkaisee ostopaikan 99% tapauksista niin ei se varmaan kotimaista myyntiä lisäisi..
 
Itsellä myös kyseinen laite..enkä ole saanut aikaiseksi mitään..koska ohjeita suomeksi ei ole..
 
janik
01.10.2014 07:30:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hannu62: Itsellä myös kyseinen laite..enkä ole saanut aikaiseksi mitään..koska ohjeita suomeksi ei ole..
 
Oletko koittanut esim. Youtubesta katella videoita, luulis pääsevän alkuun edes.
 
-Q-
01.10.2014 15:25:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hannu62: Itsellä myös kyseinen laite..enkä ole saanut aikaiseksi mitään..koska ohjeita suomeksi ei ole..
 
Kyllä mä ymmärrän tämän hyvin eikä mun teksti ollut tarkoitettu mitenkään puolustamaan tilannetta. Se oli enemmän toteamus eikä tilanne varmastikkaan ole paranemassa, päinvastoin.
 
Tuubi on hyvä tietolähde ja mä ainakin olen vastannut jos useampaan R8/16/24 aiheiseen kysymykseen. Nuo kaikki toimii pohjimmiltaan samalla tavalla, eli hyödynnä myös niistä löytyviä ohjeita.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti