Muusikoiden.net
27.05.2018
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Koneissa vikaa?
1
drums123456
11.03.2012 21:23:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuota, osaisiko joku viisas nyt sanoa että mikä laitteisiini on tullut. Tänään kuuntelin aivan normaalisti musiikkia monitoreillani ja interfacena käytän line 6 toneport ux2, sitten vaihdoin laitteitteni paikkaa, vaihdoin äänenvoimakkuuksien säätöjä ja otin kuulokkeet irti headphone kohdasta, sen jälkeen kun seuraavan kerran kuuntelin musiikkia niin monitorit ovat ruvenneet pätkimään koko ajan ja ne rätisee myös, monitoreissa ei voi olla vikaa sillä kun kuuntelen kuulokkeilla niin nekin rätisevät koko ajan, voimakkuudet eivät ole edes isolla. Minusta tuntuu että toneport interfaceni on menossa rikki, tai että joku äänikortti siellä on viottunut, interface on noin 4-5 vuotta vanha, kuka tietäisi mikä on vialla?
 
drums123456
11.03.2012 21:23:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

"Aihe" "Koneissa vikaa"
 
jannu
11.03.2012 22:58:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vaidoit laitteiden paikkaa ja äänenvoimakkuuden säätöjä? Kokeilepa säätää kaikki takaisin niin kuin ne olivat aiemmin ja/tai laitat kaikki vehkeet pois päältä, irrotat jok'ikisen laitteen toisistaan sekä pistorasioista ja kasaat koko setupin alusta.
 
Mä en tiedä, miten toneport toimi, joten selitätkö hieman seikkaperäisemmin mitä kaikkea itseasassa säädit ja miten.
 
Lisäksi, mitä tekemistä tällä on studiotyöskentelyn kanssa?
 
"Yhm ees zyntyys törtsapaa taas mieliin tuhansiin!" -Kirill Babitzin
Kalmo
11.03.2012 22:59:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Koska vika ilmaantui siirron jälkeen, niin kukaties
- joku liitin ei ole kunnolla paikallaan
- joku liitin tai potikka on rikki
 
Jos kerran tietsikka itse toimii normaalisti, niin on jopa ehkä todennäköistä, että tuo särkynyt osa tai huonosti liitetty piuha on äänikortissasi tai kytköksissä siihen.
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300, XP, SONAR 8.5 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
AcLAc
12.03.2012 09:40:43
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

drums123456: Tuota, osaisiko joku viisas nyt sanoa että mikä laitteisiini on tullut. Tänään kuuntelin aivan normaalisti musiikkia monitoreillani ja interfacena käytän line 6 toneport ux2, sitten vaihdoin laitteitteni paikkaa, vaihdoin äänenvoimakkuuksien säätöjä ja otin kuulokkeet irti headphone kohdasta, sen jälkeen kun seuraavan kerran kuuntelin musiikkia niin monitorit ovat ruvenneet pätkimään koko ajan ja ne rätisee myös, monitoreissa ei voi olla vikaa sillä kun kuuntelen kuulokkeilla niin nekin rätisevät koko ajan, voimakkuudet eivät ole edes isolla. Minusta tuntuu että toneport interfaceni on menossa rikki, tai että joku äänikortti siellä on viottunut, interface on noin 4-5 vuotta vanha, kuka tietäisi mikä on vialla?
 
Kaiketi olet bootannut kaikki laitteesi ongelmien alkamisen jälkeen? Oletko tarkastanut asetukset eli näytteenottotaajuuden. Tästä postauksestasi suoranaisesti ei selviä, käytitkö monitorien kaapeleita irti. Mikäli käytit, onko monitorien sähköt otettu maadoitetulta pistorasialta. Mikäli ei, niin HUOM, pahimmassa tapauksessa monitorien virtalähteen vuotovirta on rikkonut interfacen. En halua maalailla mitään, mutta itselläni behringerin b2031A onnistui tässä kaksikin kertaa, vaikka virrat oli poiskytkettyinä monarien kytkimistä.
 
Minä kuljen, Herra ohjaa!
drums123456
12.03.2012 15:30:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Unohdin myös mainita sen että olin ottanut interfacen usb irti väliaikaisesti kun otin tietokoneen pois ja putsasin sen sisältä, sen jälkeen taisin laittaa interfacen eri usb paikkaan missä se on ennen ollut.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti