Muusikoiden.net
22.06.2018
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Wanted: Miksaaja ja Masteroija tekemään suomalaista progea.
1 2 3
pekka montin
14.08.2012 17:00:51 (muokattu 14.08.2012 17:07:55)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En ole täysin varma kuuluuko tämä tänne mutta, mutta, joku siivotkoon pois jos kokee ahdistusta.
 
Saate:
 
Hakusessa siis edullinen miksaaja sekä masteroija projektimme toista levyä varten.
Ajankohta tälle olisi tulevan syksyn alku.
Musiikkimme on kokeellista bändimusaa/progerokkia
Saundi ja toteutustapa makaa pitkälti 70-luvun perinteeseen. Emme prosessoi musiikkia liiaksi tai käytä mitään muitakaan fuskaamisen elementtejä jotka eivät tälläiseen musiikkiin kuulu. Luonnollisen soinnin ehdoilla ja tiukkaan groove/livesoittoon tähtäämisellä. Kvantisointia siis ei tarvitsisi harrastaa liiaksi vaan pienet taso ja viive erot hoidetaan miksauksella, jos sellaisia ilmenee. Jäykäksi emme halua musiikkia tai modernin kuuloiseksi koska se ei palvelisi tämän konseptin ideaa ja tarkoitusta.
Kyseessä ei myöskään ole hipsterimusa tms vaan että vanhan koulukunnan metodeja hyödyntäen pyritään luomaan itsemme näköistä musiikkia joka lainaa vaikutteita taidemusasta fuusioon ja sieltä progeen.
Saundi pitäisi maata vanhaan perinteeseen, eli kaikki turha muovi ja barbiet kuvasta pois.
Kokeneelle kaverille siis helppo homma siinä mielessä ja että koneesi jaksaisi kantaa isoja biisejä. Yksityiskohtaisemmat tiedot miksaukseen ja masterointiin annetaan etukäteen ja vanhemmat progelevyt sekä niiden saundi tälle toimikoon jo alustavana referenssinä.
Hakusessa siis edullinen ja kunnianhimoinen, asialleen omistautunut YKSITYISHENKILÖ joka snaijais asiat eikä jonkun hevipajan tusinatyöntekijä joka painaa 800 eurosta nappia että saadaan taas vähän muovia penskojen korville. Emme myöskään halua alkoholistia miksaamaan ja masteroimaan tätä hommaa koska heitä saa potkia perseelle ja mielestäni aikuisen ihmisen kohdalla näin ei kuuluisi tehdä. Tämä musiikki on taidemusaa jota tehdään kaikki lähtökohtaisesti täysin itsekkäistä syistä mutta isolla sydämellä. Radiot ja pissaliisojen miellyttäminen siis kulkee prioriteettilistan häntäpäässä. Me haluamme tehdä musiikkia sekä levykokonaisuuksia, emme tähdätä sellaisiin arvoihin ja asioihin joiden motiivit ovat ylipäätään kyseenalaiset musiikin luomiselle ja esittämiselle.
Haluna on vain tehdä levyjä ja kehittää itseään muusikkona tälläisessä musiikissa sekä luoda levykokonaisuuksia. Rahaa tästä ei tienata pätkääkään eikä tällästä musaa nyt muutenkaan kukaan normaali ja täysjärkinen ihminen kuuntele tai tee, pitkässä juoksussa ainakaan. Hyvä niin, sillä ideana on tehdä 10 konseptilevyä tulevan 10-15 vuoden aikana joista tämä on toinen. Albumi käsittelee nykyajan ihmisten arvomaailmaa sekä itsenäisyyskäsitteitä. Levyn pääteema on painotettu kaksijakoiseen persoonallisuushäiriöön. Yhteiskuntakritiikki on musiikissa aina läsnä sekä myös tietynlainen punk-henkisyys asenteessa standardeja sekä muiden miellyttämistä kohtaan. Homma silti tehdään aikuismaisesti eikä ns. kieliposkessa.
 
http://www.vertigo.cd/index.php?opt … content&task=view&id=5429&Itemid=86
 
Suomeksi:
 
- Miksaus ja masterointityötä(bändi tekee alustavan läpimiksauksen sinulle jo ennen kuin saat filet jotta hahmotat mitä haetaan takaa kokonaiskuvasta)
- Sinulla ei ole alkoholiongelmaa
- Teet tämän kartuttaaksesi ensisijassa kokemustasi ja kunnianhimoasi
- Olet luotettava ja sinulla on kokemusta orgaanisesta musiikista
- Etätyö
- Sinulla on tarpeeksi vahva kone kantaaksesi n. 30-50 raidan kappaleita
- Sinulla on aikaa ja mielenkiintoa aiheelle
 
Eli ns. Yksinäinen susi hakusessa joka nauttii tästä työstä ja haluaa tuottaa musiikkia mitä ei ole suomessa ennen tuotettu tällä tavoin.
 
Sitten se RAHA. Rahassa on tarjota 200-300 euroa n. 7 biisin läpimiksaamisesta.
Masterointia ei tarvitse tehdä jos se ahdistaa. Eli suomeksi sanottuna rahan takia tätä ei kannata tehdä mutta jos on tarvetta tuottaa levy ja yksinkertaisesti vain tehdä se niin suapi ottaa yhteyttä. Vanha 70-luvun saundi kyseessä. Sinun ei tarvitse kvantisoida tms vaan homman pitää kuulostaa orgaaniselta ja mitään ylimääräystä trikkaustyötä ei myöskään tarvitse harrastaa aiheen tiimoilta koska kyseessä on 70-luvun saundimaailma mitä haetaan vaikka musiikki itsessään tällä levyltä onkin sekoitus 70-lukua, musikaalia, rockia kuin jopa myös punkkia livetatsilla vedettynä. Ko on teemalevy.
 
Edellinen levy onnistui hyvin kokonaisuudessaan ja se kuulosti tältä(levyltä toki kuulostaa hieman erilaiselta kuin tubesta):
http://www.youtube.com/watch?v=JWUfFS9CbPg
 
Ota yhteyttä tekstiviestillä tai maililla jos haluat olla osallisena mukana. Tämä ei ole iso työ jos osaat hommasi ja osaat työskennellä etänä. Aikaa työlle on varattu n. 1 kuukausi ja työn alkamisajankohta olisi n.2 kuukauden päästä.
 
Kiitos.
 
Luotettava.
Henri Henri Olavi
14.08.2012 18:00:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kuulostaa kivalta, mutta: Sitten se RAHA. Rahassa on tarjota 200-300 euroa n. 7 biisin läpimiksaamisesta. Onnea vaan!
 
Edes tätä yhtä ei ole olemassa.
PwrChordAccent
14.08.2012 18:59:07
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Musiikkiala on kyllä mielenkiintoinen. Tyhmähän ei ole se joka pyytää ja aloittaja saattaa jonkintasoisen kokeilijan projektiinsa saadakin. Kunnianhimoinen yritys ja pisteet siitä.
 
Mutta enpä usko millään muulla alalla tällaista kenenkään kokeilevan. Vai miltä kuulostaisi:
 
Haetaan työnjohtajaa omakotitalon rakennusprojektiin. Tarkoituksena on tehdä valtavirrasta poikkeava arkkitehtuurisesti erittäin haastava monikerroksinen ekotalo, jonka rakennesuunnitelussa hyödynnetään mahdollisimman paljon luonnon omia rakennusmateriaaleja. Sinun kuuluu hallita kaikki lvi-sähkö- rakennesuunnittelu- ja valutyöt sekä omata vesieristyspätevyys. Projekti on haastava ja vie useita kuukausia. Valu-ja sokkelityöt olisi tarkoitus aloittaa ennen syksyä.
Palkkaa emme valitettavasti voi maksaa, mutta olemme varmoja, että projekti palkitsee sinut henkisesti ja nautit rakennuksen valmistumisesta kerros kerrokselta kohti suurempaa määränpäätä.
 
Kyllä siitä saa...
pekka montin
14.08.2012 19:02:15
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Henri Henri Olavi: Kuulostaa kivalta, mutta: Onnea vaan!
 
Kuten sanottua, hakusessa yhteistyökumppani.
Jos haluan kaverin painamaan nappia 1000-2000 eurosta niin tuoltahan mä voin vain googlella mennä ja ettiä itselleni sopivan paikan millä saada homma nopeasti tehtyä pois alta. Itseni harmiksi kyse ei ole nyt kuitenkaan siitä vaan tämä tarvitsee erityisosaamista asiaankuuluvalla asenteella. Mä en löydä sellaista isoista tehtaista tai yksityisyrittäjiltä jotka yrittävät väkisin saada rahaa irti näistä hommista ja vaikka tarjontaa miksaajien ja masteroijien suhteen on jo liikaa + jengi tekee näitä jo itse studioissaan. Pystyisin tekemään tämän myös itse mutta en olisi lopputulokseen tyytyväinen koska osaamiseni aihetta kohtaan ei ole tarpeeksi riittävä. Luotto taas ns. Isoja lafkoja kohtaan ei ole aiheen kohdalta kovinkaan iso + mä en ole valmis maksamaan EVVVK asenteesta nelinumeroista summaa, ja se on nimittäin koettu ja nähty jo ja niitä rahoja ei muuten takaisin saada siinä vaiheessa kun työ on aloitettu. Mä en voi mennä vain johonkin tehtaalle, kerätä vähän viikkorahoja ja toivoa että kaikki menee hyvin.
Tätä varten tarvitsee aikaa ja omistautumista ja ihan aitoa halua tehdä ja tuottaa suomalaista progea. Muistaakseni progella tienasi viimeksi joskus 70-luvulla joten sanomatta on selvää että ei tässä nyt fyrkkaa olla tekemässä tai jakamassa.
Tämän takia tilauksessa on kaveri jolla on aikaa, mielenkiintoa ja osaamista aihetta kohtaan. Biisit tasomiksataan jo selkeäksi sekä valmiiksi ennen fileiden lähettämistä joka helpottaa miksaajan työtä huomattavasti lopputulosta ajatellen.
Koko työ miksauksen ja masteroinnin suhteen kestää hyvällä laitteistolla n. 3-4 iltaa(Ilta 4-6 tuntia) osaavissa käsissä ja masteroinnin suhteen ei välttämättä edes tarvitse sitä tehdä, jos miksaus ja tasot on itse hyvällä mallilla. Hakusessa siis kundi joka ei tätä tekisi ensisijassa rahasta koska tätä hommaa ei tehdä niillä periaatteilla ja itsehän teen tästä myös taloudellista tappiota, joka kuuluu asiaan kun kyse omasta levynteosta. Rahana ja elinkeinona siis tätä hommaa ei voi tarjota, mutta kaikkien suomen miksaajien ja masteroijien onneksi töitä onkin niin hitosti tarjolla että lompakot pursuaa ylitse tonneista ja täten kaikille riittää niitä oikeita töitä millä tehdä isolla rahalla listamusaa maailmalle eikä täten tarvitse taiteilla tai harrastella kehityksen nimissä mitään kenenkään persaukisten progeilijoiden kanssa.
 
Luotettava.
Henri Henri Olavi
14.08.2012 19:06:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En minäkään tienaamista tarkoittanut, mutta seitsemän biisin miksauksesta 200-300e on kyllä naurettava ajatus. Kyllä mä lähtisin siitä, että kaikilla projektin osapuolilla olisi reilut lähtökohdat työstämiseen. Tuo hinta ei ole reilu. Kyllä itseään ja ammattitaitoaan kunnioittava - vaikka alallaan vasta harjoittelija - tekijä masentuu tuollaisesta ehdotuksesta. Mutta kuten sanoin, onnea vaan projektille, vilpittömästi.
 
Edes tätä yhtä ei ole olemassa.
pekka montin
14.08.2012 19:15:00 (muokattu 14.08.2012 19:33:48)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

PwrChordAccent: Musiikkiala on kyllä mielenkiintoinen. Tyhmähän ei ole se joka pyytää ja aloittaja saattaa jonkintasoisen kokeilijan projektiinsa saadakin. Kunnianhimoinen yritys ja pisteet siitä.
 
Mutta enpä usko millään muulla alalla tällaista kenenkään kokeilevan. Vai miltä kuulostaisi:
 
Haetaan työnjohtajaa omakotitalon rakennusprojektiin. Tarkoituksena on tehdä valtavirrasta poikkeava arkkitehtuurisesti erittäin haastava monikerroksinen ekotalo, jonka rakennesuunnitelussa hyödynnetään mahdollisimman paljon luonnon omia rakennusmateriaaleja. Sinun kuuluu hallita kaikki lvi-sähkö- rakennesuunnittelu- ja valutyöt sekä omata vesieristyspätevyys. Projekti on haastava ja vie useita kuukausia. Valu-ja sokkelityöt olisi tarkoitus aloittaa ennen syksyä.
Palkkaa emme valitettavasti voi maksaa, mutta olemme varmoja, että projekti palkitsee sinut henkisesti ja nautit rakennuksen valmistumisesta kerros kerrokselta kohti suurempaa määränpäätä.

 
Kannattaa lukea ylläoleva. Kunnioitukseni teknologeja kohtaan on suuri ja tässä ei ole kyseessä työtehtävä jonka ainut motiivi on raha-----> työ. Jos kyseessä olisi sellainen, en kirjottelisi edes tälle sivustolle jossa valtaosa jengistä kirjottelee kuitenkin harrastelijan nimissä ilman toiminimeä ja kotisivuja.
Pääasiassa ko on työ jolla kartuttaa omaa nimeä ja saada kilometrejä alle, mutta siten että se työ nyt poikkeaisi sen verta että kuin minä miksaisin ja masteroisin koko paketin koska kyllähän sekin onnistuu, tiettyyn pisteeseen.
Toiseksi, minä en usko että tämä työ muutenkaan sopii kenellekään sellaiselle joka tekee ja tuottaa vain rahan takia. Musiikki ja raha kulkevat hyvin käsi kädessä, mutta ei näissä yhteyksissä ja tässä aiheessa mitä nyt tehdään. Nämä onnistuvat aina parhaiten talkoohengessä ja samat intressit sekä visiot jakaen. Jos sinulla on paha olo siitä että täälä yrittää nyt joku hullu progeilija vääntää markkinoita alas niin kysehän ei nyt ole siitä. Tähän mennessä mm. Levyn rumpujen mikitykset menivät ihan ammattilaisen taulukon mukaisesti, sis. ALVIN!11 Lol
Mutta, kun kyseessä on miksaaja ja tuottaja näin pienissä leveysasteilla, ainut tie on löytää yksityinen taho/yhteistyökumppani, kuten on löydetty tähänkin mennessä. Tuola myös sanottiin että työtä tehdään alustavasti jo miksaajaa varten niin paljon että homma hoituisi n. 3 illassa, ja jos ei hoituisi niin sitten ei hoituisi. Miksaajalle rahat siitä kuitenkin maksettaisiin ja loput tehtäisiin itse.
Ammattilaisilla on tuntiliksa. Jos haluaa tienata tuhansia, voin vakuuttaa että se ei tapahdu tämän sivun senssipalstoilta ja näin heppoisin perustein. Tilaajakin kun haluaa tuossa vaiheessa jo vastinetta rahoilleen. Olisihan se mukavaa että itsekin saisin jokaisesta opettamastani tunnista sen 40 euroa käteen, mutta koska en ole opettaja, en voi vaatia sitä liksaa mitä oikealle opettajalle kuuluu. Tässä on siis samanlainen työtehtävä kyseessä, ja ihan rautalangasta väännettynä.
Miksaaja/Tuottaja itse hyötyy tästä siten että hän saa kokemusta + kreditit levylle, olettaen että hän ei ole hyvin tienaava huipputuottaja suomesta joka ei tarvitse enään nimeä koska kokemusta ja kilometrejä olisi jo entuudestaan takana.
 
Ps. Tunnin sisällä tullut nyt kolme yhteydenottoa. En usko että jäävät edes viimeiseksi.
 
Luotettava.
pekka montin
14.08.2012 19:23:39
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Henri Henri Olavi: En minäkään tienaamista tarkoittanut, mutta seitsemän biisin miksauksesta 200-300e on kyllä naurettava ajatus. Kyllä mä lähtisin siitä, että kaikilla projektin osapuolilla olisi reilut lähtökohdat työstämiseen. Tuo hinta ei ole reilu. Kyllä itseään ja ammattitaitoaan kunnioittava - vaikka alallaan vasta harjoittelija - tekijä masentuu tuollaisesta ehdotuksesta. Mutta kuten sanoin, onnea vaan projektille, vilpittömästi.
 
Kiitos. Tähän mennessä mennyt hyvin, koska oikeat kaverit ovat löytyneet taustalle.
Toinen levy siis kyseessä vuoden sisällä.
 
Luotettava.
PwrChordAccent
14.08.2012 19:41:53
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

On hyvä jos projekti etenee, ei hernettä nenään. Mutta on tuossa käsittämätön ristiriita.
200€ josta harrastelija maksaa 60% sivutuloprosentteja ja siinä sivussa on hankkinut tuhansien eurojen softat ja nauhurit.
 
Tämä jos jokin on epäsuora kutsu harmaaseen talouteen ja kyllä, niiden harvojen tällä alalla tienaavien liksojen polkemista. Suomihan on vapaa maa, jossa kukin saa tehdä ja hankkia toimeentulonsa kuinka tahtoo. Itketään sitten yhdessä 300€ kansaneläkettämme.
Kuinkahan tämän nyt muotoilisi, muusikkona ja yksityishenkilönä diggaan tuosta projektista ideana ja toivon sille kaikkea hyvää. Musa ja luovuushan meitä vie eteenpäin. Bisnesminäni taas pieree verta ja ihmettelee eikö tätäkin ilmoa voinut tehdä kyselemällä suoraan tuttavapiireistä ja viidakkorummun kautta?
 
Kyllä siitä saa...
Kallekorvola
14.08.2012 19:47:48 (muokattu 14.08.2012 19:52:02)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mä en nyt puutu tohon hintapuoleen. Tolla rahalla saa varmasti vastinetta koko sijoitukselleen.
 
Mutta toi miksaaja-TUOTTAJA? Siis olenko ymmärtänyt väärin, jos kuvittelen että levy on jo äänitetty, tai että ainakaan tässä ei haeta äänittäjää projektiin? Eipä äänittäjä kai etänäkään voi toimia...
 
Jos olen käsittänyt oikein, teillä on toi tuottajan termi kans vähän haussa... Tuottaja kun ois se hahmo, joka vie ton äänitysprosessin alkutuotannosta miksaukseen asti, ja ohjaa soittamisen ja budjettien kuopissa.
 
Olenko väärässä?
 
EDIT: Puutunpa sittenkin (PwrChAcc:n innoittamana) toteamalla, että suurimpia häviäjiä tässä koko tulevaisuus-kisassa vajavaisine kansaneläkkeineen tulevat olemaan ne, jotka eivät osaa tai uskalla hinnoitella itseään taitojensa ja investointiensa mukaan.
 
Tehdäänkö nopeasti, halvalla vai hyvin? Valitse kaksi mieleisintä vaihtoehtoa.
HateHalon
14.08.2012 20:23:52
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sanotaan että kysyntä kohtaa tarjonnan. On tuota sivusta seurannut ku omaa toimintaa kehitellyt joitakin vuosia, kuinka studioiden päivähinnat laskee. :-(
 
Itsehän olen sivutoiminen yrittäjä, ja jos bisnestä haluaisin tehdä, perustaisin jonkun jätehuoltofirman yms...
 
www.halondesign.com
jannu
14.08.2012 21:01:36 (muokattu 14.08.2012 22:06:32)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

pekka montin: Muistaakseni progella tienasi viimeksi joskus 70-luvulla joten sanomatta on selvää että ei tässä nyt fyrkkaa olla tekemässä tai jakamassa.
 
Jos tämä on asian laita, niin kuinka sulla voi riittää pokka markkinoida tätä juttua sillä että miksaaja saa nimensä albumikrediitteihin? Kuka niitä krediittejä siellä autotallin perällä lojuvista myymättömistä levylaatikoissa tai paikallisradion ja ohjelmatoimiston siivousvarastoissa pinon alimpana lahoavista promokappaleista sit lueskelee? Hiiret ja pölypunkit?
 
Ja koko homma kestää 3-4 päivää, mutta toteuttamiseen on varattu kuukausi? Mikä ei nyt täsmää? Onko vastassa loputon hinkkaaminen ja korjailu? Lisäksi, mitäs jos bändin suhteelisuudentaju pettää ja se omatekemä "alustava" miksaus onkin kelvoton? Etenkin, jos kerran taidot eivät riitä eikä omaan kädenjälkeen olla tyytyväisiä.
 
"You really can't be jealous of something you can't fathom." -Nigel Tufnel
hape
14.08.2012 21:52:13
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kukas tämän on äänittäny ja missä? Meinaan vaan että (etenkin jos luomumeininki on hakusessa) sillä on aika iso merkitys niin miksaamisen kuin lopputuloksenkin kannalta :D
 
http://www.thespyro.com
Spedemix
14.08.2012 21:52:40 (muokattu 14.08.2012 21:54:05)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mä nyt (tapani mukaan) tartun tällaisiin epäolennaisuuksiin, mutta estetiikan lähtökohtana on on OP:n mukaan tuo 70-luku. Tuollainen kolmen päivän projekti (kaksi biisiä per päivä) vois jo melkein taittua ihmiseltä jos materiaali on jo äänitetty estetiikan mukaan kuosiin (analoginauhalle, vanhoja kompuroita yms); balanssit haltuun tyylikkäästi. Jos materiaali on "modernisti raakaa", niin tohonhan menee ihan pirun kauan pelkkään esiprosessointiin, että päästään tähdättyyn ballparkkiin. Kuinka monella harrastelijalla on mankka himassaan?
 
EDIT: Hape oli nopeampi ja ytimekkäämpi :D
 
miksauksia: http://soundcloud.com/spede-1
Kallekorvola
14.08.2012 22:08:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Spedemix:äänitetty estetiikan mukaan kuosiin (analoginauhalle, vanhoja kompuroita yms); balanssit haltuun tyylikkäästi.
 
Kuinka monella harrastelijalla on mankka himassaan?

 
Nope. Mankka ja analoogi ei tarpeen, eikä luultavasti edes taustalla, sillä:
 
- Sinulla on tarpeeksi vahva kone kantaaksesi n. 30-50 raidan kappaleita
 
Tehdäänkö nopeasti, halvalla vai hyvin? Valitse kaksi mieleisintä vaihtoehtoa.
Spedemix
14.08.2012 22:30:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kallekorvola: Nope. Mankka ja analoogi ei tarpeen, eikä luultavasti edes taustalla, sillä: (jne.)
 
Meni hetki, että tajusin. :D Tarkoitin siis "äänitetty koneelle mankan kautta", tai "jossain välissä matsku pyöritetty mankan läpi". Best of both worlds rules!
 
miksauksia: http://soundcloud.com/spede-1
Jappo
15.08.2012 10:46:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Viittaamatta erityisesti aloittajan ilmoitukseen, (puoli)ilmaiskeikat voidaan yleensä jakaa kahteen ryhmään:
 
1) Tyypillisesti tuopin äärellä syntyneet proggikset, joissa samanhenkiset tyypit haluavat pitää hauskaa ja tehdä yhdessä jotain mielekästä. Näiden juttujen erityinen tuntomerkki on tasa-arvoinen lähtökohta, jossa kaikki ovat insidereitä ja yhteishenki on korkealla.
 
2) Useimmiten foorumeilla ja koulujen sähköpostilistoilla esiintyvät keikat, joissa etsitään ilmaista työvoimaa festareille, taidepläjäyksiin, levyntekoon tms. Parhaimmillaan näihin liittyy pitkä lista vaatimuksia, kuten hyvät kamat, ammattitaitoa, koulutusta, oma auto... Sitoudut myös tanssimaan tilaajan pillin mukaan, ja ymmärrät, että olet loppupeleissä ulkopuolinen. Kun bändi lähtee juhlimaan keikkaa, sinä jäät purkamaan kamoja. Teennäisen kiitoksen voit sentään saada. Rahaahan emme luonnollisesti voi maksaa (paitsi ehkä itsellemme), mutta tarjoamme "arvokasta" kokemusta, suhteita ja (suosikkini) työtodistuksen!
 
Jännä juttu, että ykköstyypin projektit ne vaan tällaiselle sosiaaliselle eläimelle maistuvat vuodesta toiseen.
 
Kakkostyypin hommia taas en valitettavasti itsekunnioitukseni ylläpitämiseksi voi tehdä. Jos palkka tilatusta työstä ei ole asianmukainen, niin tulkitsen, että meikäläisen työtehtävä tai osaaminen ei syystä tai toisesta ole tilaajan mielestä arvokasta. Sellainen työ ei liene tekemisen arvoista.
 
Yks kaks.
tender.insanity
15.08.2012 12:38:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Muusikoiden.netin oma Timo Tolkki =)
 
Eikös wanted -palsta ole tällaisia varten?
 
Tommy Voltage
15.08.2012 13:09:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

3-4 iltaa / 7 progebiisiä. 1 biisi sisältää mainitun mukaan 30-50 raitaa.
 
Jooh, en ehkä itse lähtis yksityishenkilönä lupautumaan tuohon aikatauluun, olettaen että moni yksityishenkilö käy työssä ja kokeilee välillä iltaisin myös muuta elämää rakkaan miksausharrastuksensa ohella.
 
Danko
15.08.2012 13:45:40
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tommy Voltage: 3-4 iltaa / 7 progebiisiä. 1 biisi sisältää mainitun mukaan 30-50 raitaa.
 
Jooh, en ehkä itse lähtis yksityishenkilönä lupautumaan tuohon aikatauluun, olettaen että moni yksityishenkilö käy työssä ja kokeilee välillä iltaisin myös muuta elämää rakkaan miksausharrastuksensa ohella.

 
Pay peanuts, get monkeys.
 
"No olet luultavasti ammattitaitoinen miksaaja ja sulla on laitteisto kohdillaan." -OPJ1974
jannu
15.08.2012 13:58:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Accept peanuts, get monkeys.
 
Ehkä myös näin.
 
"You really can't be jealous of something you can't fathom." -Nigel Tufnel
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti