Muusikoiden.net
18.06.2018
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Apua Fostexin käyttöön?
1
McLeach
04.06.2012 10:36:51
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Käytössä Fostexin MR-8MKII raituri. Rummut tehty garagebandilla. Tarkoitus olisi nauhoittaa kitarat ja laulu raiturilla ja siirtää koneelle miksattavaksi, mutta miten saan nauhoitettua ne synkkaan rumpujen kanssa niin ettei tarvitse miksausvaiheessa ruveta palikoita siirtelemää oikeisiin paikkoihin? Rummut saa nauhoitettua iisisti raiturille vaikka koneen kuulokelähdöstä muttei se silloin tietenkään ala siitä atiebsoluuttisesta nollakohasta. Tällä ei väliä jos haluaa käyttää lopullisessa versiossa sitä edestakasin siirreltyä rumpuraitaa, mutta kun voi olla että miksausvaihessa rummuille joutuu jotain muutostaa vielä tekemään. Eli simppelisti: saako Fostexille siirrettyä jotenkin ulkopuolista tiedostoa jollekkin kanavalle?
 
samantien
04.06.2012 10:52:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

McLeach: Käytössä Fostexin MR-8MKII raituri. Rummut tehty garagebandilla. Tarkoitus olisi nauhoittaa kitarat ja laulu raiturilla ja siirtää koneelle miksattavaksi, mutta miten saan nauhoitettua ne synkkaan rumpujen kanssa niin ettei tarvitse miksausvaiheessa ruveta palikoita siirtelemää oikeisiin paikkoihin? Rummut saa nauhoitettua iisisti raiturille vaikka koneen kuulokelähdöstä muttei se silloin tietenkään ala siitä atiebsoluuttisesta nollakohasta. Tällä ei väliä jos haluaa käyttää lopullisessa versiossa sitä edestakasin siirreltyä rumpuraitaa, mutta kun voi olla että miksausvaihessa rummuille joutuu jotain muutostaa vielä tekemään. Eli simppelisti: saako Fostexille siirrettyä jotenkin ulkopuolista tiedostoa jollekkin kanavalle?
 
Tee rumpuraidoista välimiksaus Fostexin tukemaan .wav muotoon ja siirrä se USB-portin kautta nauhurille?
 
No eipä tässä... Mitäs ite?
McLeach
04.06.2012 11:26:45
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

samantien: Tee rumpuraidoista välimiksaus Fostexin tukemaan .wav muotoon ja siirrä se USB-portin kautta nauhurille?
 
juu nyt sain toimimaan kun löysin ton wavmanagerin ja ohjeet. Aikaisemmat yritykset tuosta wavin tekemisestä ei onnistunut kun ei fostex löytänyt tiedostoa mutta nyt pelittää ;)
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti