Muusikoiden.net
07.12.2016
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Cubase 5 midiongelma
1
Don Carillo
17.07.2011 17:32:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moron,
 
Cubasella oon yrittäny raitaa vääntää ja audioraita toimii loistavasti ja midikin tietokoneen näppikseltä soitettuna. Sitten kun liittää koskettimiston midillä äänikorttiin, ni ilmestyy sellanen pienen pieni viive joka tekee soittamisesta tuskaa.
Äänikorttina on E-MU 0404 ja se on usbilla koneessa kiinni.
Voiko olla, et usbi viivästää tuota signaalia?
 
Kalmo
17.07.2011 23:15:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Käytä ASIO-ajureita ja pienennä puskurikokoa niin paljon, että latenssi pienenee siedettäväksi. Jos Cubasessa on ASIO-paneeli, josta latenssi säädetään millisekunneissa, niin alle 10 ms pitäisi piisata, 12:kin voi riittää. Mitä pienempi, sen parempi.
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
hape
18.07.2011 07:44:05
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos kyse ei ole latenssista, eli soittaessa kaikki on ok mutta äänityksen jälkeen midit onkin vähän jäljessä, laita Cubasen midi-asetuksista use system time stamp (tjsp.) päälle.
 
http://www.thespyro.com
Don Carillo
19.07.2011 17:00:41 (muokattu 19.07.2011 19:23:44)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hape on asian ytimessä, mut tollasta nappulaa en ohjelmasta löytänyt ja ohjelman raamattukaan ei ole vienyt asiassa eteenpäin...
Auttakee...
 
Okei, löysin namiskan, mut ei apua.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti