Muusikoiden.net
25.06.2018
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: virvelin mikitys kiinnike
1
drums123456
06.02.2012 19:32:15
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pystyykö tämän mikin: http://www.google.fi/search?q=samso … ozilla:fi:official&client=firefox-a kiinnittämään tähän: http://www.topsound.fi/mikrofonipidike-jts-clp-6.html ?
 
Antti1
06.02.2012 20:08:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

drums123456: Pystyykö tämän mikin: http://www.google.fi/search?q=samso … ozilla:fi:official&client=firefox-a kiinnittämään tähän: http://www.topsound.fi/mikrofonipidike-jts-clp-6.html ?
 
Mikkikehdolla mitä suurimmalla todennäköisyydellä kyllä. Onko siinä mitään järkeä ja saako ko. hökötystä aseteltua mihinkään edes etäisesti järkevästi - en osaa sanoa. Ehkä sä oot sen puolen asiasta jo miettinyt.
 
"Gradually slide from 12-bar Blues to a more Vivaldi-like cadenza. Intonation!"
hemmo
06.02.2012 20:09:13
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pystyy, mutta ei mikki siinä pysy, sillä se on liian painava
 
pitää olla isommille konkkamikeille tarkoitettu ripustuskehto
 
kehenkään yli 30-vuotiaaseen ei voi luottaa
rintapek
06.02.2012 22:35:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

drums123456: Pystyykö tämän mikin kiinnittämään tähän ?
 
Tuota... nyt ihan kättelyssä sanon, et mä en tahdo millään muotoa dissata tai mitään semmoista. Ei mulla ole semmoiseen varaa, koska olen itte pahainen harrastehumppaaja. Eikä mulla ole semmoiseen tarvetta, koska mä en saa mitään kiksejä dissaamalla ketään. Eli tämä ei todellakaan ole mitenkään pahantahtoisesti kirjoitettu.
 
Mut mulla on kirjoituksistasi syntyny mielikuva, et etsit parasta tai ainakin hemmetin hyvää vailla aavistustakaan siitä mitä sillä tekisit. Eli etsit oikotietä onneen, mut semmoista ei ole.
Tolla konstilla sulla vaan jää kokeilematta tuhat tapaa käyttää viisseiskaa, sekä kokemus ja ymmärrys siitä, et milloin hyötyisit jostain muusta mikistä.
 
Noin yleensä kaikki runpujen erillismikitykseen ja vannekiinnitykseen tarkoitetut mikit on saatavilla sopivan klipsin kanssa. Jos semmoista ei ole saatavilla, ni mikkiä kenties ei ole tehty moiseen tarkoitukseen. Mut mielikuvitushan nois vaan on rajana, eli maailman jokainen mikki on sopivalla adapterilla tai viimeistään hitsipillillä kiinnitettävissä vaik bassaripedalin nuijaan, jos siis olettaa, et hommasta tollai saa jotain lisäarvoa.
 
Jospa koittaisit lähestyä hommaa siltä kantilta, et mitä meinaat tehdä ja mitkä siihen ois tarkoituksenmukaiset kamat, sen sijaan, et metsästät ns. hirveen hyviä vehkeitä ja koitat miettiä et mitä niillä tekisit.
 
Ja edelleenkin, tämä siis ei ole millään muotoa tarkoitettu ilkeilyksi tai besserwisseröinniksi. Maailma on mullekin täynnä kamoja, joilla mä en tee mitään, koska ojankaivaja tarttee lapiota ja rautakankea, eikä kirurgin veistä.
 
One kind of music only - the good kind
Kalmo
06.02.2012 22:57:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ihan hyvä kommentti rintapekiltä, mielestäni.
 
En ole koskaan moista kokeillut, mutta kondensaattorimikin kiinnittäminen tuollaiseen luulisi johtavan älyttömään runkojohteisten häiriöäänien määrään.
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300, XP, SONAR 8.5 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
pimp
07.02.2012 14:24:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Studiotyöskentelystä jos on kyse, niin tavoite pitäisi kaiketi olla äänen tallentaminen mahdollisimman laadukkaasti, jolloin vanteeseen kiinnitettäviä pidikkeitä ei tulisi käyttää dynaamistenkaan mikkien kanssa runkomelun vuoksi. Muuten kyllä aika samoilla linjoilla; miksi ihmeessä halpiskonkka pitäisi saada virveliin kiinni? Livekäyttöön on kaikenlaisia klipsimikkejä halvallakin, lähtien: http://www.thomann.de/fi/samson_qtom.htm
 
Words can hurt, you know
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti