Muusikoiden.net
23.04.2018
Into-Luthman | Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Studion seinälevyt kulmaan?
1
jukcat
02.01.2014 09:22:36
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tulipa mieleen tässä studion soittotilaa rakennellessa, että olisko mieltä asentaa seiniin tulevat kipsilevyt koolausten avulla hieman kulmaan toisiinsa nähden, niin ei sytyisi suoria laajoja pintoja? Onkomieltä lähteä yrittämään tämmöstä. Soittotila on vaatimaton vähän päälle 7m2 huone jossa on puukatto ja kivilaatta lattia (paksut matot). Kaksi lecaharkkoseinää on nyt vuorattu äänieristekivivillalla ja kaksi seinää on kipsilevyä (nämä seinät ulkopuolelta maanpinnan alapuolella.) Jos nuo villaseinät siis päällystäsi vielä kipsilevyllä jotka on lieveässä kulmassa toisiinsa nähden..?
 
sex, juice and rock'n roll..
htm
02.01.2014 20:43:22
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Noin pienessä tilassa en lähtis kikkailemaan kulmilla, vaan hyödyntäisin kaiken mahdollisen lattiapinta-alan ja keskittyisin dempaamiseen
 
www.signumfreud.com www.facebook.com/maenhaluakuunnellarekords
sami_sumea
04.01.2014 18:27:43
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jukcat: Tulipa mieleen tässä studion soittotilaa rakennellessa, että olisko mieltä asentaa seiniin tulevat kipsilevyt koolausten avulla hieman kulmaan toisiinsa nähden, niin ei sytyisi suoria laajoja pintoja? Onkomieltä lähteä yrittämään tämmöstä. Soittotila on vaatimaton vähän päälle 7m2 huone jossa on puukatto ja kivilaatta lattia (paksut matot). Kaksi lecaharkkoseinää on nyt vuorattu äänieristekivivillalla ja kaksi seinää on kipsilevyä (nämä seinät ulkopuolelta maanpinnan alapuolella.) Jos nuo villaseinät siis päällystäsi vielä kipsilevyllä jotka on lieveässä kulmassa toisiinsa nähden..?
 
Olishan siinä mieltä, mut kulman tarvii olla sit yli 6 astetta ennenkuin tosta on hyötyä (eli ennenkui seisovaa aaltoa ei pääse muodostumaan). Pienessä tilassa toi voi olla ongelma koska lattiapinta-ala vähenee kans aika radikaalisti.
 
...
 
http://www.soundreel.com
jukcat
06.01.2014 17:35:54
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sami_sumea: Olishan siinä mieltä, mut kulman tarvii olla sit yli 6 astetta ennenkuin tosta on hyötyä (eli ennenkui seisovaa aaltoa ei pääse muodostumaan). Pienessä tilassa toi voi olla ongelma koska lattiapinta-ala vähenee kans aika radikaalisti.
 
...

 
Totta virkatte, kun selvittelin- mutta itseasiassa nyt kun kivillat on 2 seinällä niin soundi on aika mukava, ehkä vielä pientä säätöö ja toimii aivan hyvin. Tarkkaamoon ei kuulu kuin vaimeaa mutinaa - puukatto soittotilassa toimii todella hyvin ja lattiaan riitt
i paksut matot- voipi olla että verhoilen seiniltä villat piiloon kankaalla ja jätän niikseen...
 
sex, juice and rock'n roll..
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti